11

4.6 na podstawie 11 recenzji klientów

9
1
0
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 11

0

Świetny i trafiony zakup. Kupiłem niedawno.

DSC-RX100M7 09.01.2023 Autor: Jack5404

Kupiłem niedawno. Zdążyłem poznać funkcje i wykonać kilkadziesiąt zdjęć. Aparat prosty w obsłudze (używałem kilku różnych lustrzanek). Dla kogoś mającego minimum wiedzy o fotografowaniu, kompozycji ale amatora, znakomity sprzęt.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat kompaktowy

DSC-RX100M7 13.11.2021 Autor: mar_lit

Przeszedłem z RX100 III. Świetna seria aparatów kompaktowych. Gdyby łatwiejszy do osiągnięcia był efekt bokeh nie miałbym żadnych uwag. Aparat kupiłem z myślą o wyjazdach dalszych i bliższych. Spisuje się bardzo dobrze. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Demon szybkości

DSC-RX100M7 21.10.2021 Autor: Andrzej_P

Aparat raczej drogi ale uważam, że jest warty swej ceny. Oprócz RX100M7 mam jeszcze lustrzankę Nikon'a, jednak znacznie częściej używam tego pierwszego, pewnie dlatego, że najczęściej robię zdjęcia ruchomych obiektów, gdzie w połączeniu z dużym zoomem, SONY jest bezkonkurencyjny. Poza tym, RX100M7 jest tak mały, że mieści się w kieszeni lub w torebce żony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry wybór

DSC-RX100M7 13.10.2021 Autor: Marczeski

Aparat posiadam już drugi rok, więc trchę go poznałem. Przede wszystkim aparat posiada ogrom możliwości, przy zachowaniu niewielkich rozmiarów, niemal natychmiast stał się nieodzownym towarzyszem wycieczek górskich. Jakość zdjęć i filmów 4k naprawdę robi wrażenie. Wysuwany wizjer i szerokie spektrum ustawienia wyświetlacza znacznie poprawiają komfort użytkowania. O możliwościach sprzętu szkoda pisać, bo jest ich naprawdę sporo, wiele by pisać. Dodam tylko, że o miłośnikach timelaps-ów również pamiętano.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Produkt lepszy w reklamach niż w rzeczywistości.

DSC-RX100M7 14.06.2021 Autor: Sławomir Sadocha Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Niestety, nabyty aparat posiada wady, które trudno było przewidzieć przed rozpoczęciem użytkowania. Pierwsza poważna wada, którą zauważyłem, to brak rozpoznawania nagrań w formacie ha LG przez telewizory, np. marki LG. Jest to tym bardziej zaskakujące, że format filmu HLG, ale pochodzący z innych produktów, np. dronów DJI, jest rozpoznawany bez błędnie. Zgłosiłem jakiś czas temu tę wadę do działu pomocy, ale do tej pory nie uzyskałem informacji na temat ew. rozwiązania problemu. Następnie zauważyłem inny poważny defekt. Otóż w przypadku gdy aparat połączony jest bezprzewodowo z innym urządzeniem, np. telefonem lub gimbalem, po rozpoczęciu filmowania obraz na ekranie bardzo mocno ciemnieje i przy świetle dziennym, zwłaszcza słonecznym, nie pozwala kontrolować tego, co się filmuje. Liczę, że te błędy zostaną pilnie usunięte, bo znacząco obniżają użyteczność nabytego aparatu, który nie należy do najtańszych w swojej klasie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

3

6

Zgłoś naruszenie
0

Posiada funkcje, które mi są potrzebne.

DSC-RX100M7 17.12.2020 Autor: WitekM Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam go już tydzień i bardzo mi się podoba. Ma szereg funkcji ustawienia ostrości i szybki autofocus.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry aparat fotograficzny

DSC-RX100M7 23.07.2020 Autor: RobertJTH Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Aparat zdecydowanie warty polecenia. Funkcjonalność zbliżona do lustrzanki i zdecydowanie niska waga.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przydatny aparat w terenie.

DSC-RX100M7 02.03.2020 Autor: RysiekZdyb Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Mam niecały miesiąc, dopiero uczę się korzystać z funkcji tego aparatu

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Jestem w zasadzie zadowolony

DSC-RX100M7 25.02.2020 Autor: Greguar

Aparat ma dobra parametry i robi dobre zdjęcia. Myślę, że będę go mógł dobrze ocenić nie wcześniej, niż za parę miesięcy. Na razie w zasadzie jestem zadowolony. Kilka mechanizmów muszę jeszcze raz przejrzeć, poczytać, nauczyć się. Na przykład możliwość sterowania ze smartfonu. Raz robię to bez problemu, innym razem — nie chce działać i nie wiem (jeszcze) dlaczego. Być może o czymś zapomniałem. Aparat ma mnóstwo opcji konfiguracyjnych. Z jednej strony to dobrze, bo można wiele rzeczy skonfigurować wedle własnych potrzeb, ale z drugiej strony powoduje to, że na początku, zanim się tego wszystkiego nie nauczymy, można łatwo o czymś zapomnieć. Jeżeli ktoś potrzebuje dobry aparat, który sprawdzi się i na wycieczce w lesie, i na imieninach u rodziny, to jest to bobry, łatwy w obsłudze aparat. Jeżeli ktoś chce w pełni wykorzystać jego możliwości, trzeba poświęcić trochę wysiłku, żeby się nauczyć tych wszystkich ustawień – jak one działają. Bardzo sobie cenię fakt, że aparat ma wizjer. W ostrym słońcu — bezcenne. Trochę szkoda, że lampa błyskowa nie włącza się sama, jeżeli jest w trybie automatycznym. Wydaje mi się jednak, że żaden lub niemal żaden kompaktowy aparat nie ma możliwości automatycznego włączania lampy błyskowej.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

1

Zgłoś naruszenie
0

Super podręczny aparat

DSC-RX100M7 10.02.2020 Autor: MGaw Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zastępuje mi dużą lustrzankę ze stałym obiektywem zoomem Zeissa i sprawdza się bardzo dobrze.Polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy aparat jaki mialem

DSC-RX100M7 22.09.2019 Autor: janusznowik

Miałem wcześniej sony Dsc rx 100m3 sprzedałem i kupiłem Dec rx 100m7 i jest to najlepszy aparat jaki kiedykolwiek miałem jakość obrazu super . Cena jest wysoka ale warto od razu kupiłem futerał

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

4

Zgłoś naruszenie