28

4.8 na podstawie 28 recenzji klientów

21
7
0
0
0
Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 28

0

Fajny głośniczek

SRS-XB20 11.03.2020 Autor: dario007

Niezły głośnik z fajnym brzmieniem i funkcją extra bass.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra jakość

SRS-XB20 13.12.2018 Autor: Bloxorz

Korzystam już z głośnika SRS-XB20 około pół roku i jest bardzo zaskoczony jakością jak na głośnik bezprzewodowy. Ma bardzo wyraziste basy, aczkolwiek przy bardzo dużym poziomie głośności traci je. Bardzo dobry oraz poręczny. Odkąd go zakupiłem wszędzie go zabieram wiec jak najbardziej polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Mocne bassy to mocna strona

SRS-XB20 29.11.2018 Autor: Bartek7812

Kupiłem jeden głośnik 7 miesięcy temu i jestem bardzo zadowolony z zakupu, na tyle że miesiąc temu kupiłem drugi głośnik, polecam zakup i nie żałuje wydanych pieniędzy

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Brawo Sony

SRS-XB20 22.10.2018 Autor: obiwanpotok

Posiadam już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Jakość dźwięku i głośność na tak małe urządzenie powalająca. Świetnie prezentuje się podświetlanie głośnika podczas odtwarzania. Bateria długo trzyma. Łączenie z telefonem bez problemu. Dodatkowe wejście AUX pozwala nawet na podłączenie gitary (:

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

zgone z oczekiwaniem

SRS-XB20 17.07.2018 Autor: beznicka

Gra elegancko,zero zastrzeżeń co do produktu,kupiony w okazyjnej cenie,100% zadowolenia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Głośnik XB20

SRS-XB20 01.07.2018 Autor: Orkan74

Bardzo dobra jakość dźwięku, biorąc pod uwagę jego wielkość, za przystępną cenę. Brak jednak wejścia USB, aby odtworzyć muzykę z pendrive'a.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ładnie wygląda

SRS-XB20 04.06.2018 Autor: Kłysiu

Strasznie przycisza przy dużych basach, a później nie wraca do poprzedniego głośniejszego dźwięku

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Jest wodoodporny i słucham muzyki w łazience.

SRS-XB20 03.06.2018 Autor: Bodzio936

Kształt ma piękny i parametry odsłuchu super.I stosunkowo tani.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Poręczny głośnik o dobrych parametrach

SRS-XB20 18.05.2018 Autor: MaGr

Użytkuję ten głośnik od 2 tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Całkiem, całkiem

SRS-XB20 09.04.2018

Dźwięk przyzwoity, w miare czysty i dynamiczny. Niestety głośnik nie posiada kodeka aptx co ogranicza jego mozliwości. Może garć naprawdę głośno. Brak opcji kontroli dostępu. Teoretycznie sąsiad z za ściany może go uruchomić.

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dzwiek

SRS-XB20 06.04.2018 Autor: lelonek10

Super dźwięk głębokie basy i wyraźne wysokie tony polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny głośnik BT w rozsądnej cenie

SRS-XB20 28.03.2018 Autor: Adal79

Fajne brzmienie, łączność BT bez zarzutu plus bardzo dobry zasięg BT. Super wygląd, wymiary i funkcje.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość dźwieku i bassu !

SRS-XB20 28.03.2018 Autor: Arunia

Kupiłem i szczerze nie żałuje a jestem pozytywnie zaskoczony jakością tego głośnika i jego możliwościami ! Polecam :)

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny

SRS-XB20 18.03.2018 Autor: Jołi

Po kilku dniach testowania, stwierdzam że był to świetny zakup. Jak na skromną wielkość, dźwięki są bardzo zadowalające.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Głośnik-Model.No.SRS-XB20

SRS-XB20 27.02.2018 Autor: Leon19

Dobry wygląd baterie dobre 12 godz.Słuchania-znakomity odbiór same plusy

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bezapelacyjny

SRS-XB20 25.02.2018 Autor: Torello78

na prawde super sprzęt,rewelacyjny dzwięk i supe bass

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Stereo

SRS-XB20 21.02.2018 Autor: Bodzio9828

Można połączyć dwa takie głośniki i jest super bas wspaniały polecam

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przenośny głośnik bezprzewodowy

SRS-XB20 17.02.2018 Autor: Yahu53

Mały poręczny głośnik o świetnych parametrach, łączenie bez żadnych problemów.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ładny dźwięk + ekstra bas

SRS-XB20 31.01.2018 Autor: markog 7

Kupiłem go ok miesiąc temu i jestem z niego zadowolony

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja

SRS-XB20 27.01.2018 Autor: grzela85

Głośnik kupiony msc temu gra bardzo dobrze, bateria trzyma fajnie

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Seria głośników, która przebija jakością, ceną JBL

SRS-XB20 20.01.2018 Autor: gonecikd

Głośnik nabyłem 27.12.2017, gra doskonale~!!!!!!!!!!

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry stosunek ceny do jakości

SRS-XB20 18.01.2018 Autor: delfin33y

Jestem b. zadowolony. Żal trochę, że nie ma miejsca na kartę SD

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry w każdych warunkach

SRS-XB20 14.01.2018 Autor: Adam054

Kupiłem go 2 tyg temu. jako dodatkowy głośnik do laptopa. Jestem całkowicie zadowolony. Można go podłączyć bluetoothem jak i kabelkiem. bez problemu połączył się z moim Sony Vaio z Win 7. Wcześniej sprawdzałem z Bose, ale cały czas miałem ifo., że brak sterownika. Ani service Bose, ani pomoc tech Windowsa nie umiała rozwiązać problemu. Wybór padł na głośnik SONY. jako jedyny minus, ale bez znaczenia na dźwięk, to brak trzeciego ustawienia światła. Powinna być możliwość świecenie światłem stałym, a nie tylko mrugającym lub całkowicie zgaszonym.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość dżwięku i funkcje głośnika.

SRS-XB20 13.01.2018 Autor: adi0975

Głośnik jak na taką wielkość brzmi dobrze, jest łatwy w obsłudze, długość pracy również jest zadowalająca.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw super funkcji.

SRS-XB20 06.01.2018 Autor: Danusia

Super przenośny bezprzewodowy bluetooth głośnik Sony.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Funkcjonalny. Czyste brzmienie i super bas

SRS-XB20 05.01.2018 Autor: AnetKa

Poręczny, mały, lekki a przy tym naprawdę głośny. Z funkcją super bass - za to duży plus. Bateria długo trzyma a zasięg bluetooth też spory, nawet więcej niż 10m.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały ale dużo może

SRS-XB20 24.12.2017 Autor: zibi54

Ten poręczny głośnik pozwala na miłe spędzenie czasu z muzyką w tle /i nie tylko/. Sprawdza się również jako zestaw głośnomówiący podczas rozmów telefonicznych.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

SRS-XB20

SRS-XB20 23.12.2017 Autor: GrzesB

Ciekawy głośnik za przystępną cenę. Przydatny w domu jak i w podróży

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie