18

3.7 na podstawie 18 recenzji klientów

6
7
2
0
3
Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Przydatna kamerka dla amatorów.

Bez wbudowanej pamięci 20.05.2016 Autor: broo1988 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem ją miesiąc temu, jakość obrazu cudo, radzi sobie nawet w mało oświetlonych miejscach. Jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Kamera OK, oprogramowanie - porażka

Bez wbudowanej pamięci 06.08.2018 Autor: Sarnafacet

Mam ją od miesiąca. kopiłem na wakacje. Jest bardzo prosta w obsłudze, tylko Play Memories nie są funkcjonalne i nie można nagrać filmu na płytę DVD

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 18

0

Zawiedzony

Bez wbudowanej pamięci 13.10.2021 Autor: Karol90_8

Spodziewałem się znacznie lepszej jakości. Mimo posiadania kamery większość filmów nagrywam telefonem, który i tak mam pod ręką. Jedynym plusem jest o wiele lepszy dźwięk niż na telefonie. Dodatkowo kamera posiada możliwość wyciszenia nagrywającego więc odgłosy osoby, która nagrywa nie są słyszalne. Kamera bardzo dobrze łapie dźwięki obiektów, które się nagrywa. Niestety aplikacja na telefon to katastrofa - pisałem nawet do deweloperów z prośbą o poprawę podstawowych funkcjonalności. Sam interfejs kamery jest dość słaby, interfejs aplikacji i łączenie komórki z kamerą jest strasznie oporne i mało intuicyjne. Nie spodziewałem się profesjonalnego sprzętu, ale na pewno czegoś lepszego za tą cenę.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
20.10.2021

Dziękujemy za konstruktywną opinię.
Zdanie naszych Klientów jest dla nas niezwykle istotne-pozwala na ciągły rozwój i wprowadzanie pozytywnych zmian w produkowanej przez nas elektronice, dostosowując się do
wymagań rynkowych.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Przetwornik padł

Bez wbudowanej pamięci 12.05.2021 Autor: Janusz2016

Po 4 latach użytkowania, bez jakiejkolwiek przyczyny, przestał działać przetwornik obrazowy. Obraz na monitorze jest biały i biały się nagrywa na kartę. Nie poleciłbym innym chyba że serwis Sony dokonałby naprawy w rozsądnej cenie.

0

1

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
17.05.2021

Witaj! Jeżeli potrzebujesz namiarów na autoryzowany serwis, polecam kontakt z naszą pomocą techniczną: https://bit.ly/3vULcHc

0

Dramat...

Bez wbudowanej pamięci 04.06.2020 Autor: Zdziarek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Posiadam kamerę HDR CX450. Po podłączeniu do komputera po USB kamera zawsze uruchamia się w trybie szukania połączenia USB. Naprawa...wymiana płyty głównej...740zł!!!! Kamera miesiąc po gwarancji. NIE POLECAM!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Kamera CX450

Bez wbudowanej pamięci 30.12.2018 Autor: GumiBear Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obecnie w zakresie domowego sprzętu video, czyli do filmowania, na polskim rynku, jedyny producent reprezentujący stałą oraz adekwatną do klasy oraz rynku zbytu jakość i parametry.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera OK, oprogramowanie - porażka

Bez wbudowanej pamięci 06.08.2018 Autor: Sarnafacet

Mam ją od miesiąca. kopiłem na wakacje. Jest bardzo prosta w obsłudze, tylko Play Memories nie są funkcjonalne i nie można nagrać filmu na płytę DVD

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały mocarz

Bez wbudowanej pamięci 26.06.2018 Autor: SlawekW

Kupiłem w zestawie Pixio który przeznaczony jest do treningu dressage

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Kamera CX 450

Bez wbudowanej pamięci 26.02.2018 Autor: Andrzej52 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem usatysfakcjonowany. Szkoda, że nie można filmowa w moźe.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny wybór dla amatora

Bez wbudowanej pamięci 22.05.2017 Autor: Maciek_amator Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo fajna kamerka dla każdego zaczynającego przygodę z filmowaniem. Bardzo lekka, dobrze leży w dłoni. Intuicyjne menu, prosta obsługa i niezła jakość filmów - czego chcieć więcej? Jedynie w ciemnych pomieszczeniach matryca trochę szumi, ale to drobny szczegół.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra

Bez wbudowanej pamięci 28.03.2017 Autor: Jerry 49

Bardzo dobra kamera, mnostwo funkcji, bardzo dobry obraz i dzwiek. Swietna stabilizacja, mala i bardzo lekka. Totalny amator moze ja uzytkowac w automacie i wyniki sa swietne.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra kamera

Bez wbudowanej pamięci 10.02.2017 Autor: fizyk Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem w poprzednim roku. Używam sporadycznie. Dobrej jakości robi filmy lecz gorszej zdjęcia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Warta swojej ceny

Bez wbudowanej pamięci 31.08.2016 Autor: Grzegorz77 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

To moja pierwsza kamera oraz początek przygody i doświadczeń z takim urządzeniem. Na podstawie pierwszych trzech miesięcy posiadania tej kamery mogę stwierdzić, że spełnia moje oczekiwania. Nie byłem jeszcze w stanie zweryfikować jej możliwości, ale robię to sukcesywnie.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony CX450

Bez wbudowanej pamięci 22.06.2016 Autor: voyteq Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera OK. Za mało światła - w pomieszczeniach obraz nieostry. Mimo wszystko za tą cenę to dobry wybór.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest bardzo poręczna i łatwa w obsłudze.

Bez wbudowanej pamięci 24.05.2016 Autor: astrolog Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zrobiłem już parę filmów i jestem zadowolony z ich jakości. Mamkamentem jest mały ekran i zbyt małe ikony dla moich palców.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Przydatna kamerka dla amatorów.

Bez wbudowanej pamięci 20.05.2016 Autor: broo1988 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem ją miesiąc temu, jakość obrazu cudo, radzi sobie nawet w mało oświetlonych miejscach. Jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Mała kamerka FHD dla amatorów

Bez wbudowanej pamięci 18.05.2016 Autor: slimak Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Matryca nie powala - szum widoczny już przy średnich warunkach oświetleniowych. Automatyka też niezupełnie sobie radzi, przykładem są przesycone kolory i zbyt cichy dźwięk. Zdjęcia robi kiepskie, o wiele gorsze niż moja stara lustrzanka Pentaxa (K200D). Ziarno jest widoczne praktycznie zawsze. Zalety to gabaryty i niewielka waga. Mogę polecić ale jedynie niezbyt wymagającym amatorom

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest wszystko co potrzebuję

Bez wbudowanej pamięci 18.04.2016 Autor: Robin999

To moja druga kamera Sony. Produkt posiada wszystkie niezbędne funkcje dla amatora z wyzszej półki. Obsluguje się ją łatwo i intuicyjnie. Dodatkowym atutem jest nagrywanie dźwięku 5.1 co cenię sobie szczególnie, a połączenie z obrazem HD wysokiej jakosci, to wszystko co mi potrzeba.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

HDR-CX450 dobra kamera za rozsądną cenę

Bez wbudowanej pamięci 12.04.2016 Autor: Tyfon Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobra kamera do filmowania w domu i na wakacjach. Mała, lekka z najnowszymi bajerami.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

ma sporo ciekawych funkcji

Bez wbudowanej pamięci 11.03.2016 Autor: gucio55 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

sprzęt kupiłem miesiąc temu , jeszcze nie udało mi się sprawdzić wszystkich funkcji, ale jestem na dobrej drodze

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie