9

4.8 na podstawie 9 recenzji klientów

7
2
0
0
0
Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 9

0

Mały wariat

SRS-XB12 05.05.2021 Autor: shoock

świetny mały poręczny mógł by być troszkę głośniejszy

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer Support
07.05.2021

Witaj! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Dziękujemy za Twoje uwagi na temat dźwięku - przekazaliśmy je do odpowiedniego działu.

0

Polecam

SRS-XB12 17.09.2020 Autor: ekuwroc Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo fajnie gra, kompaktowy rozmiar. Polecam ...

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Niewielki głośniczek z doskonałym dźwiękiem

SRS-XB12 31.08.2020 Autor: jswiec Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Doskonała relacja ceny do jakości. Dźwięk jest bardzo przyjemny, zupełnie nieporównywalny z dźwiękiem małych głośników o podobnej wielkości. Jedyny minus, to pólsekundowe przerwy ("przerywanie") w nadawaniu jakie zdarzają się co kilkanaście minut np. w czasie transmisji radia internetowego. Nie testowałem także dźwięku stereo z dwoma głośnikami.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

elegancki oraz nowoczesny

SRS-XB12 11.08.2020 Autor: ThomsonMn40

super! mały, przyjemny, dźwięk fantastyczny. jestem MEGA-ZADOWOLONY, bo mogę posłuchać zwykłego radia(np. Radio Zet) z telefonu i inną muzykę. cena niemniej jednak jest wysoka.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych Funkcji

SRS-XB12 01.08.2020 Autor: Reutt71

Kupiłem ten Produkt miesiąc temu! i się cieszę Pozdrawiam Serdecznie!

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Super produkt

SRS-XB12 17.07.2020 Autor: zbychux1 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Świetny głośnik odpowiednia jakość za odpowiednią cenę. nic dodać nic ująć.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

dziala

SRS-XB12 02.05.2020 Autor: janusz2020 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

dziala zgodnie z oczekiwaniami , córka zadowolona. Cena odpowiednia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny stosunek ceny do jakości

SRS-XB12 14.02.2020 Autor: Lukasz85 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Głośnik zakupiłem 2 tygodnie temu. Po 2 dniach dokupiłem drugi.

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

4

2

Zgłoś naruszenie
0

EXTRA BASS!!

SRS-XB12 16.01.2020 Autor: Maciek71 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Głośnik kupiłem około pół roku temu i jestem mega zadowolony,używam go czesto, upadł mi nie raz - wytrzymaly. Bardzo dobry bass i wysoka glosność. Słucham dużo Drum'N'Bass'u i rapu.Jak na takie małe gabaryty naprawdę śmiga dobrze.

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie