11

4.5 na podstawie 11 recenzji klientów

6
5
0
0
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 11

0

Recenzja od Micha ;)

SRS-XB3 14.06.2017 Autor: Michu00i

Głośnik jest po prostu najlepszy w tej cenie na czas obecny, nie posiada on zbędnych ceregieli jak nowe produkty ;) funkcje extra bass przemilczę bo według mnie mało ona wnosi a wręcz czasem pogarsza jakość odsłuchu :P duży plusem jest iż głośnik posiada odporność na zachlapania co jest świetne bo każdą imprezę spotka deszcz ;) w jego przypadku nie musimy się przejmować obecnością deszczu, ładuje się szybko, na jednym ładowaniu wytrzymuje długo (ja go ładuje co 2dni a jest w ciągłym użyciu) naprawdę mogę polecić ten sprzęcik od Sony :)

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry głośnik

SRS-XB3 05.05.2017 Autor: VEGE

Bardzo dobry głośnik. Gra super. Troche któtkie ma połączenie buetoutch w sensie że maksymalnie 1m zasiegu. Zdecydowaną wadą głośnika jest brak napięcia na złączu USB przy wyłączonym urządzeniu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

3

Zgłoś naruszenie
0

Niewiele brakuje do ideału

SRS-XB3 21.04.2017 Autor: Dziaker

Głośnik ma dobre basy i duża głośność. Niestety brakuje głębi i przestrzeni. Posiadałem tez Denon Envaya mini i tamten zaskakiwał przestrzenią i głębia. Akumulator trzyma wyjątkowo długo tylko brakuje precyzyjnej informacji o jego stanie. Minusem jest też dedykowana ładowarka o dość dużym rozmiarze .Funkcja ładowania smartfona jest świetna. Ładuje zaskakująco szybko. Szkoda że nie jest dostępne żadne etui, ja stosuję pokrowiec na obiektyw :). Głośnik jest stabilny w pionie i poziomie. Szkoda że narożniki są plastikowe, a nie gumowe jak powierzchnie płaskie. W razie upadku to one są narażone na uszkodzenie. Brakuje mi jeszcze sygnału potwierdzającego połączenie z urządzeniem. Zestaw głośnomówiący działa bardzo dobrze. Świetnie działa obsługa komunikatów głosowych Google. Najważniejsza jest jednak jakość dźwięku i tu jest całkiem przyzwoicie (niestety brak wsparcia dla aptx). Głośnik nadaje się bardziej na imprezę niż do słuchania do poduszki.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Mały ale mocny gracz

SRS-XB3 23.03.2017 Autor: Janeksu

Dostałem go w akcji Sony "okazje bez okazji". Miłe zaskoczenie bo okazał się dobrym i przydatnym narzędziem. Łatwość połączenia i świetny dźwięk to podstawa. Używam głównie do słuchania radia i muzyki na ogródku. Jednocześnie zawsze można odebrać przychodzące połączenia. Wygląda przy tym świetnie.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

funkcje głośnika ok

SRS-XB3 24.02.2017 Autor: golab57

jestem zadowolony, ale przydałby się program typu blusooil

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

5

Zgłoś naruszenie
0

Elegancki i wszechstronny głośnik bezprzewodowy

SRS-XB3 14.12.2016 Autor: andy666pl

Mam głośnik od około 3 tygodni. Jestem bardzo zadowolony. Jednym słowem bardzo dobry dźwięk, a funkcja ExtraBass wymiata. Jeżeli ktoś nie lubi - można wyłączyć. Sprawdza się też idealnie jako zestaw głośnomówiący do telefonu. Posiada naprawdę wydajny akumulator. Do tej pory ładowałem dopiero jeden raz. Super rozwiązanie to słuchanie za jednym dotknięciem dzięki łączności NFC i Bluetooth. Jeżeli ktoś nie posiada to istnieje możliwość podłączenia innych urządzeń za pomocą złącz USB lub złącza słuchawkowego. Głośnik naprawdę wszechstronny z ładną wodoodporną obudową. I co ważne coraz tańszy. Szczerze polecam wszystkim ten produkt.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt na każdą okazję

SRS-XB3 03.12.2016 Autor: ChesteWolf

Miałem ogromne oczekiwania względem tego sprzętu i głośnik spełnił je bez żadnych problemów. Dzięki jest głęboki i czysty, bass świetny a obsługa bardzo łatwa.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny produkt

SRS-XB3 22.10.2016 Autor: Bogussib

Rewelacyjny głośnik bez przewodów a tak świetnie gra Prosty w użyciu.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny głośnik

SRS-XB3 20.08.2016 Autor: Roberttt34

Bardzo dobrze wykonany głośnik Wodoodporny świetne dźwięk głęboki bas jestem bardzo zadowolony polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Super 5

SRS-XB3 21.07.2016 Autor: Kukiz01

Łatwy w obsłudze i tani w zakupie super dźwięk.....

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Kompaktowe cacko

SRS-XB3 13.06.2016 Autor: Andrzejdom

Nabyłem to cudeńko i natychmiast sprawdziłem jego możliwości,są naprawdę duże i przerosły moje oczekiwania.Nieco drogie urządzonko ale warte każdej złotówki.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie