84

4.3 na podstawie 84 recenzji klientów

44
27
7
4
2
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Doskonałe programy tematyczne

Bez GPS 10.05.2016

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sprawiliśmy go sobie z żoną na podróż poślubną i jesteśmy zachwyceni jakością zdjęć.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Posiada wiele funkcji.

Bez GPS 30.03.2017 Autor: halina73

Dotychczas zajmowałam się robieniem zdjęć kwiatów wiosennych. Aparat automatycznie ustawia funkcję Makro. Zdjęcia dobre. Kolory również oddane wiernie z oryginałem.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 84

2 Modele

Modele

0

Super aparat

Bez GPS 20.04.2021 Autor: Sebja7

Kolejny aparat marki Sony. Super jakość zdjęć i filmów w jakości Full HD. Ergonomiczny bardzo dobrze leży w dłoni. Łączność wi fi z telewizorem też Sony i oglądanie zdjęć bez podłączania kabla, niestety tylko zdjęć filmy już musi być kabel. Z telefonem nie mogę się połączyć bezprzewodowo chyba dlatego nie jest kombatybilny z innymi markami, a szkoda

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super poręczny sprzęt

Bez GPS 13.04.2021 Autor: qbaaa7

Aparat kupiłem ok 3 tygodni temu. Robi super zdjęcia, jest poręczny i prosty w obsłudze. Polecam fajny sprzęt w dobrej cenie!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Nieuzasadnione pochwały konsumentów...

Bez GPS 27.03.2021 Autor: Fotoamator51

Właśnie dokonałem zwrotu do sklepu...Kupiłem ten aparat ponad tydzień temu zachęcony dość atrakcyjną ceną, sporym zoomem optycznym, małymi gabarytami i opiniami klientów. Jestem fotoamatorem z dużym doświadczeniem, wymagającym od siebie i zdjęć sporo. Na co dzień fotografuję Canonem R, bezlusterkowcem z pełną klatką, ale chciałem mieć taką "kieszonkową zapasówkę" No i porobiłem nim sporo zdjęć, w różnych warunkach oświetleniowych i terenowych no i wielkie rozczarowanie ich jakością niestety. Praktycznie od ISO 640 szumy są już wyraźnie widoczne, o wyższych czułościach nawet nie wspominam, ostrość też przeciętna i daleko im do przysłowiowej żylety. Krótko mówiąc NIE POLECAM nikomu, kto choć trochę poważniej myśli o fotografii niż o niedzielnym pstrykaniu...

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo udana relacja jakości do ceny

Bez GPS 05.03.2021 Autor: Buratino5

Używam go kilka m-cy i sprawuje sie całkiem dobrze. Trudno go porównywać do RX100 IV, którego też posiadam, ale jest doskonały jako wspomaganie gdy potrzebny jest zoom. Jako komplet sprawuja sie bardzo fajnie - Polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze i podręczny

Bez GPS 05.02.2021 Autor: Kartuzy

Od ponad roku posiadam aparat i nie jestem w stanie wykorzystać wszystkich możliwości aparatu, ze względu na rodzaj oprogramowania.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wakacyjne wojąże

Bez GPS 13.12.2020 Autor: artu

Aparat kompaktowy nadający się idealnie do fotografii amatorskiej.Waga sprzętu jest zaletą zwłaszcza gdy trzeba podróżować z plecakami lub torbami.Polecam sprzęt dla amatora . Obsługa dziecinnie prosta a jakość zdjęcia idealna.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra relacja jakość - cena

Bez GPS 23.11.2020 Autor: Lokis

Jestem bardzo zadowolony. Jakość fotogramów bardzo wysoka, zestaw użytecznych ustawień, przy dobrej cenie. Niepełna instrukcja obsługi, nawet w wersji on-line. Propblemy z modułem wi-fi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ok :-)

Bez GPS 20.08.2020 Autor: Mynia

Jak na razie mam za małe doświadczenie, ale po zapoznaniu się z funkcjami aparatu wydaje mi się, że produkt jest łatwy i prosty w obsłudze. Brakuje mi tylko wizjera.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele funkcji , doskonała jakość zdjęć

Bez GPS 08.08.2020 Autor: Krzysztof 2020

Jestem bardzo zadowolony z aparatu , doskonała jakość zdjęć

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niestety jakość zdjęć jest dosyć słaba

Bez GPS 06.08.2020 Autor: lukasz9999

Aparat kupiłem pod wpływem rankingu apartatów do 1000 zł gdzie ten model był na pierwszym miejscu i gdzie była zachwalana jakośc zdjęć. Ja mam inne odczucia - jakość zdjęć (w dzień) jest nie lepsza a nawet gorsza niż w smartfonie Xperia XA1 który kiedys miałem. Co z tego że ma 20M pixeli jeśli zdjecia są nieostre nawet bez zoomu. Do tego (kolory zwłasza zieleń trawy) są przejaskrawione. Jedynie zoom jest niezły ale o wszystko. Ogólnie jestem dosyć rozczarowany nie liczyłem na cuda ale jednak za ta cenę ostrość zdjęć zbyt słaba.

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Poręczny aparat z dużym zoomem.

Bez GPS 16.06.2020 Autor: Cichy80

Bardzo dobry niewielki aparat fotograficzny z dużym zoomem.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada duzo fajnych funkcji

Bez GPS 16.06.2020 Autor: grubson27

bardzo jestem zadowolony z kupna tego aparatu jest poreczny

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Aparat ma bardzo duże możliwości nastawień.

Bez GPS 14.03.2020 Autor: irco63

Aparat otrzymałem w prezencie. Z pośród wielu aparatów cyfrowych jakie posiadałem ten spełnia najbardziej moje oczekiwania. Robi lepsze zdjęcia niż Canon.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nie do ogarnięcia dla laika

Bez GPS 22.02.2020 Autor: Rajdowiec

Z perspektywy czasu stwierdzam, że adekwatny stosunek jakości do ceny.

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra optyka

Bez GPS 06.01.2020 Autor: marlenM

Rewelacyjna optyka oraz bardzo dobre oprogramowanie

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dobre funkcje

Z GPS 26.12.2019 Autor: Lolsia123

Bardzo jestem zadowelony i nie żałuję że udało mi się zakupić ten model aparatu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada więcej funkcji niż mój poprzedni DSC-HX20

Bez GPS 12.12.2019

Kupiłem podobny do DSC-HX20 z powodu, że bardzo źle funkcjonuje "obrotowe" kółko wokół przycisku "enter" (wybierane funkcje przeskakują, nie da się stabilnie ich ustawić), poza tym wyświetlacz zmienił trochę kolory na bardziej pomarańczowy!!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele funkcji które mile zaskakują użytków

Bez GPS 04.11.2019 Autor: Eliasz740820

Otrzymałem w prezencie od przyjaciół którzy wiedzą że uwielbiam fotografować

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jedynie jakość zdjęć dobra

Bez GPS 13.10.2019 Autor: IreneuszD

Witam , nie polecam tego produktu, interfejs sieciowy wifi działa jak chce, rozłącza , łączy, niektórych aplikacji nie da się zainstalować w polscę. Nie Polecam !

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wygodny i najlepszy w swojej klasie

Bez GPS 19.09.2019 Autor: Marcin91

Aparat robi dużo lepsze zdjęcia niż konkurencja w tej cenie. Świetnie działa funkcja sterowania ze smartfona,dzięki niej mam super zdjęcia z wakacji razem z żoną. Nie trzeba prosić przypadkowych ludzi o zrobienie zdjęcia i ryzykować, że uszkodzą aparat lub zdjęcie będzie złe. Świetna stabilizacja obrazu. Zdecydowanie polecam

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat OK!

Bez GPS 25.08.2019 Autor: Jurek1973

Aparacik zgrabny robi świetne zdjęcia mam jednak dwie uwagi przycisk nagrywania powinien być gdzie indziej często trzymając aparat kciukiem sam się włącza oraz drugie po zmniejszeniu zoomu do "0" przeskakuje na zrobione zdjęcia trochę to denerwujące ale poza tym wszystko jest ok

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

prosty w obsłudze

Bez GPS 15.05.2019 Autor: zbyszek1

używam go 1 miesiąc i zdjęcia są bardzo dobre i posada solidną obudowę

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Warto

Bez GPS 15.03.2019 Autor: agata697

kupiłam go 2 tygodnie temu i się przydaje na codzień.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

foto

Bez GPS 02.03.2019 Autor: Yatzek

Fajny sprzęt przydatny, duzo funkcji i aplikacji dodatkowych, wygodny, mały i sprytny

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ergonomia użytkowania, stabilizacja obrazu

Bez GPS 20.02.2019 Autor: kris62

Aparat kupiłem 3 tygodnie temu, spełnił moje oczekiwania wyboru produktu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada rewelacyjny zoom optyczny

Bez GPS 14.01.2019 Autor: filemon

kupiłem go jesienią tamtego roku ,bardzo trafiony zakup

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Powoli zapoznaję się z kolejnymi funkcjami.

Bez GPS 08.01.2019 Autor: Yves19

Aparat dostałam w prezencie kilka tygodni temu. Na razie zapoznaję się z funkcjami i nie mogę podać żadnej opinii. Także zdjęciami ani filmami pochwalić się nie mogę. ;)

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt dla początkujących!

Bez GPS 25.12.2018 Autor: Firek

Kupiłem ten aparat raptem dwa dni temu a cały czas mnie pozytywnie zaskakuje! Zakupiłem go ponieważ zajmuje się animacjami poklatkowymi a ten sprzęt spełnia moje wszystkie wymagania. Na dodatek firma Sony daje nam szereg aplikacji które dają dodatkowe funkcje np: Smart remote control.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

Bez GPS 29.09.2018 Autor: Pankracy

Sony -HH60 kupiliśmy przed wyjazdem na wycieczkę po kraju okazało się że był to strzał w dziesiątkę,pomimo dojrzałego już wieku oboje z mężem poradziliśmy sobie z wykorzystaniem funkcji jakie daje aparat. Zdjęcia wyszły znakomite.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mój zakup!

Bez GPS 30.08.2018 Autor: sokol47

Myślałem bardzo długo i przeglądałem w internecie wiele propozycji zakupu aparatu lecz moja wizyta w sklepie Media Expert i przegląd wystawionych do sprzedaży aparatów podjąłem słuszną decyzję zakupu Sony-HX 60 z którego jestem zadowolony. Posiada wiele opcji które można wykorzystać przy robieniu zdjęć i krótkich filmików,jest prosty w obsłudze i nie potrzeba wiele by robić doskonałe fotki. Jedna zrobiona tym aparatem.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

dla amatora ok

Bez GPS 17.08.2018 Autor: joshua_sz

ogólnie ok nie jestem ekspertem ale zdjęcia wyszły dobrze jedynie był czasami problem ze złapaniem ostrości na obiekcie jeżeli jeden był bliżej a drugi dalej

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Genialny, kompaktowy aparat z mnóstwem możliwości!

Bez GPS 02.08.2018 Autor: MrBP

Jest to genialne urządzenie, robiące kapitalne zdjęcia w bardzo dużej rozdzielczości i fantastyczne filmy full-HD. Na 55-calowym telewizorze wyglądają genialnie, nie ma żadnego ziarna, smużenia, wstrząsów - film jak z profesjonalnej kamery! Polecam wszystkim i zawsze!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat warty swojej ceny

Bez GPS 30.07.2018 Autor: martusska

Zakupiłam aparat około miesiąca temu. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonywanych zdjęć, aparat jest prosty w obsłudze, nadaje się nawet dla początkujących. Jest lekki, co jest jego niewątpliwą zaletą. Do tego posiada wiele różnych ciekawych funkcji. Moim zdaniem świetny aparat.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada świetny zoom optyczny!

Bez GPS 14.07.2018 Autor: dynart

Kupiłem aparat około miesiąc temu. Jestem bardzo zadowolony. Przesiadłem się z lustrzanki, bo potrzebny mi kompaktowy aparat z dużym zoomem, który będę mógł obsługiwać jedną ręką. Ten w 100% spełnia moje oczekiwania. Jedyny minus należy się za format nagrywania wideo - gdyby to było AVI dałbym 5 gwiazdek.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

poręczy aparacik

Bez GPS 16.05.2018 Autor: g598

Aparat poręczny, zdjęcia dobrej jakości, przy zbliżeniach widoczna struktura. W warunkach silnego nasłonecznienia robi się zdjęcia praktycznie na ślepo. Dokupienie dodatkowego wizjera kosztuje 1,5 razy tyle co aparat.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat!!!

Z GPS 07.05.2018 Autor: adamus198

Świetna jakość zdjęć i filmów. Nie wspominam nawet o zoomie jaki posiada ten aparat. Dla mnie kamera i aparat w jednym. Polecam!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry aparat do nauki

Bez GPS 07.05.2018 Autor: czarnyzx

Witam , aparat mam już miesiąc , kupiłem jako aparat podręczny do szybkich zdjęć taki kieszonkowy. Dobry aparat dla początkujących którzy będą zachwyceni jakością wykonywania zdjęć , 30x zoom robi swoją robotę nawet przy fotografowaniu księżyca , wyraźnie można zobaczyć kratery na księżycu. Ale żeby nie było zbyt kolorowo , brakuje wizjera i odchylanego ekranu . Śledzenie obiektu fotografowanego który się szybko porusza przy pełnym słońcu powoduje iż mało się widzi na ekranie to na minus , odchylany ekran by się przydał przy robieniu ujęć np z ziemi patrząc w niebo ale ratuje aplikacja na smartfona dzięki które można się połączyć z telefonem i widzimy co się fotografuje . Aparat oferuje dużo opcji dla różnych scen czy sytuacji więc na początku można skorzystać z tych ustawień i nie przejmować się, że zdjęcia nam nie wyjdą . Jest też opcja manual która pozwala pobawić się w ręczne ustawienia . Bateria dość wytrzymała , pozwala na cały dzień zabawy .

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały dla amatorów

Bez GPS 03.03.2018 Autor: Fotopstryk

W sumie bez zastrzeżeń, choć jest już po wymianie obiektywu (siadła elektronika sprzężona z obiektywem)

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprawdzony na wyprawie

Bez GPS 18.01.2018 Autor: Wojtyn

Kupiony na dzień przed wyjazdem do Tadżykistanu na rowerową wyprawę. Nie zapoznałem się z 95% funkcji, mimo to zdjęcia trzaskał fenomenalne. Nie jest to lustrzanka, ale jako kompakt w jedną rękę do prowadzenia roweru sprawdził się znakomicie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

HX 60

Bez GPS 07.01.2018 Autor: Juras555

Fajny aparacik z dużym zoomem, kieszonkowy sprzęt na wycieczki.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ładne zdjęcia

Bez GPS 02.01.2018 Autor: danka73

kupiłam 2 tygodnie temu i na razie jestem zadowolona

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry aparat

Bez GPS 26.12.2017 Autor: Dm89

Bardzo dobry aparat, dla amatora jest az za dużo funkcji ;) mnóstwo opcji i ustawień...mam nadzieję ze z czasem wszystkie funkcje poznam i będę aparat w pełni wykorzystywał :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

Bez GPS 17.12.2017 Autor: Hools18a

Długo czytajac o kompaktach ciężko było się zdecydować w kregu zainteresowań w sumie od początku byl hx60 . Solidny kompakt radzi sobie jak narazie świetnie , kapitalny tryb manualny ale trzeba kombinować i robić masę zdjęć by dopasować manual do siebie. Pozostale tryby powiedzmy wporzadku aczkolwiek automat nie radzi sobie zbytnio lepiej wybrac z scn cos dla siebie. Ogolnie Polecam jak za tą cene nic innego sie nie znajdzie i ten 30 x zoom... miazga , sterowanie ze smartfona duży plus.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Male gabaryty przydatny na wycieczki

Bez GPS 10.12.2017 Autor: Grzesiek_r

Bateria dosyć długo działa ja jednym lądowaniu. Mankament to brak wizjera

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw przydatnych funkcji.

Bez GPS 07.12.2017 Autor: Danusia

Kupiłam 2 tygodnie temi i jestem maga zadowolona. Posiada funkcję dla mniej i bardziej zaawansowanych. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Słaba jakość zdjęć

Bez GPS 01.11.2017 Autor: Omenolo

Spodziewałem się dokładniejszych zdjęć ale każde w przybliżeniu 1:1 jest co najmniej nie ostre, pełno ziarnistych zakłóceń zamiast detali. Na smartfonie z 13 MP mam lepsze zdjęcia.

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

5

Zgłoś naruszenie
0

Calkiem sprytny apatacik

Bez GPS 31.10.2017 Autor: Robbie 1970

W zasadzie super aparat. Szczegolnie mozliwosc wyswietlamia zdjec bezprzewodowo na telewizorze jest genialna. Wyglad i wykonanie rewelacyjne. Świetny futeral. Mankamenty : nie zawsze radzi sobie z ustawieniem ostrości. Szczegolnie na zblizeniach choć sam w sobie zoom rewelacja. Mam wrazenie ze automatyczne ustawienie barw jest przesterowane. Mam nadzieję ze jest mozliwosc korekcji intensywnosci barw. Niestety nie udalo mi sie jeszcze poznać wszystkich ustawień.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Poręczny zoom z manualnymi ustawieniami

Bez GPS 10.09.2017 Autor: trataj

Przed zakupem brałem pod uwagę kilka modeli. Po długich porównywaniach, testach oraz lekturze materiałów w internecie wybór padł na HX60 i mogę powiedzieć, że był to strzał w 10 ;) Oczywiście są elementy do poprawy jak chociażby pewniejszy uchwyt aparatu, ale generalnie jestem zadowolony z zakupu. Polecam !!!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw bardzo przydatnych funkcji

Bez GPS 28.07.2017 Autor: rene441

Mały i robiący doskonałe zdjęcia - prosty w obsłudze. Bardzo się cieszę, że udał mi się zakup tego aparatu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat posiada bardzo dużo funkcji, jest super

Bez GPS 01.05.2017 Autor: stachszot

Kupiłem go ok. 3 tygodnie temu, sprawdzony w domu, na koncercie muzycznym i w terenie, sprawuje się doskonale, zdjęcia są bardzo dobre w każdej sytuacji. Jestem z zakupu bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

mały aparat kompaktowy ze świetnym zoomem

Bez GPS 18.04.2017 Autor: tabascogk

Świetny aparat o małych wymiarach i bardzo dużym zoomie optycznym. Zadowoli zarówno początkującego laika jak i kogoś kto już miał styczność z fotografowaniem.Duża ilość ustawień zarówno automatycznych jak i ręcznych sprawia,że robienie zdjęć tym aparatem to czysta przyjemność a kolory które widać na zdjęciach są po prostu powalające.Do tego 30-krotny zoom sprawia,że nawet zdjęcia robione z odległości kilkudziesięciu metrów wychodzą znakomicie. Co to kręcenia filmów tym aparatem to przerosło moje oczekiwania - 10 na 10 za jakość i dźwięk. Podsumowując: w tej półce cenowej wyśmienity aparat zarówno do rodzinnych wycieczek jak i domowych imprez. Sony is the best !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele funkcji.

Bez GPS 30.03.2017 Autor: halina73

Dotychczas zajmowałam się robieniem zdjęć kwiatów wiosennych. Aparat automatycznie ustawia funkcję Makro. Zdjęcia dobre. Kolory również oddane wiernie z oryginałem.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

Bez GPS 13.03.2017 Autor: wolter66

Bardzo ciekawy wyrób choć na początku trochę skomplikowany. Do robienia szybkich zdjęć funkcja auto, bo trzeba trochę czasu na wykonanie ustawień

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

REWELACJA

Bez GPS 27.02.2017 Autor: misiek_pp

Aparat mam od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Zgrabny, szybki, polskie menu, fajne programy, rewelacyjny zoom - zdjęcia z daleka są rewelacyjne!!! Można wymieniać długo, ale to po prostu trzeba spróbować... ;-)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zdjęcia wykonywane z tego aparatu są naprawdę świe

Bez GPS 17.02.2017 Autor: Kmicic KK C

Jestem bardzo zadowolony z tego aparatu. Jak na aparat amatorski jest naprawdę profesjonalny.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Lubię go

Bez GPS 28.01.2017 Autor: Gretta

Uważam, że ten aparat jest bardzo dobry mimo, że jako początkujący nie umie jeszcze wykorzystać wszystkich jego możliwości a kursy proponowane przez firmę Sony są niestety nie w Krakowie

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Brak zabezpieczenia obiektywu.

Bez GPS 03.11.2016 Autor: wlaw

Aparat jako urzadzenie technicznie jest bez zarzutu. Intuicyjna obsługa funkcji. Elegancja i styl są nienaganne, dopracowane wizualnie. Wg mnie (amatora) zaawansowana technologia dobrze sobie radzi w różnych warunkach.oświetleniowych.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko w jednym miejscu

Bez GPS 18.08.2016 Autor: ttrus

Świetny aparat, mnóstwo przydatnych funkcji, bardzo dobrze ustawione tryby fotografowania, super zoom, prosta obsługa, brakuje jedynie wizjera optycznego

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cyfrowy apaeat fotogtaficzny DSC-HX60

Bez GPS 03.08.2016 Autor: Bola2000

SUPER!!! gorąca polecam. jest taki o jakim marzyłam. Wybierajęc aparat zwracałam uwagę na parametry i cenę.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dużo różnych funkcji

Bez GPS 25.07.2016 Autor: GoodStat

To przecież Sony :) z najnowszym procesorem, dlatego wybrałem ten model, połączenie WiFi też daje wygodę.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw bardzo przudatnych funkcji

Bez GPS 11.06.2016 Autor: o co tu chodzi

od roku używam tego aparatu i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały nie znaczy gorszy!

Bez GPS 02.06.2016 Autor: elfana69

Aparat jest stosunkowo mały a jakością nie ustępuje znacznie większym i cięższym modelom.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonałe programy tematyczne

Bez GPS 10.05.2016

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sprawiliśmy go sobie z żoną na podróż poślubną i jesteśmy zachwyceni jakością zdjęć.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny zoom!!

Bez GPS 09.03.2016 Autor: szczurekpl

Robi fajne zdjęcia ale przy dobrym oświetleniu. na weekendowe wypady i imprezki rodzinne wystarcza

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pozytywnie mnie zaskoczył

Bez GPS 01.03.2016 Autor: jawie

SZukałem zaawansowanego kompaktu z ustawieniami PASM, dużym zoomem i małymi szumami przy słabym świetleniu. Ten aparat przeszedł moje oczekiwania. Intuicyjny i szybki dostęp do najważniejszych ustawień, dobrze działające pokrętło sterujące, doskonała stabilizacja obrazu, HDR i DRO, wiele programów "twórczych" to tylko niektóre elementy nie do przecenienia. Ale wisienkami torcie są WiFi, możliwość publikowania zdjęć na FB, możliwość instalowania aplikacji z internetu a już absolutny przebój to używanie smartfona jako pilota z możliwością zdalnego sterowania wszystkimi ustawieniami aparatu wraz z obszarem ostrości na ekranie dotykowym. Minus dla dość lakonicznej instrukcji nie omawiającej szczegółowo wszystkich możliwości aparatu i włącznika, który łatwo można przycisnąć przypadkowo (lub np. w torbie).

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny, ale wrażliwy na ruch

Bez GPS 04.11.2015 Autor: wsz1000

Bardzo wygodny mały rozmiar, poręczny chwyt. Wydajny akumulator, choć ładowanie dość długie. Duży wyświetlacz. Czytelne menu, choć tak obszerne, że nie spróbowałem wszystkich opcji. Jednak bardzo wrażliwy na ruch, zwłaszcza przy większym zoomie; stabilizacja obrazu zbyt mała (straty ostrości). Przy obsłudze przez obcych, nie fotografów, trudne do zrozumienia: dwuetapowy przycisk; pomiar i zdjęcie, uznają pomiar za zdjęcie, a późniejsze zdjęcie ich zaskakuje, czasem aparat już zmieni położenie (przykład w załączeniu). Sam nie mam z tym problemu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

4

Zgłoś naruszenie
0

Dobry towarzysz wycieczek i spacerów.

Bez GPS 16.10.2015 Autor: tad48

Posiadam ten aparat od 2 tygodni i trudno napisać w pełni obiektywną opinię.Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry na mały aparat

Bez GPS 15.10.2015 Autor: msl50

Bardzo dobry zoom optyczny, dobra elektronika, lekki i nieduży

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zadowolony

Bez GPS 12.10.2015 Autor: Gebels

Polecam, jestem zadowolony z zakupu, polecę znajomym

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bez RAW

Bez GPS 25.09.2015 Autor: Szczepan212

Na razie poznaję możliwości tego aparatu. Rozpiętość tonalna mogła być większa

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Zoom do zadań specjalnych

Bez GPS 24.09.2015 Autor: effika

Mam go od miesiąca: nie jest idealny lecz w większości spełnił moje oczekiwania. Fantastyczny zoom dzięki któremu można robić zdjęcia baaardzo oddalonych obiektów, mnóstwo funkcji do ręcznych ustawień i całkiem niezła automatyka. Istotna wada: brak wizjera (przy dużym słońcu nic nie widać na wyświetlaczu), ale tak to już jest przy małych kompaktach i dość słaba bateria (200 zdjęć to czasem zbyt mało). Póki co i tak go nie zamienię :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

mój sony

Bez GPS 15.09.2015 Autor: Luk1

Bardzo fajny aparat. Solidna obudowa i dobra jakość zdjęć.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie