43

4.3 na podstawie 43 recenzji klientów

21
17
2
1
2
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Mogło by być lepiej ...

DSC-H400 17.09.2018 Autor: Irenairys

DSC - H400 używam od maja 2016 roku i chcę się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat tego sprzętu. 1. co mnie wkurza : własciwie tylko jedna sprawa , a mianowicie mocowanie dla osłony przeciwsłonecznej i filtra - gwint jest zbyt "płytki" , co objawia się słabym mocowaniem , które powoduje wypadanie osłony lub filtra / kwestia była sprawdzana na jeszcze 3 innych egzemplarzach , które pan sprzedawca w SATURN-nie udostępnił dla sprawdzenia i w każdym przypadku efekt był taki sam /. Myślę , że dwa zwoje gwintu więcej rozwiązałoby problem . 2. czego nie potrzebuję w aparacie fotograficznym : a. - funkcja panoramy - nie taka jak w tym modelu : wolę wykonać np. 3 pełnowymiarowe fotografie i połączyć je za pomocą "paserów" ze sobą , niż patrzeć na "panoramę" na której i tak nic nie widać /poza większymi elementami typu obłoki lub inne wielkie elementy/. b. - funkcje "filtrów" i innych gadżetów - chcę mieć porządnie wykonaną fotkę bez wodotrysków. Wg mnie , jest to sprzęt dla zaawansowanych fotoamatorów , którzy wiedzą co robią i nikt nie potrzebuje na tym poziomie "idiotkamery". Również dodawanie np. funkcji WI-FI też mija się z celem /nie dotyczy to tego modelu , albowiem nie ma jej w tym modelu - i dobrze/, gdyż twierdzenie , że umożliwia to szybkie przesyłanie fotek na portale społecznościowe nie jest do końca prawdą , albowiem przesłanie fotki w pełnej rozdzielczości nie przebiega szybko , a i tak portale takie nie akceptują tak dużych plików . To tak na marginesie . 3. czego oczekuję : a. - dobrego optycznego zoomu , z dobrą stabilizacją , najlepiej o ogniskowej ok. 2000 mm - bez cyfrowego zoomu , którego stosowanie mija się z celem , albowiem wpływa on drastycznie na spadek jakości fotki. Dlaczego taka ogniskowa ? Dlatego , że można spokojnie wykonać nieporuszoną fotkę z "ręki" , bez statywu - mnie się to udaje bez problemu, zaś statyw zawsze ogranicza użytkownika. b. - poprawy funkcji makro - która niestety zbyt często zawodzi . c. - większej matrycy - ok. 2 razy większej - zależy mi na jakości i innym fotoamatorom raczej też . d. - skrócenia czasu reakcji - zarówno w kwestii gotowości do pracy po włączeniu , jak i podczas doknywania pierwszego pomiaru /pierwszy pomiar jest zawsze fałszywy i objawia się "przepaloną" fotką oraz w kwestii reakcji AF-a , który koncetruje się również często nie na tym obiekcie co trzeba. 4. dlaczego ten model , a nie inny : a. - dobry zoom optyczny , chociaż zdarzają się mi często sytuacje , które proszą o 500mm więcej ; b. - optymalne gabaryty i ergonomia , dobra wytrzymałość na warunki atmosferyczne; c. - nie wymaga dodatkowych akcesoriów /poza osłoną przeciwsłoneczną/; d. - wydajny akumulator , co mnie mile zaskoczyło, który bardzo dobrze sprawdza się również w niskich temperaturach . Gdyby tak można było niebawem spotkać na półkach sklepowych sprzęt , w którym uwzględnione byłyby moje /myślę że nie tylko moje/ "zachciewajki" , to w moim przekonaniu większość zaawansowanych fotoamatorów kupiłaby taki sprzęt bez zadawania pytań z serii "dlaczego tak drogo?" , a i profesionalista nie miałby się czego wstydzić ... P.S. - jeśli ktoś chce zobaczyć fotki wykonane tym sprzętem , to zapraszam do mojej galerii zdjęć .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

16

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Może sie trafi dobra sztuka.

DSC-H400 28.08.2014 Autor: marus

Ogólna ocena dobra. Po dwoch miesiącach od zakupu awaria. Wymiana na nowy. Zoom ok ale bez statywu nie podchodz. Dlugo mysli po zdjeciu. Ciężko cos szybko chwycic drugi raz. Stabilizacja mierna.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 43

0

funkcjonalny aparat

DSC-H400 10.07.2020 Autor: wakenartur

ładnie robi zdjęcia ma mnóstwo możliwości wszechstronny

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat robi dobre zdjęcia. Świetny sprzęt.

DSC-H400 27.02.2020 Autor: Jack1929

Aparat Sony cechuje się świetną jakością i wykonaniem. Zdjęcia wychodzą świetne zarówno w trybie auto jak i manual. Problem jednak z aparatem jest następujący. Brak możliwości zapisu zdjęć w formacie NEF oraz brak opcji Live View co znacznie ogranicza funkcjonalność sprzętu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry za rozsądną cenę.

DSC-H400 02.09.2019 Autor: Egrabowski

Kupiłem miesiąc temu jako używany 2 lata. Nie zawsze jest idealna ostrość przy słabym oświetleniu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

niesamowit

DSC-H400 18.08.2019 Autor: jacekweg

Jak da mnie amatora hobissty fotografii aparat posiada wszystko czego potrzebuję!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

super

DSC-H400 19.05.2019 Autor: ewcia

Kupiłam i nie żałuję swojej decyzji. Aparat łatwy w obsłudze.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

jest latwy w obsłudze i posiada wiele funkcji

DSC-H400 07.12.2018 Autor: andre014

Jest to już drugi aparat foto h400, który zakupiłem. Poprzedni upadł i uszkodził się, ale poznałem jego wszystkie funkcje i bardzo mi odpowiada

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

porażka -zdjęcia z maksymalną ogniskową

DSC-H400 28.09.2018 Autor: lolo xxx

porażka -zdjęcia z maksymalną ogniskową kiepska jakość fotek ,raczej to prezent dla dziecka

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

2

6

Zgłoś naruszenie
0

Mogło by być lepiej ...

DSC-H400 17.09.2018 Autor: Irenairys

DSC - H400 używam od maja 2016 roku i chcę się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat tego sprzętu. 1. co mnie wkurza : własciwie tylko jedna sprawa , a mianowicie mocowanie dla osłony przeciwsłonecznej i filtra - gwint jest zbyt "płytki" , co objawia się słabym mocowaniem , które powoduje wypadanie osłony lub filtra / kwestia była sprawdzana na jeszcze 3 innych egzemplarzach , które pan sprzedawca w SATURN-nie udostępnił dla sprawdzenia i w każdym przypadku efekt był taki sam /. Myślę , że dwa zwoje gwintu więcej rozwiązałoby problem . 2. czego nie potrzebuję w aparacie fotograficznym : a. - funkcja panoramy - nie taka jak w tym modelu : wolę wykonać np. 3 pełnowymiarowe fotografie i połączyć je za pomocą "paserów" ze sobą , niż patrzeć na "panoramę" na której i tak nic nie widać /poza większymi elementami typu obłoki lub inne wielkie elementy/. b. - funkcje "filtrów" i innych gadżetów - chcę mieć porządnie wykonaną fotkę bez wodotrysków. Wg mnie , jest to sprzęt dla zaawansowanych fotoamatorów , którzy wiedzą co robią i nikt nie potrzebuje na tym poziomie "idiotkamery". Również dodawanie np. funkcji WI-FI też mija się z celem /nie dotyczy to tego modelu , albowiem nie ma jej w tym modelu - i dobrze/, gdyż twierdzenie , że umożliwia to szybkie przesyłanie fotek na portale społecznościowe nie jest do końca prawdą , albowiem przesłanie fotki w pełnej rozdzielczości nie przebiega szybko , a i tak portale takie nie akceptują tak dużych plików . To tak na marginesie . 3. czego oczekuję : a. - dobrego optycznego zoomu , z dobrą stabilizacją , najlepiej o ogniskowej ok. 2000 mm - bez cyfrowego zoomu , którego stosowanie mija się z celem , albowiem wpływa on drastycznie na spadek jakości fotki. Dlaczego taka ogniskowa ? Dlatego , że można spokojnie wykonać nieporuszoną fotkę z "ręki" , bez statywu - mnie się to udaje bez problemu, zaś statyw zawsze ogranicza użytkownika. b. - poprawy funkcji makro - która niestety zbyt często zawodzi . c. - większej matrycy - ok. 2 razy większej - zależy mi na jakości i innym fotoamatorom raczej też . d. - skrócenia czasu reakcji - zarówno w kwestii gotowości do pracy po włączeniu , jak i podczas doknywania pierwszego pomiaru /pierwszy pomiar jest zawsze fałszywy i objawia się "przepaloną" fotką oraz w kwestii reakcji AF-a , który koncetruje się również często nie na tym obiekcie co trzeba. 4. dlaczego ten model , a nie inny : a. - dobry zoom optyczny , chociaż zdarzają się mi często sytuacje , które proszą o 500mm więcej ; b. - optymalne gabaryty i ergonomia , dobra wytrzymałość na warunki atmosferyczne; c. - nie wymaga dodatkowych akcesoriów /poza osłoną przeciwsłoneczną/; d. - wydajny akumulator , co mnie mile zaskoczyło, który bardzo dobrze sprawdza się również w niskich temperaturach . Gdyby tak można było niebawem spotkać na półkach sklepowych sprzęt , w którym uwzględnione byłyby moje /myślę że nie tylko moje/ "zachciewajki" , to w moim przekonaniu większość zaawansowanych fotoamatorów kupiłaby taki sprzęt bez zadawania pytań z serii "dlaczego tak drogo?" , a i profesionalista nie miałby się czego wstydzić ... P.S. - jeśli ktoś chce zobaczyć fotki wykonane tym sprzętem , to zapraszam do mojej galerii zdjęć .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

16

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat sony idealny dla początkujących pasjonatów

DSC-H400 22.05.2018 Autor: Adrian1992

Aparat cyfrowy robi znakomite zdjęcia o bardzo wysokiej jakości. Zoom który jest w tym aparacie jest znakomity a zwłaszcza przydatny przy fotografowaniu krajobrazów i przyrody a zwłaszcza zwierząt.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zoom, kiepski firmware.

DSC-H400 22.02.2018 Autor: kurtcv

Jakość zdjęć jest na niezłym poziomie. Automatyka często kuleje przy kiepskim świetle (telefon robi 'lepsze' zdjęcia w pomieszczeniach ze średnim oświetleniem niż ten aparat na automacie, a przy lampie już w ogóle sobie nie radzi). Zoom jest genialny, 63x które da się wystabilizować nawet z ręki. Niestety nie ma żadnych aktualizacji firmware'u aparatu, a szkoda bo ten miewa problemy (sam przeskakuje między trybami automat/półałtomat/manual - co często wymaga czekania kilku dodatkowych sekund przed możliwością zrobienia zdjęcia).

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowity w każdych warunkach :)))

DSC-H400 30.11.2017

To drugi aparat kupiony tym razem jako prezent dla dzieci.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Idealny na początki z fotografią.

DSC-H400 28.11.2017 Autor: Ponury

Jeśli ktoś chce zacząć z fotografią to polecam ten mały, ale nie pozbawiony wielu ciekawych funkcji kompakt. Jak na taki kompakt zawiera wiele ciekawych opcji np. regulowanie czasu naświetlenia, otwarcia przesłony czy ogromny zoom. Co do powiększania to już powyżej 35 krotnego trzeba użyć statywu i samowyzwalacza. Jakość zdjęć jest bardzo dobra jak na kompakt, wiadomo że nie osiągniemy na nim jakość zdjęć z lustrzanki czy tzw bez lusterkowców za parę tysięcy, ale jak na sam początek z fotografią wystarczy w zupełność. Jakość wykonania, korpus i dizajn jak dla mnie jest schludny i ładny. Jedyny minus to lakoniczna instrukcja która nie mówi nic o funkcjach aparatu itd. jedynie o ładowaniu i podstawowych czynnościach jak wymiana karty itp. Wszystko trzeba samemu odkryć. Mi to zajęło z tydzień czasu, ale sprawiło też radość. Polecam jak najbardziej na sam początek dla wszystkich amatorów, a także dla kogoś kto potrzebuje małego, ważącego mało sprzętu, a nie noszenia ponad 2 kilo.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony h-400

DSC-H400 13.10.2017 Autor: largi

Ogólnie aparat fajny. Ale przy słabym świetle ma już problemy, autofocus wolny i trzeba chwilę poczekać, chyba że ja coś źle ustawiam, tego nie wiem.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy aparat

DSC-H400 17.05.2017 Autor: SilesiaK

Aparat posiadam miesiąc i jestem nim zachwycona. Długo poszukiwałam dobrego sprzętu, i wreszcie taki znalazłam. Jest lepszy niż myślałam. Robi rewelacyjne zdjęcia, 63-krotny zoom to jego największy atut. Prawdziwą frajdą dla mnie było gdy robiłam zdjęcia księżyca oraz samolotów - coś niesamowitego!!! Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

0

Zgłoś naruszenie
0

jak na razie jestem superv zadowolony

DSC-H400 10.05.2017 Autor: rapid131

jestem pod wrażeniem, nie spodziewałem się co ten aparat potrafi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

0

Zgłoś naruszenie
0

DOBRY SPRZĘT

DSC-H400 26.01.2017 Autor: DARIO 1970

PO DŁUGICH POSZUKIWANIACH UDAŁO MI SIE KUPIC DOBRY APARAT

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony to niezawodny przyjaciel

DSC-H400 19.11.2016 Autor: Andrzej4271

Dotychczas korzystamy a to juz ok 30 lat z produktow firmy sony namawiamy naszych znajomych do podobnych zakupow. Nie musimy tego robic natarczywie Bo ta marka przekonuje swoich nabywców swoja doskonałością.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

4

Zgłoś naruszenie
0

Posiada wizjer

DSC-H400 07.07.2016 Autor: kkwold

Najtańszy aparat z wizjerem elektronicznym i dobrą optyką

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada bardzo dobry zoom

DSC-H400 13.06.2016 Autor: kam1385

Jestem zadowolony z aparatu. Kupiłem miesiąc temu i jestem bardzo zadowolony ma świetne funkcje.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Genialny ZOOM ale kosztem czasu dobierania ostrośc

DSC-H400 11.04.2016 Autor: KSEIKO

Aparat zakupiłem ponad miesiąc temu i ostro go testuję do chwili obecnej.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Aparat Sony DSC-H400

DSC-H400 05.03.2016 Autor: stama4

Super produkt w dobrej cenie, świetne parametry w swojej kategorii. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat porażka!!!!!!

DSC-H400 01.03.2016 Autor: Arkadyuk

Aparat jest bardzo słaby robiłem zdjęcia synowi i ten zdążył uciec zanim zareagowała migawka wszystkie zdjęcia w ruchu rozmazane po tygodniu oddałem go do sklepu bardzo zawiedzony nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

5

7

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze

DSC-H400 26.02.2016

Kupiłem bo posiadam telefon Sony Xperia z 3 a telefon nie robi dobrych zdjęć nocą

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest fajny

DSC-H400 21.01.2016 Autor: suku

cieszę się, że wybrałam ten model DSC-H400, aparat jest wygodny w obsłudze i spełnia moje oczekiwania, a wybrałam go aby robić zdjęcia ptakom.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

ok

DSC-H400 19.01.2016 Autor: Yogi1977

Super zoom, trzeba nauczyć się ustawień. Ogólnie zdjęcia robi ładne.

Jakość obrazu

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

niesamowity zoom optyczny

DSC-H400 17.01.2016 Autor: Andy61

Kupiłem kilka tygodni temu i zrobiłem nim już kilka niezłych fotek

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny aparat dla początkujących

DSC-H400 23.12.2015 Autor: SPYra

Ciekawy aparat z wieloma przydatnymi dla początkujących funkcjami i mega duzym zoomie:D

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada funkcje które mi odpowiadają nawet więcej

DSC-H400 28.11.2015 Autor: kaziu75

Kupiłem jakiś miesiąc temu , ma wszystko to czego oczekiwałem , jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja aparatu Sony DSC-H400

DSC-H400 15.10.2015

Posiadam od niedawna ten aparat i mimo sporego doświadczenia w robieniu fotek jestem zaskoczony tym co mogę nim zrobić i pomimo posiadania w swym życiu paru aparatów muszę się jeszcze sporo nauczyć.Sony jest zaskoczeniem dla mnie tym co potrafi zrobić.Muszę jeszcze znaleźć jakiś statyw do niego bo sam widzę że niektórych kompozycji z ręki się nie da zrobić.Polecam ten aparat bo dobry i potrafi dobrze zaskoczyć i zadziwić.A mam go dopiero dwa tygodnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry aparat

DSC-H400 26.06.2015 Autor: fitmin1

Szukałem dobrego aparatu z dobrą optyką i zoomem. Ten produkt spełnił moje oczekiwania w 100 %

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Początek przygody z fotografowaniem .

DSC-H400 25.06.2015 Autor: kisielewskakasia

Aparat dla tych którzy nie chcą inwestować w drogie lustrzanki .Łatwy w obsłudze , zdjęcia robi fantastyczne. Ręczne ustawienia dają szansę nauczyć się dużo z zakresu fotografowania. Aparat ciężki . Jeszcze mam słabe doświadczenie w nocnych zdjęciach . Chyba tu jest jakiś problem . Nie robi najlepszych zdjęć w słabym świetle.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Swietne zbliżenia

DSC-H400 24.06.2015 Autor: andman0402

Kupiłem 3 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Prosty w obsłudze i robi dobre zdjęcia.

DSC-H400 27.04.2015 Autor: heniu

Kupiłem aparat dwa tygodnie temu za drugim podejściem ponieważ pierwszy był uszkodzony po trzech dniach wymieniono na nowy.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - DSC-H400

DSC-H400 26.03.2015 Autor: pinio

Jak dla amatora aparat rewelacja. Dobry na sam początek zabawy ze zdjęciami, choć i bardziej zaawansowani także znajdą przyjemność podczas korzystania z niego. Gorąco polecam

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

bardzo dobry aparat

DSC-H400 16.02.2015 Autor: Daro 2000

bardzo dobry aparat za niewielką kwotę, robi świetne fotki.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny zoom

DSC-H400 15.12.2014 Autor: mozzi

Potrzebowałem coś lżejszego w plener. Sprawdza się.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dużo przydatnych funkcji.

DSC-H400 06.12.2014 Autor: juras

Aparat kupiłem w pazdzierniku 2014 ,ze zdjęć jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Dla amatora

DSC-H400 18.09.2014 Autor: jozeff90

Mam ten aparat już miesiąc i jak dla amatora to bardzo dobry wybór,podoba mi się 63-zoom optyczny dzięki któremu zrobilem zdjęcie księżyca na którym widać kratery i nagrałem film jak ślimak zjada listek.Dla mnie to super aparat.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Może sie trafi dobra sztuka.

DSC-H400 28.08.2014 Autor: marus

Ogólna ocena dobra. Po dwoch miesiącach od zakupu awaria. Wymiana na nowy. Zoom ok ale bez statywu nie podchodz. Dlugo mysli po zdjeciu. Ciężko cos szybko chwycic drugi raz. Stabilizacja mierna.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Extra aparat

DSCH400B.CE3 15.08.2014 Autor: Olo35

Nic dodać nic ująć rewelacja extra fotki extra zoom i łatwość obsługi

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Mój sony H2 i H10 robi lepsze zdjęcia

DSC-H400 07.08.2014 Autor: wiechusol

Mój aparat robi za jasne zdjęcia,muszę korygować naświetlenie.Fotografując przy użyciu lampy błyskowej zdjęcia są niebieskawe.Nie pomaga ręczne ustawienie ,bo po otwarciu lampy błyskowej aparat przechodzi w tryb automat.Zoom jest przydatny przy dobrym oświetleniu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat dla każdego

DSC-H400 29.07.2014 Autor: marimari2014

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Jestem amatorką jeśli chodzi o fotografię ale doskonale sobie radzę ponieważ aparat nie jest skomplikowany, ma zrozumiały program. Zdjęcia macro na których mi najbardziej zależało wychodzą świetne. Polecam każdemu amatorowi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada duży zoom opt. 63x

DSC-H400 28.07.2014 Autor: danpas

Niestety rozczarowałem się. Kupiłem go do zdjęć m.in. samolotów. Okazuje się,że potrafi gubić ostrość w najmniej spodziewanym momencie przez co tracę cenne ujęcia. Na filmach też tracę ostrość dopiero użycie zoomu usuwa tą wadę. Przy przełączani na inne tryby pojawia się nieprzezroczyste info wybranej opcji przez co opóźnia mi zrobienie zdjęcia o kilka sekund. Przy fotografowaniu chmur wychodzi ziarno.

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Słaba

3

2

Zgłoś naruszenie