29

4.8 na podstawie 29 recenzji klientów

23
6
0
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 29

0

Sprzęt ze świetnym obiektywem

DSC-HX350 21.05.2020 Autor: krukow100

Aparat poręczny i niezawodny. Posiada świetny obiektyw, wiele potrzebnych funkcji

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny kompakt

DSC-HX350 05.02.2020 Autor: Sebek4

Aparat kupiłem, 2 tygodnie temu, pierwszą rzeczą która mnie urzekła jest uchwyt aparatu, świetnie trzyma się go w dłoni, bez stresu robi się zdjęcia jedną ręką, aparat też elegancko wygląda i ładnie jest wykonany. Aparat robi piękne zdjęcia , informuje o tym że jest wszystko dobrze lub zdjęcie może wyjść niedokońca poprawne i musimy coś pozmieniać.Czytelne menu, które jest bardzo proste do zrozumienia nawet dla osoby która zaczyna swą przygodę z fotografią, oczywiście jeżeli chcemy robić jak najpiękniejsze zdjęcia musimy się podszkolić o podstawach fotografi i o tym jaki ustawić czas migawki, czy zmniejszyć lub zwiększyć przesłonę lub jak ustawić punkt ostrość itd. Jeżeli poznamy to wszystko i oczywiście nasz aparat to ta maszynka umożliwi robienie naprawdę pięknych zdjęc, polecam Sony hx350 z czystym sumieniem naprawdę warto.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Robi piękne zdjęcia

DSC-HX350 12.01.2020 Autor: Jarek87719

Ma dużo funkcji ułatwiających robienie fotografii.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania

DSC-HX350 22.09.2019 Autor: luniem

Dobra jakość zdjęć, super zoom. Sprawny autofocus.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetnie dopasowany do dłoni aparat

DSC-HX350 04.09.2019 Autor: Krzysztof 666

Aparat bardzo intuicyjny w obsłudze. Dużo ustawień tematycznych na różne okazje i bardzo dobry zoom optyczny. Wady- aparat celowany do obsługi z wyświetlaczem na obudowie a to wiąże się z szybkim zużyciem baterii. Niemniej wystarcza ona na wykonanie ok 300 zdjęć . Ok.2 godz ciągłej pracy.Warto dokupić więc baterię zapasową na dłuższe wyjazdy oraz dowolny filtr UV fi55 zabezpieczający obiektyw przed uszkodzeniem. Do tego oczywiście tulipan-osłonę przeciwsłoneczną. Jakość zdjęć w trybie AUTO lub AUTO + na dobrym poziomie. Sprzęcik naprawdę wart zakupu.Program do obróbki zdjęć pobrany ze strony SONY jest bardzo ubogi ,wręcz do kitu. Szkoda zachodu. Lecz programów jest masa w necie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

DSC-HX350 04.09.2019 Autor: Adamm999

Ku piłem 6 miesięcy temu jest super robi piękne zdjecia

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskoneły sprzęt dla fotoamatorów i nie tylko.

DSC-HX350 19.06.2019 Autor: Bronek402

To już drugi zakup tego sprzętu. Kilka lat z promocji kupiłem HX300 którego teraz podarowałem wnukowi. Wziąłem HX350 dla siebie bo ma nowe prostsze MENU i kilka dodatkowych funkcji np. wyświetla niezbędne informacje przed ekspozycją kadru. Super fotki robi na dużym zoomie a filmy w każdych warunkach oświetlenia np. w kościele, w domu i w nocy.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna cyfrówka dla początkujących

DSC-HX350 19.05.2019 Autor: Bonzo320I

Zdecydowałem Się na zakup tego modelu gdyż miałem okazję "przetestować" jego możliwości u znajomego,który posiada taki sam model. Przejrzyste menu i dość łatwy w obsłudze

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

opinia Sony HX350

DSC-HX350 30.03.2019 Autor: Janusz1a

Aparat kupiony z myślą o zdjęciach przyrodniczych i fotografii nocnej, głównie zdjęć księżyca. Po około dwutygodniowym okresie użytkowania, jestem bardzo zadowolony z działania i jakości uzyskiwanych zdjęć. Optyka w porządku, szybko ostrzy, daje możliwość wprowadzenia własnych nastaw i korekt, choć nie na wszystkich programach, a szczególnie wprowadzonych schematach, tu niewiele daje sie zmienić. Niemniej jednak w zakresie jaki zakładałem, uważam za bardzo dobry wybór i wygodny w obsłudze i użytkowaniu. Polecam Janusz

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

super aparat

DSC-HX350 25.02.2019 Autor: fisiukurulek

nie wymaga ogromnego obiektywu by zrobuc profesjonalne zdjęcia.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat, który polubisz

DSC-HX350 18.02.2019 Autor: arek1707

Aprat jest świetną propozycją dla osób rozpoczynających przygode z fotografowaniem. Dobra optyka, która umożliwia zrobienie pięknych zdjęć. Ogromny zoom optyczny daje możliwośc zrobienia bardzo dobrego zdjęcia z naprawde dużej odległości przy zachowaniu wysokiej rozdzielczości (polecam statyw). Menu intuicyjne i szybko działające wbrew opinią innych użytkowników. Aparat w 100% godny uwagi, kupując go nie będziesz zawiedziony.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada intuicyjną obsługę aparatu.

DSC-HX350 05.02.2019 Autor: Zbigniew111

Aparat użytkuję około miesiąca. Zdjęcia i filmy porównuję z posiadanym od ok. 8 lat aparatem SONY typu DSC-HX 100. Na chwilę obecną jest zdecydowana poprawa jakości zdjęć i filmów.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny tryb Makro, super wyraźne zdjęcia

DSC-HX350 05.12.2018 Autor: Piotrek1980

Używam od ponad roku, nie mogłem trafić lepiej. Najwyższa ocena za wszechstronność aparatu, uważam, że ten model nie ma minusów

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada zestaw swietnych funkci

DSC-HX350 09.11.2018 Autor: mała

udalo mi sie kupic tydzien temu i juz jestem zadowolona

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny dla początkujących!

DSC-HX350 01.10.2018 Autor: rosamary

Jest intuicyjny, wystarczy choć trochę wiedzy na temat fotografii, aby móc zrobić dobre zdjęcia. Ma dużo różnych programów automatycznych jak i manualnych. Jest lekki jak na swoje gabaryty, co jest dużym plusem. Zoom jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Robi świetne zdjęcia i wyraźne! Robiłam zdjęcia bez statywu i wychodziły wyraźnie, co było ogromnym zaskoczeniem. Jeden malutki minusik korpus (pod migawką) skrzypi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wiele funkcji których jeszcze nie poznałem

DSC-HX350 11.09.2018 Autor: Jerzy1Wu

Kupiłem go jako następcę HX 300 bo ma świetne szkło Do szczęścia brakuje mi trybu makro który miałem w Cononie i obracanego ekranu który w tym samym produkcie istniał. Istotnym mankamentem w poprzednim była nieszczelność chyba obiektywu bo pojawiły się w nim pyłki. O dziwo okazało się a właściwie wykazał to serwis, że to moja wina bo powinienem dbać o to, żeby aparat był czysty ! ! !

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Daje rade

DSC-HX350 10.09.2018 Autor: MoniaBB

długo szukałam aparatu dla amatora, który będzie robił dobre zdjęcia i kosztował rozsądną cenę. Wydaję mi się, ze takowy własnie nabyłam. Uczę się jeszcze obsługi, ale zdjęcia naprawdę wychodzą piękne w różnych sytuacjach.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny dla początkujących

DSC-HX350 13.08.2018 Autor: czaja724

kupiłem 2 tyg temu jest to mój pierwszy aparat i poleciłbym go każdemu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada super funkcje

DSC-HX350 31.07.2018 Autor: storczyk72

jestem bardzo zadowolona z zakupu.robi piekne wyrazne zdjęcia

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest ok

DSC-HX350 18.05.2018 Autor: Marols277744

Jestem zadowolony z tego aparatu fotograficznego

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wiele działających funkcji

DSC-HX350 29.03.2018 Autor: Shedir

Łatwy w obsłudze i bardzo intuicyjny system. Przyzwyczajenie do niego zajęło mi dosłownie kilka minut. Mała waga oraz kompaktowość bardzo dobrze wpływa na obsługę urządzenia. Praca na akumulatorze, moim zdaniem, jest nie co za krótka, lecz ogóle wrażenia z użytkowania oceniam bardzo pozytywnie.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Kolejny kompakt Sony jaki używam - co nowego

DSC-HX350 19.03.2018 Autor: AC64

Jest tak jak jak się spodziewałem. + taki sam układ przycisków i przełączników jak w poprzednio używanym modelu + zoom optyczny - sprawdza się + szybciej się ładuje (czas od włączenia do gotowości zrobienia zdjęć) - osłona obiektywu nie połączona sznurkiem z obudową = musi się zgubić, prędzej lub później (oby chronić optykę od początku założyłem tani filt UV - wycieram zwykłą szmatką jak do okularów).

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super

DSC-HX350 04.02.2018 Autor: Rafcio83

Aparat sprawdza się bardzo dobrze. Świetna optyka nawet w trudnych warunkach oswietlenia.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jeśli nie jesteś profesjonalistą

DSC-HX350 10.01.2018 Autor: sipaless

jakoś zawsze były inne priorytety aby kupić lepszy aparat fotograficzny ,uważam że Sony -HX350 pozwala zatrzymać chwile piękna lub brzydoty otaczającego nas świata .Ten aparat pozwala robić dobre zdjęcia z automatu.Prawdziwe jego zalety i wady to jeszcze pasjonująca przygoda przede mną.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny prezent dla żony.

DSC-HX350 03.01.2018 Autor: PAQC

Aparat kupiony na prezent dla żony. Bardzo fajny i prosty w obsłudze. Robi się nim ładne zdjęcia.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja

DSC-HX350 07.12.2017 Autor: Sacharyna

Wybierałam między lustrzanką a kompaktowym i ten zdecydowanie posiada cechy lustrzanki. Jak dla mnie wystarczający. Wiele przydatych fuakcji łatwych w obsłudze dla amatora :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Prawie idealny.

DSC-HX350 03.08.2017 Autor: Marox

Aparat robi piękne zdjęcia.Przed zakupem obowiałem się słabej autostabilizacji podczas kręcenia filmów jednak aparat pokazał swoje możliwości.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Super aparat z super zoomem dla amatora

DSC-HX350 01.08.2017 Autor: tawasz

Jeszcze nie rozgryzłem wszystkich funkcji, ale jak narazie na automatyce sprawuje się super. Brak gps i wifi przeżyję, a nie zamierzam fotografować z dodatkową lampą i mikrofonem to stopka jest zbędna. Reszta to samo co w HX400V, a tańszy. W porównaniu z innymi kompaktami z superzoomem moim zdaniem najlepiej leży w dłoni i najlepiej się prezentuje. Obiektyw Zeiss to jest klasa. Mógłby mieć większą matrycę tzn 1, automatycznie przełączany i o lepszych parametrach wizjer, a poza tym wszystko ok, tak jak w opisach firmowych. Jako amator do amatorskich celów polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Nic więcej nie trzeba ..

DSC-HX350 11.04.2017 Autor: Krzych

Mnogość funkcji , rewelacyjny zoom , optyka bez zarzutu, ergonomiczny kształt , jakość zdjęć i filmów bardzo zadowalająca.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie