37

4.5 na podstawie 37 recenzji klientów

25
8
3
0
1
Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Znakomita kamera

FDR-AX33 12.05.2016 Autor: kytek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest super. Jest jedno "ale" czasem zbyt wolno łapie ostrość. Nie wiem od czego to zależy bo zbyt krótko używam tej kamerki. Już się przymierzam do zmiany na model wyższy, która ma ma szerszy kąt widzenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Dobra kamera, ale jest kilka minusów

FDR-AX33 25.06.2018 Autor: itomek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera nagrywa bardzo dobrej jakości obraz, przy czym nie jest to czymś niesamowitym w tej klasie cenowej. Należy mieć na uwadze to, że urządzenie jest dość ciężkie jak na małe kamery (waży ponad 700 gramów) co na tle konkurencji (średnio 450-500 gramów) powinno rekompensować swoją pracą. Więc odnośnie pracy urządzenia - do jakości pracy urządzenia nie można mieć zastrzeżeń, ale po 3 latach od premiery oczekiwałbym czegoś więcej jeżeli chodzi o oprogramowanie urządzenia. Wybór Sony AX-33 w moim przypadku oprócz jakości obrazu, którą jednak można mieć w cenie ok. 30% niższej dotyczył możliwości skorzystania z funkcji montażu filmów na samym urządzeniu. Niestety rozczarowałem się bardzo, bo dopiero po zakupie urządzenia dowiedziałem się że montaż filmów z użyciem narzędzia Highlight Movie Maker możliwy jest dla filmów tylko w "najgorszej" nagrywanej jakości czyli AVCHD. Nie da się montować filmów nagranych w 4K, co jest szczególnie pomijane we wszystkich broszurach informacyjnych i specyfikacjach i też dość enigmatycznie wyjaśnione w samej instrukcji urządzenia. Jeżeli jest to kwestia oprogramowania to Sony powinno tę funkcję dodać także dla obrazów w 4K, wówczas powrócę do recenzji i dam urządzeniu 5 gwiazdek. A tak tylko 3 gwiazdki bo sama jakość obrazu w tej cenie to za mało.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

1

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 37

0

Ocena Sony - AX33: kamera Handycam® 4K z przetworn

FDR-AX33 21.01.2022 Autor: Jerzy Lech

Kamera marzenie. Spełniła w 100% moje oczekiwania co do jakości obrazu i dźwięku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

FDR-AX33 13.10.2021 Autor: mldream

Super kamera jakość 4k powala na kolana. Polecam wszystkim kupującym

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wracają funkcje sprzed lat!

FDR-AX33 13.10.2021 Autor: Nunek57

Nie myślałem, że jakość filmów i zdjęć będzie tak dobra! Szkoda tylko, że nie ma twardego dysku do którego przyzwyczaiłem się w moich poprzednich pięciu kamerach SONY.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt za małe pieniądze.

FDR-AX33 04.08.2020 Autor: blabog Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamerę posiadam od 3 tygodni. Nagrałem kilka filmików i sprawuje się super. Spełnia swoją rolę dla której została stworzona. POLECAM.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja AX33: kamera Handycam® 4K

FDR-AX33 21.06.2020 Autor: Typoscript Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

1. Bardzo dobra kamera w stosunku do ceny. 2. Bardzo ubogie oprogramowanie. 3. Dołączona instrukcja nie ma ważnych informacji, dopiero rozwinięcie instrukcji w internecie daje więcej informacji. 4. Brak dedykowanej osłony przeciwsłonecznej. 5. W praktyce ekran dotykowy jest mało precyzyjny do sterowania.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obraz i minimalne drgania .

FDR-AX33 19.02.2020 Autor: wrona

Kupiłem niedawno. Zrobiłem próby i w porównaniu do poprzedniej kamery też Sony to rekord świata. Obraz,czujnik drgań rewelacyjny.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera super, posiada jedną wadę, kołysanie obrazu

FDR-AX33 01.02.2020 Autor: Andrzej 1941

Kamerę kupiłem blisko rok temu. Nakręciłem trzy filmy z podróży, można je obejrzeć na moim profilu facebooka. Ogólnie jestem zadowolony. Denerwujące jest tylko kołysanie obrazu. Mam wrażenie, że kamera ma stabilizację dwuosiową i w tym tkwi problem. Nigdzie nie uzyskałem informacji na ten temat.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia wszystkie przedstawione zalety.

FDR-AX33 09.01.2020 Autor: emerytek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Produkt wysokiej klasy jak za taką cenę, polecam..

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Prawie profesjonalna !

FDR-AX33 02.01.2020 Autor: Darko69 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiony sprzęt w grudniu nie dokona przetestowałem. Do the pory używałem przez wiele lat kamery Sony HD . W przypadku nowego produktu jakość obrazu jest nieporównywalnie lepsza zwłaszcza przy projekcji na dużym ekranie. Kamera przydatna dla osób o większych ambicjach. Dla scen rodzinnych wystarczy filmowanie telefonem.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

SONY niezawodne od wielu lat Wysoka klasa!

FDR-AX33 14.12.2019 Autor: Miko404

Kamera dobrze radzi sobie w dobrych warunkach oświetleniowych, natomiast w nocy jest OK (widoczny lekki szum) Wyposażona jest w wiele wejść audio wideo oraz posiada technologie wifi oraz wizjer POLECAM

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przydatne funkcje.

FDR-AX33 10.12.2019 Autor: stawos Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Na plus to, bardzo dobra jakość zdjęć i filmów, przydatny wizjer oraz stabilizator nagrywania, a także łatwość obsługi zarówno podczas filmowania jak i czynności technicznych. Z minusów to zbyt mała ilość klatek/s (25) przy ustawieniu na 4k.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

ok.

FDR-AX33 05.12.2019 Autor: Piotr D

ok. Nowy nabytek. Pierwsze wrażenia pozytywne. Zobaczymy później.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała na nasze skromne potrzeby

FDR-AX33 10.10.2019 Autor: AnDre1985 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam kamerę od 3 tygodni i była z nami na dwóch imprezach. Podoba mi się jej funkcjonalność, lekkość i bardzo dobra jakość nagrań. Bardzo przydatna moim zdaniem jest funkcja podwójnego nagrywania, gdzie mam od razu gotowe materiały do publikacji i pokazania dzeiwczynom po starcie (zabieramy kamerę na zawody konne). Jak na razie dobrze spsiywała się również na hali, gdzie światło jest przede wszystkim sztuczne i nie do końca dobre. Bardzo podoba mi się program do obsługi, gdzie łatwo wyciągam migawki i wykorzystuje je jako zdjęcia. Najlepiej oczywiście wychodzą na słońcu, ale i tak jestem zadowolony. Brakuje mi tam tylko opisów plików w przeglądarce, bo jak przywozimy ponad 20 filmów z 3 dni, to łatwo się pogubić.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajna relacja ceny do jakości

FDR-AX33 11.09.2019 Autor: blazej907 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Dla początkujących amatorów filmowania i nie tylko bardzo fajna kamerka. Póki co bez zarzutu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dla amatora świetna kamera

FDR-AX33 04.09.2019 Autor: Makor Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera spelnia wszystkie moje życzenia co do jakości nagrywania . Polecam . Mogła by jedynie mieć ładniejszą obudowę - bardziej delikatną . Wyjście do przegrywania USB też jest zaskakujące bo wychodzo z kabelka chowanego w rączce. Nie ma to jednak żadnego znaczenia co do jakości kamery.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Chcesz transmitować za darmo? Wybierz inny model

FDR-AX33 20.03.2019 Autor: howhow Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Transmisja na żywo możliwa jest tylko przez płatny serwis Ustream. Informacja ta powinna być wyraźnie napisana. Konsument przed zakupem powinien wiedzieć, że to jedyny możliwy sposób transmisji. Reszta w porządku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry obraz

FDR-AX33 08.03.2019 Autor: mkowalczuk Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera się cieszę od jakiegoś czasu. Obraz w dobrym świetle bardzo dobry. Stabilizacja bliska ideałowi. Waży sporo na tle konkurencji, ale to zaleta. Łatwiej trzymać coś, co czujemy w dłoni, a nie mieć w ręce wydmuszkę. Powrót do wizjera w kamerach konsumenckich, to strzał w dziesiątkę. W pełnym słońcu - sprawdza się to rewelacyjnie i to był jeden z argumentów, aby kupić ten produkt. Brak mi pilota IR, a przyzwoity pilot "na sznurku" to konieczność zakupu statywu, w którym tylko pilot ma jakąś wartość. Próba panoramowania spowodowała, że zrezygnowałem z zakupu statywu. Dźwięk 5.1 jest możliwy do nagrywania, ale nie w trybie 4k, więc tak jakby go nie było. Fatalne umieszczenie mikrofonu skutkuje tym, że przy cichych scenach słychać mojej sapanie. Aby to zniwelować - konieczny jest zakup mikrofony czytającego od przodu. Ja kupiłem Rode Stereo Videomic i problem rozwiązany, ale może warto fabryczny mikrofon wsadzić do przodu, skoro 5.1 to chwyt marketingowy?

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

idealnie lerzy w dłoni..jedyna taka jaką znalazłem

FDR-AX33 28.01.2019 Autor: leniwiec22 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

długo szukałem ,godziny na necie setki opinii do znudzenia na youtube..wybór padł na SONY AX33 ...to był wybór świadomy i w pełni kontrolowany ,i taki jest ten zakup.Kamerka sprawuje się świetnie ,idealna w ręce ciężar odpowiedni dla stabilnej pracy ręki.,,czuję moc a nie odpustowe coś ,,meni intuicyjne nic dodać nic ująć ustawień tyle ile powinno być a obraz bajka .....polecam polecam polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

po prostu SONY

FDR-AX33 17.09.2018 Autor: Przemas79 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

jestem bardzo zadowolony z kamery i funkcji, które posiada. Jako produkt spełnia moje potrzeby w tym zakresie w 100 %

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super kamera 4K dla amatorów

FDR-AX33 02.07.2018 Autor: Rames98 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo udany zakup. Sprawdziła siedoskonale w domu i poza nim.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra kamera, ale jest kilka minusów

FDR-AX33 25.06.2018 Autor: itomek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera nagrywa bardzo dobrej jakości obraz, przy czym nie jest to czymś niesamowitym w tej klasie cenowej. Należy mieć na uwadze to, że urządzenie jest dość ciężkie jak na małe kamery (waży ponad 700 gramów) co na tle konkurencji (średnio 450-500 gramów) powinno rekompensować swoją pracą. Więc odnośnie pracy urządzenia - do jakości pracy urządzenia nie można mieć zastrzeżeń, ale po 3 latach od premiery oczekiwałbym czegoś więcej jeżeli chodzi o oprogramowanie urządzenia. Wybór Sony AX-33 w moim przypadku oprócz jakości obrazu, którą jednak można mieć w cenie ok. 30% niższej dotyczył możliwości skorzystania z funkcji montażu filmów na samym urządzeniu. Niestety rozczarowałem się bardzo, bo dopiero po zakupie urządzenia dowiedziałem się że montaż filmów z użyciem narzędzia Highlight Movie Maker możliwy jest dla filmów tylko w "najgorszej" nagrywanej jakości czyli AVCHD. Nie da się montować filmów nagranych w 4K, co jest szczególnie pomijane we wszystkich broszurach informacyjnych i specyfikacjach i też dość enigmatycznie wyjaśnione w samej instrukcji urządzenia. Jeżeli jest to kwestia oprogramowania to Sony powinno tę funkcję dodać także dla obrazów w 4K, wówczas powrócę do recenzji i dam urządzeniu 5 gwiazdek. A tak tylko 3 gwiazdki bo sama jakość obrazu w tej cenie to za mało.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

1

Zgłoś naruszenie
0

Najlepsza kamera z jaką miałem do czynienia.

FDR-AX33 11.04.2018 Autor: Angermanland Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo łatwa i intuicyjna obsługa, bardzo dobry obraz i dźwięk.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Super kamera dla amatora

FDR-AX33 01.12.2017 Autor: Carlos92_tz Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamerę nabyłem rok temu. Jestem z niej bardzo zadowolony. Ma świetną jakość obrazu i dźwięku. Bardzo dobre światło utrzymuje w ciemnościach. Jedynie do czego mógłbym się przyczepić, to troszkę wolne AF na zoom'ie i kabelek USB który jest schowany w pasku na rękę potrafi się przetrzeć.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera FDR-AX33

FDR-AX33 03.10.2017 Autor: Robson3231 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Narazie działa bez zarzutów.Pierwsza Sony DVD 202E mam 12 lat i nadal działa.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

KAMERA 4K

FDR-AX33 03.10.2017 Autor: VITI 2 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

KAMERE MAM ZA KRÓTKO ZEBY WYDAC DOKŁADNA OPINIE. KAMERA FILMUJE I ROBI ZDJECIA FANTASTYCZNE, W PORÓWNANIU Z MOJA STARA KAMERA PRZESKOK NIE DO OPISANIA. NA OLEDZIE 4K OBRAZ PRZEPIEKNY !!!!!!!! BARDZO POLECAM. KUPCIE BARDZO SZYPKA KARTE , NIE ZAŁUJCIE FORSY NA KARTE !!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

1

Zgłoś naruszenie
0

jakość i funkcjonalność

FDR-AX33 07.07.2017 Autor: nuszjan Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kamera doskonałej jakości, poręczna i funkcjonalna.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Niedopracowana

FDR-AX33 11.03.2017 Autor: jasiek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Brakuje mi możliwości transmisji on-line na FB. Teoretycznie istnieje szansa, ale poza USTREAM inne połączenia sprawiają sporo trudności. Modele HD w podobnej cenie znacznie lepiej radzą sobie tam, gdzie jest niewielkie oświetlenie. Mniej ziarna. Ne ma opcji używania kamery jako kamery internetowej

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Słaba

Łatwość obsługi

Słaba

1

6

Zgłoś naruszenie
0

Warto ją ze sobą mieć!

FDR-AX33 06.02.2017 Autor: Zwykłe Rzeczy Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Szukałem czegoś prostego, ale z możliwością zaawansowanego filmowania. Muszę powiedzieć, że tuż obok jakości, ogromne wrażenie robi stabilizacja obrazu! Ogromnym plusem jest też dodatkowy wizjer, który w jasnych sceneriach ratuje sytuację. Zazwyczaj pracuję na Sony FS7, ale ta kamera jest idealna w podróż.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cały czas testuję

FDR-AX33 20.01.2017  Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiłem 2 tygodnie temu. Do tego pamięć 256GB U3. 4K-60Mb/s to ponad 8 godzin nagrania, a 4K-100Mb/s to 5,5 godziny nagrania. Zrbilem kilka testowych filmów i obejrzałem na monitorze komputera FHD 1ms. Obraz bardzo bogaty w detale. Troszkę inne menu niż mialem w nawyku z kamery Sony HDR-PJ650VE. Niektórych opcji musiałem się naszukać. Dźwięk nagrywa w 4K stereo. Mnie to nie przeszkadza ponieważ do obróbli jest tak wygodniek. Potem mogę odpowiednią wtyczką programową firmy Waves przekształcić ten dźwięk w 5.1. Do kamery pasują baterie zastępcze 3900mAh, ale wykazuje że nie dają tak rady jak oryginały. Szybciej się wyczerpują, a wskaźnik na ekranie nie do końca wtedy pokazuje prawdę. Odpowiednik NP-FV100 jest słabszy od oryginału o ok 0,5h . To tak orientacyjnie. Nie za bardzo lubię projektor w kamerze, więc nie irytuje mnie dziura w wyświetlaczu. :) Dla mnie zbędny bajer. To co mnie zachwyciło, to że mogę spokojnie robić zdjęcia podczas filmowania. Jakośc jest dobra i nadaje się do montażu w filmie. Bardzo dużo możliwości ustawień do swoich nawyków. Pierścień programowalny i można na przyklad ustawić ekspozycję lub zoom. Możliwości bardzo dużo i daje to wygodę. Automatyka działa jak na razie bez zarzutu, ale nie miałem okazji jeszcze filmować w bardzo słoneczny dzień i wejść do pomieszczenia o sztucznym oświetleniu. Tutaj HDR-PJ650VE jest świetny.Na razie nie porównałem z braku okazji. Nie będę zanadto zachwalał, albo ganił to urządzenie. Sprawuje się zgodnie z moimi oczekiwaniami, a czas pokaże jak się spisze w rożnych trudnych warunkach. Jak zwykle w SONY kolory są nasycone. Szumów nie dopatrzyłem się. Obraz z kamerki na przyzwoitym poziomie. Kamerę jak zresztą od kilku lat najlepszą stabilizację muszę znów pochwalić. Optical SteadyShot ma opcję dodatkową, której w poprzednich modelach nie było. Ta opcja kosztem nieznacznego zmniejszenia szerokiego kąta nagrywania daje niesamowity efekt stabilizacji. Wprost nie trzeba dźwigać w dłoni kamery z uchwytem SteadyCam , bo efekt z ręki jest naprawdę porażająco stabilny. Potrząsałem kamerą i gdy bardzo się starałem to udawało się poruszyć plan filmowy w oku kamery. Za tą opcję 6+. Nie nadaje się w pomieszczeniach, ale w terenie to wielka zaleta. U producenta jest mozliwość ściągnięcia firmware i już to uczyniłem i zainstalowałem.. Ogólnie jak dotąd jestem zadowolony z kamerki. Z czasem może wyjdą jakies niedociągnięcia, ale to i tak jest dobrze wykonane urządzenie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

1

Zgłoś naruszenie
0

AX33

FDR-AX33 09.09.2016 Autor: WidsGhost Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jakość przy dobrym oświetleniu rewelacyjna. Bez dodatkowego -- dość przeciętnie nagrywa. Dźwięk też raczej średni. Cena przystępna za oferowany sprzęt.

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra kamera!

FDR-AX33 25.05.2016 Autor: Carlos92 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem tą kamerę ok 2 tygodni temu. Dokupiłem do niej filtr polaryzacyjny i mikrofon kierunkowy, i jestem teraz bardzo zadowolony z możliwości tej kamery. Ma bardzo dobry i wyraźny obraz, dźwięk i jest dość mała.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomita kamera

FDR-AX33 12.05.2016 Autor: kytek Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest super. Jest jedno "ale" czasem zbyt wolno łapie ostrość. Nie wiem od czego to zależy bo zbyt krótko używam tej kamerki. Już się przymierzam do zmiany na model wyższy, która ma ma szerszy kąt widzenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Totalna porazka

FDR-AX33 10.05.2016 Autor: janusz59 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem i bardzo żałuję. Kolory marne. W 4K nie zrobisz panoramy z powodu skakania i kładzenia się obrazu. Brak pilota. Opcjonalnie pilot nie pasuje od innych kamer Sony. Nie ma przejściówek do tej kamery (kable nie pasują). Przy sterowaniu wi-fi brak podglądu na ekraniku. W 4K nie ma podglądu na wyjściu (na dodatkowym monitorze). Często gubi ostrość. Jedyna zaleta to bardzo dobra stabilizacja.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

9

Zgłoś naruszenie
0

Ocena

FDR-AX33 28.04.2016 Autor: Barman1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest to prodykt bardzo dobrej jakosci wspaniale fotki i video.Bardzo dobry w obsludze .

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Dla mnie kosmos

FDR-AX33 13.04.2016 Autor: HPL1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem bardzo zadowolony, jakość nagrań super podobnie jak jakość wykonania kamery. Bardzo praktyczne rozwiazanie z wbudowanym kablem usb. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjna jakość zdjęć i filmów

FDR-AX33 06.12.2015 Autor: Jerzy 66 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obrazy "kryształ" z niespotykaną ilością szczegółów. Posiadam kamerę od około miesiąca i wciąż zapoznaję się z jej funkcjami. Jestem pod wrażeniem. Długo decydowałem się na jej zakup biorąc po uwagę szybkość starzenia się technologii. Uważam,że dokonałem trafnego wyboru.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

2

Zgłoś naruszenie
0

Perfekcyjna stabilizacja obrazu,

FDR-AX33 04.06.2015 Autor: PawełT Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Nowa kamera HANDYCAM 4K to arcydzieło nowoczesnej technologii. Stabilizacja obrazu działa jak żyroskop. Duże soczewki od ZEISS sprawiają, że jest trochę cięższa i większa od poprzedniej HD, której używałem, ale dzięki temu pewnie leży w dłoni. Znakomity obraz z przetwornika CMOS Exmor R™ typu 1,0" nawet przy słabym oświetleniu. Na wyposażeniu bateria NP-V70 o dużej pojemności pozwala na dość długi czas pracy przy użyciu wyświetlacza Xtra Fine LCD.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

19

Zgłoś naruszenie