39

4.4 na podstawie 39 recenzji klientów

22
13
3
0
1
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

SUPER APARAT

DSC-W830 30.07.2014 Autor: ANECZKA19730104

DOSKONAŁY APARAT W TEJ CENIE. ZDJĘCIA SĄ ŚWIETNE, KAMERA DZIAŁA PŁYNNIE, FILMY DOBREJ JAKOŚCI I WYRAŹNY DŹWIĘK. BARDZO POZYTYWNE ZASKOCZENIEM BYŁA DODANA KARTA PAMIĘCI. ZRESZTĄ PRZYZNAJĘ, ŻE STAŁAM SIĘ FANKĄ MARK SONY, PONIEWAŻ MAM KILKA URZĄDZEŃ I NIE ZAWIODŁAM SIĘ.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

12

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Obiektyw w aparacie Sony-W830

DSC-W830 23.04.2015 Autor: Misia i Bartek

Kupiłem go 2 tygodnie temu. Do chwili napisania tej recenzji zrobiłem nim 10 zdjęć. Aparat kupiony został ze względu na obiektyw Vario-TESSAR od ZEISS-a. Obiektyw od samego początku przeznaczony jest dla zdjęć pejzażowych. Jest to stara bardzo dobrze sprawdzona konstrukcja. Wykonuje dokładne zdjęcia tła na którym stoi wycieczka a nie wycieczki na tym tle. Polecam wszystkim aparaty z obiektywem TESSAR.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 39

0

Świetne funkcje posiada ,super.

DSC-W830 26.05.2021 Autor: kristofer78

Rewelacja aparat, polecam SonyW830 Cyber-shot ,kupiłem aparat jakiś miesiąc temu ,i jestem do tej pory zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

ogólnie

DSC-W830 11.04.2021 Autor: jurjasi

Używam często i od dawna - bardzo mały - gabarytowo, fajna automatyka, żartując - to ten aparat myśli za fotografującego - tym samym prosta obsługa. Spełnia wszelkie moje oczekiwania

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo zalet w małym aparacie

DSC-W830 16.10.2019 Autor: AnGór

Żona zadowolona z prezentu urodzinowego. Jest technikiem fotografii...

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

zestaw świetnych funkcji

DSC-W830 28.09.2019 Autor: Królik karwieński

jest dobry, robi świetne zdjecia, ma dobry wygląd.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Inteligentny sprzęt, sporo dodatkowych funkcji.

DSC-W830 02.09.2019 Autor: Jock_nn

W sumie za nie duże pieniądze dobry aparat, jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały, ale wariat :-)

DSC-W830 10.05.2019 Autor: yancia

Aparat posiada rozbudowane funkcje, jak na tak mały, poręczny kompakt, to mały kombajn. Zdjęcia bardzo dobrej jakości, zoom petarda, filmiki bomba. Jestem pod ogromnym wrażeniem, mam starszą wersję tej linii aparatów (Sony DSC-T30, wiek 14 lat, świetnie i bezawaryjnie działa do dziś), więc widzę poczyniony ogromny postęp technologiczny... Jeden minus - brak rozbudowanej instrukcji, proszę zauważyć, że nie każdy użytkownik jest z pokolenia cyber/android...

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo łatwa, intuicyjna obsługa

DSC-W830 20.03.2019 Autor: arpilat

Na razie działa świetnie. Więcej na ten temat po powrocie z wakacji

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały i poręczny, ale doposażony wystarczająco.

DSC-W830 21.01.2019 Autor: Nonobody

Jest ze mną na każdej imprezie. Przydatny. Ale bateria pada bez ostrzerzeń. Dlatego mam 2.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały zgrabny funkcjonalny

DSC-W830 27.10.2018 Autor: Tadeusz25

Aparat jest bardzo sprytny mały zgrabny Mieści się w kieszeni Łatwe menu Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

skondensowane praktyczne funkcje

DSC-W830 18.08.2018 Autor: AMBRAM123

szukając w morzu różnych aparatów fotograficznych znalazłem skarb...

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat Sony ocena przydatności

DSC-W830 15.07.2018 Autor: grażynka 37

Sprawny aparat ,wygodny w użyciu swietny do robienia zdjęć amatorskich

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat do kieszeni lub torebki

DSC-W830 08.07.2018 Autor: Grintal

Kupiłem przed tygodniem. Jestem zadowolony: w tak małym urządzeniu pomieszczono bardzo dużo funkcji! Jego możliwości w stosunku do ceny są nawet więcej niż zadowalające.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

dobre wideo

DSC-W830 20.06.2018 Autor: zbyh 78

Udało mi się kupić miesiąc temu i może być aparat poręczny

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Średniej klasy aparat kompaktowy

DSC-W830 10.05.2017 Autor: Iks11

Aparat należy zdecydowanie do tych niższej klasy. Nie jest jednak bardzo tani i spodziewałem się lepszej jakości w tej cenie. Wykonanie nie powala, przyciski dość słabo się wciskają. Jakość nagrywania filmów jest dość słaba, o wiele lepsze filmy wychodzą przeciętnej jakości smartfonem (Huawei P8, Samsung Galaxy S4). Zdjęcia robi niezłe, troszkę lepsze niż uda się wykonać telefonem. Bateria trzyma całkiem nieźle, 2-3 dni w podróży spokojnie na jednym ładowaniu. Trzeba kupić bardzo dobrej jakości kartę pamięci (co najmniej 10MB/s zapis i 20MB/s odczyt) - w przeciwnym wypadku nie da się nagrywać filmów ze względu na błąd o przepełnieniu bufora, podobnie ze zdjęciami. Ogólnie ok, ale polecam rozejrzeć się za innymi, może lepszej jakości modelami.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dobra

2

3

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat w przystępnej cenie!

DSC-W830 04.04.2017 Autor: Bartek666

Kupiłem aparat miesiąc temu. Bardzo dobry wybór. Robi ładne zdjęcia, bo temu miał służyć. Nie jest to profesjonalna lustrzanka ale tez nie taki jest jego przeznaczenie. Mały sprzęt, duże możliwości. Dla mnie bomba.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Mały ale z możliwościami

DSC-W830 21.03.2017 Autor: BroDzik

Spoko aparacik. Dla amatorskiej fotografii w domu i poza nim.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

To bardzo fajny aparat fotograficzny.

DSC-W830 05.11.2016 Autor: majka12

Bardzo się cieszę ,że kupiłam aparat fotograficzny sony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

praktyczny, bardzo trwała bateria

DSC-W830 27.10.2016 Autor: dynia

B. Dobra jakość, poręczny, trochę małe przyciski, O.K.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Lekki, duża możliwość ustawienia różnych funkcji.

DSC-W830 27.10.2016 Autor: ASall

Kupiony miesiąc temu, bardzo jestem zadowolony z tego produktu, jak na tą cene przewyższa konkurencje.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

wspaniały,wiele wspaniałych funkcji,prosta obsługa

DSC-W830 15.07.2016 Autor: EK28

szukałem takiego taniego i dobrego aparatu, mam go od miesiąca robię dobre zdjęcia i nagrywam filmy, wspaniała optyka polecam ten aparat wszystkim amatorom dobrych zdjęć

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

3

Zgłoś naruszenie
0

Dobry aparat w przystepnej cenie

DSC-W830 02.06.2016 Autor: swat_zaloba

Dobry aparat w przystępnej cenie, chociaż brak zasilania akumulatorkami na bazie baterii może przy całym dniu wykonywania zdjęć zaskoczyć brakiem prądu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

9

Zgłoś naruszenie
0

Sony - W830: aparat kompaktowy

DSC-W830 20.05.2016 Autor: Stan391

Mały ,zgrabny, ładny z wieloma przydatnymi funkcjami

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

szybkie ustawienie świetnych funcji ijakośc rewela

DSC-W830 05.01.2016 Autor: czeslaw62

zdjęcia w panoramie i uchwycenie fajerwetków po szybkim ustawieniu rewelacyjne aparat posiada dużo funkcji które można szybko ustawić łatwy w obsłudze zdjęcia są super za takie pieniądze nie ma się co zastanawiać

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat!

DSC-W830 07.12.2015 Autor: Tomi212121

Aparat posiada wszelkie niezbędne funkcje, jest lekki i mały, poręczny w podróży. Jakość zdjęć jest doskonała, a do tego mamy wiele opcji ustawienia ich rozdzielczości, dzięki czemu możemy je dopasować do własnych potrzeb. Jedynym minusem jest wykonanie aparatu, w moim plastiki trochę "skrzeczą". Idzie się do tego jednak przyzwyczaić, poza tym wszystko jest super!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry kompakcik

DSC-W830 07.10.2015 Autor: MateuszZ

Kupiłem go specjalnie na wyjazd wakacyjny, bo szkoda mi było zabierać mojej lustrzanki. Jest mały i poręczny. Spełnił wszystkie moje wymagania. Polecam!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Niezłeparametry i małe gabaryty

DSC-W830 25.09.2015 Autor: Lela

Dostałam od męża w prezencie - mogę go cały czas nosić w torebce.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Mały a tak wiele potrafi

DSC-W830 11.09.2015 Autor: Marek1970

Warto kupić jeżeli chcecie mieć mały poręczny i zgrabny a zarazem dobrze wyglądający i robiący dobrej jakości zdjęcia aparat.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

większość telefonów robi lepsze zdjęcia...

DSC-W830 19.07.2015 Autor: nikonowiec

Kupiłem go bo nie lubię robić zdjęć telefonem, ale większość telefonów robi zdjęcia na podobnym poziomie. Słaba pojemność baterii około 250 -300 zdjęć. Maleńki przycisk włączania. Ogólnie nie powala...

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

8

12

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry aparat za niską cenę.

DSC-W830 25.05.2015 Autor: drojan1

Jestem zadowolony z kupna tego aparatu dlatego że jest mały mieści się w każdej kieszeni ,robi ładne zdjęcia ,ma sporo funkcji i ustawień ręcznych jak i automatycznych. Prosty w obsłudze, można używać karty pamięci MS lub SD.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

1

Zgłoś naruszenie
0

super aparat

DSC-W830 10.05.2015 Autor: madzula

Aparat robi vardzo dobre zdjęcia, jest łatwy w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny dla niedzielnego fotofgrafa

DSC-W830 01.05.2015 Autor: Lisia

Aparat użytkuje 14-latka. Używany przy różnych okazjach- wypady za miasto, selfi, spotkania ze znajomymi. Szybki fokus, zdjęcia wyraźne, mało szumów. Gabaryty i waga są ewidentną konkurencją dla aparatów w telefonach.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Podręczny, wygodny w obsłudze, dobra jakość zdjęć.

DSC-W830 24.04.2015 Autor: takata

Z używanego wcześniej Sony DSC H9 jestem zadowolony, ale szukałem mniejszego compacta, wygodniejszego w wyprawach żeglarskich czy wędkarskich. Kupiłem okazyjnie DSC - W830 i przetestowałem na morzu l lądzie. Bardzo wygodny, energooszczędny. Jakość zdjęć OK, nawet w trudnych warunkach. Nie oczekujcie zbyt wiele po lampie błyskowej. Filmów nie kręciłem, więc nie mam opinii.

Jakość obrazu

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

4

1

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw w aparacie Sony-W830

DSC-W830 23.04.2015 Autor: Misia i Bartek

Kupiłem go 2 tygodnie temu. Do chwili napisania tej recenzji zrobiłem nim 10 zdjęć. Aparat kupiony został ze względu na obiektyw Vario-TESSAR od ZEISS-a. Obiektyw od samego początku przeznaczony jest dla zdjęć pejzażowych. Jest to stara bardzo dobrze sprawdzona konstrukcja. Wykonuje dokładne zdjęcia tła na którym stoi wycieczka a nie wycieczki na tym tle. Polecam wszystkim aparaty z obiektywem TESSAR.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Słaba

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada świetny zestaw funkcji

DSC-W830 28.02.2015 Autor: mobic

Bardzo się cieszę z tego aparatu. Ładne robi zdjęcia i filmy.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

1

Zgłoś naruszenie
0

Mały o dużych możliwościach !

DSC-W830 27.01.2015 Autor: vettomek

Jak na podstawowy model, niewielkiej wielkości robi dobre zdjęcia (aby się dobrze zrozumieć - jak na aparat kompaktowy o małej matrycy). Taki aparat można zawsze mieć ze sobą a zdjęcia wychodzą o niebo lepsze niż z aparatu wbudowanego w telefon komórkowy (nawet z tych nowych telefonów).

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały, poręczny parat

DSC-W830 07.01.2015 Autor: nikab1

Fajny, zgrabny aparat z dobra jak na tę klasę optyką.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

robi ładne, ostre zdjęcia

DSC-W830 15.08.2014 Autor: radzioch

Kupiłem go w sumie przypadkiem jadac na wczasy. Sprawdził sie doskonale. Podczas robienia zdjęć w sumie nie korzystałem z innego niz inteligentne ustawienia aparatu, ale nie powiem, zeby były one przez to nieudane pod jakimkolwiek wzgledem. Pomijajac dostepne efekty typu wygładzanie cery, czy powiekszanie oczu, najciekawszą opcja jest mozliwosc robienia zdjec panoramicznych w 3 zakresach rozległosci, nawet niemalze 360 stopni.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

0

Zgłoś naruszenie
0

LICZY SIE AUTOMATYCZNE USTAWIENIE

DSC-W830 08.08.2014 Autor: andrzej and

OBSŁUGA I ROBIENIE ZDJEC ...SUPER poprzedni aparat to nie było to ...

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

SUPER APARAT

DSC-W830 30.07.2014 Autor: ANECZKA19730104

DOSKONAŁY APARAT W TEJ CENIE. ZDJĘCIA SĄ ŚWIETNE, KAMERA DZIAŁA PŁYNNIE, FILMY DOBREJ JAKOŚCI I WYRAŹNY DŹWIĘK. BARDZO POZYTYWNE ZASKOCZENIEM BYŁA DODANA KARTA PAMIĘCI. ZRESZTĄ PRZYZNAJĘ, ŻE STAŁAM SIĘ FANKĄ MARK SONY, PONIEWAŻ MAM KILKA URZĄDZEŃ I NIE ZAWIODŁAM SIĘ.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

12

0

Zgłoś naruszenie