48

4.1 na podstawie 48 recenzji klientów

20
22
2
1
3
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Bardzo przyzwoity sprzęt za rozsdne pieniądze

DSC-H300 29.07.2014 Autor: wojab157

Dostałem na urodziny - fajny sprzęt. Dla mnie może trochę mało funkcji manualnych, ale genialny zoom, dobra optyka, świetna stabilizacja optyczna! Zdjęcia w kiepskich warunkach, przy długich czasach z ręki wychodzą znakomicie. Trochę duży szum, ale to taka cena za ogromną matrycę. Generalnie dobry aparat amatorski za rozsądne pieniądze. Polecam!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Jest niezbyt wygodny w użyciu. Szkoda pieniędzy.

DSC-H300 24.07.2019 Autor: Niezadowolona

Zawiódł moje oczekiwania. Filmy mimo dużej rozdzielności są rozmazane.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 48

0

Jest niezbyt wygodny w użyciu. Szkoda pieniędzy.

DSC-H300 24.07.2019 Autor: Niezadowolona

Zawiódł moje oczekiwania. Filmy mimo dużej rozdzielności są rozmazane.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

0

Zgłoś naruszenie
0

WYGLAD

DSC-H300 04.05.2019 Autor: MirOzi35

UDAŁO MI SIE KUPIC I JESTEM ZADOWOLONY POLECIL BYM GO ZNAJOMYM

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Aparat pokroju taniego telefonu z przed kilku lat

DSC-H300 01.03.2019 Autor: Msu12

Aparat nie jest wart zakupu. Zdjęcia są bardzo kiepskiej jakości przy zarówno przy słabszym jak i przy mocniejszym oświetleniu. Przykładowo krawędzie obiektu fotografowanego świecą na fioletowo. Wszechobecna kaszka na zdjęciu to też norma. O niebo lepsze zdjęcia robią tanie telefony komórkowe. Jedynie na plus zasługuje świetnie działający zoom. Niestety ten aparat nie jest wart swojej ceny.

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja.

DSC-H300 03.12.2018 Autor: Jędrek40

Jedyny minus że nie ma akumulatorków zamiast baterii które by można ładować.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Jest zachętą do zakupu profesjonalnego aparatu

DSC-H300 03.11.2018 Autor: Krzysztof 2018asonyhc300

Kupiłem ten aparat ponieważ potrzebowałem czegoś lepszego niż mój kompakt marki Nikon. Aparat jest bardzo prosty w obsłudze a liczba ustawień cieszy i zachęca do nauki fotografowania. Niestety ale instrukcja obsługi która jest w formie papierowej jest o wiele zbyt ogólnikowa i nie da się z niej nic dowiedzieć o ustawieniach aparatu i ewentualnych akcesoria jeśli do niego jakieś są.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

1

Zgłoś naruszenie
0

bdb zoom

DSC-H300 25.08.2018 Autor: boczo87

Jestem bardzo zadowolony poniewaz jest to produkt ktury dostarcza mi wiele radosci

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

3

Zgłoś naruszenie
0

Łatwość obsługi,doskonałe zdjęcia

DSC-H300 02.06.2018 Autor: jankacz11

Aparat łatwy w obsłudze i robi bardzo bardzo dobre zdjęcia jak na aparat kompaktowy. Możliwość wyboru ustawień manualnych.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat dobry dla początkujących, takich jak ja.

DSC-H300 12.05.2018 Autor: Bomis

Niedawno nabyłem ten aparat i jestem z niego zadowolony. Dobrze spisuje się w plenerze, a także w pomieszczeniach zamkniętych.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo automatycznych funkcji .

DSC-H300 15.04.2018 Autor: modi44

Produkt nie jest zły.Jakość zdjęć zadawalająca ,choć brakuje pełnego hd .Martwi mnie tylko nagrywanie wideo ,które nie posiada stabilizacji obrazu i często ginie ostrość obrazu .Wymiana bateri także nie należy dołatwych czynnosci .

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny nieskomplikowany aparat dla niewymagającyc

DSC-H300 22.03.2018 Autor: Amator 58

Zakupiłem aparat miesiąca temu ( mój stary aparat też był firmy SONY ) . Kupiony ten model aparatu bardzo mi odpowiada , a to dlatego ; menu po polsku – bardzo przejrzyste , zdjęcia bardzo fajne oraz filmy , świetny dla niewymagających użytkowników .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Pobyt w Brugii

DSC-H300 10.03.2018 Autor: roman54

Jest bardzo dobry jak dla mnie,łatwa obsługa,ładny kształt,jak na początek jest ok.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

3

Zgłoś naruszenie
0

Łatwy w obsłudze i ma idealny wygląd .

DSC-H300 06.02.2018 Autor: Marek546

Jest zgrabny ma odpowiednie parametry jak dla mnie .

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Słabieńki jak za taką cenę

DSC-H300 15.01.2018 Autor: Rodanov

Miałem nadzieję, że aparat będzie dużo lepszy niż kupiony w 2007 roku Panasonic Lumix DMC-FZ8. Niestety po 10 latach mimo pochwał firmy Sony aparat ten nadaje się wyłącznie do wykonywania bardzo przeciętnych zdjęć. Z wielką trudnością łapie ostrość, mimo 20 MPix zdjęcia są strasznie zaszumione a o filmach nie wspomnę, gdzie co chwila wszystko się rozmazuje. Jednym słowem nietrafiony produkt o słabej jakości i bardzo ubogim menu. Dodatkowo jest dość ciężki a baterie wyładowują sie w tempie ekspresowym.

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

6

4

Zgłoś naruszenie
0

Jestem kompletnym amatorem

DSC-H300 16.12.2017 Autor: Andrzej777

Z sony h300 jestem zadowolony. Na moje potrzeby w zupełności wystarczy.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia moje oczekiwania

DSC-H300 07.12.2017 Autor: PaKo_N

Użytkuje dopiero kilka tygodni, niemniej jak na razie oceniam go pozytywnie. Jest wart tyle ile za niego zapłaciłem.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry do nauki

DSC-H300 04.07.2017 Autor: SławekDob

Aparat użytkuję od 2015 roku i coś już na jego temat wiem. DSC-H300 to typowa hybryda: aparat kompaktowy w obudowie lustrzanki ze zintegrowanym obiektywem o dużym kącie i zoomie. 20 MegaPikselowa matryca pozwala na zrobienie świetnych zdjęć. Na wielki plus zasługuje bardzo dużo ilość funkcji. Do wyboru jest tryb ręczny (M- gdzie można ustawić czułość, czas otwarcia przesłony i niestety tylko dwa ustawienia przesłony), półautomatyczny (P- aparat sam ustawia czas otwarcia), a także w pełni automatyczny oraz możliwość wyboru 'scen'. Aparat nagrywa filmy w jakości do 720p w formacie 16:9 (niestety brakuje trochę redukcji szumów tła oraz podczas używania obiektywu nagrywa się jego dźwięk). Aparat robi bardzo ładne zdjęcia w każdym trybie pracy. Najładniejsze wychodzą podczas ładnej pogody. Niestety gdy na zewnątrz jest ciemno albo robi się zdjęcia w przyciemnionych wnętrzach to aparat ma tendencje do 'gubienia się' i robienia 'gruboziarnistych' zdjęć. Minusem jest także powolne robienie zdjęć (0,8 kl/s to jednak mało... Przydałoby się odblokowanie klatkarzu, tak jak w serii HX). Aparat świetnie nadaje się dla początkujących osób, które hobbystycznie chcą zając się fotografią. Dużo, łatwo dostępnych ustawień pozwala dosyć tanio nauczyć się podstaw i pogrzebania w ustawieniach. Do nauki jak najbardziej.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt

DSC-H300 25.11.2016 Autor: otis21

Aparacik jak dla mnie w 100% spełnia moje oczekiwania. Polecam ten produkt

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Sony - H300

DSC-H300 26.08.2016 Autor: monmm

Zoom faktycznie imponujący, dobra jakość nagrywanych filmów, zdjęcia proste, nic szczególnego. Ale baterie, wbrew zapewnieniom sprzedawców jak i samej informacji od producenta, to totalna porażka. Zostaliśmy poinformowani o 100 godzinach kręcenia filmów lub 400 godz. robienia zdjęć. Proszę sobie wyobrazić - 3 godziny!!! kręcenia filmów. I baterie zużyte. Kupiliśmy inne, 4 godziny robienia zdjęć! Do kręcenia 6 godzin materiału filmowego zużyliśmy 3 komplety baterii. Niestety - nie zdecydowalibyśmy się na zakup tego aparatu nigdy więcej.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

6

12

Zgłoś naruszenie
0

Świetny dla amatorów fotografii

DSC-H300 20.07.2016 Autor: Dymek88wg

Aparat z 35x zoomem świetnie nadaje się do fotografowania ptaków w lesie i innych zwierząt. Obsługa intuicyjna, przydałoby się kilka ustawień związanych z kolorami ( sepia, b&w). Kupiłem do zestawu 4 Aku kodaka i na jednym ładowaniu zrobilem ponad 400 zdjęć i dopiero spadla 1 kreska. Polecam ten aparat nie zdecydowanym, nie będą zawiedzeni.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

8

9

Zgłoś naruszenie
0

to co tygryski lubią najbardziej :)

DSC-H300 23.04.2016

Po Sony spodziewałem sie dobrego wyrobu i nie myliłem się.DSC- H300 to funkcjonalny, prosty w obsłudze aparat. Rewelacyjny zoom optyczny , nawet do x60. Wykonane zdjęcia b.dobrej jakości. Jak dla mnie aparacik super.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

2

Zgłoś naruszenie
0

Posiada b.dobra automatykę

DSC-H300 22.04.2016 Autor: Miki78

Fotografią amatorsko zajmuję się od 25 lat rocznie robię 10 tysięcy zdjęć. To mój pierwszy aparat firmy Sony. Jestem bardzo zadowolony. Polecam. Kupiłem specjalnie starszy model bez bajerów typu WiFi, GPS itp... Bo z tych funkcji nie korzystał bym i szkoda przepłacać. Aparat rewelacyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry sprzęt w dobrej cenie

DSC-H300 16.04.2016 Autor: Alicja

Aparat kupilam jakis czas temu i jestem bardzo zadowolona. Zdjecia są wyraźne, maja dobre kolory. Aparat prosty w obsłudze intuicyjny

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Sony H300

DSC-H300 04.02.2016 Autor: plm132

Polecam.Bardzo szybko reaguje na zmieniające się sytuacje

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Intuicyjny, niedrogi

DSC-H300 19.01.2016 Autor: Coma26r

Miłe zaskoczenie, przy tak niewielkich pieniądzach dostaję sprzęt o ciekawych możliwościach. Robię setki zdjęć produktów dziennie i przyznam że zaoszczędziłem około 25% czasu w porównaniu ze starym sprzętem.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

10

Zgłoś naruszenie
0

łatwy i przyjemny aparat

DSC-H300 06.12.2015 Autor: Wilamia

Po ten aparat sięgnęłam ponieważ poprzednia cyfrówka zdechła. Jednak okazała się to dobra zamiana. Według mnie to dobry sprzęt za rozsądną cenę. Jeśli ktoś dorywczo fotografuje sobie np. przyrodę, zależy mu na dobrych zdjęciach, manualnych ustawieniach ale nie chce wydawać dużo pieniędzy - będzie zadowolony. Obsługa jest bardzo intuicyjna. Dla mnie atutem jest też automatyczne ustawienie makro (poprzednio musiałam ręcznie przejść w inny tryb).

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

4

Zgłoś naruszenie
0

Najważniejsze: baterie lub akumulatorki

DSC-H300 27.11.2015 Autor: sgrtg

Użytkuję od 2 miesięcy. Szukałem aparatu, który nie ma tylko firmowego akumulatorka, ale jest na bateryjki lub wymienialne akumulatorki, które w każdej chwili można podmienić baterią - tak miałem w poprzednim aparacie (nie tej firmy) i to się sprawdzało "w terenie". Dobra matryca 20 mega i świetny zoom 35x. Ciekawy tryb pełnej automatyki. No i chyba na tyle pozytywów, a szkoda. Mamy "dziwne" tryby "jedzenie", "zwierzęta", ale zabrakło dość przydatnego tryby "sportowego". Nie mylić z tzw. zdjęciami seryjnymi i tzw śledzeniem ostrością. Kto by nie chciał uwiecznić podskakującą swoją pociechę lub jadącą na rowerku - profesjonaliści i nie tylko, wiedzą, że w tym trybie fotki są super - ale tutaj tego zabrakło - szkoda. Jest też jeden problem - nie można wyłączyć pokazywania się na wyświetlaczu na ok. 2-3 sek wykonanego właśnie zdjęcia - aby ocenić za krótko, aby w miarę szybko zrobić nowe zdjęcie za wolno - znów nie mylić ze zdjęciami seryjnymi - wtedy faktycznie wykonane zdjęcie nie pokazuje się, ale to oczywiste - szkoda, że trzeba tracić czas na "oglądanie przymusowe" wykonanej fotki, jak już może pojawić się coś ciekawszego. Trochę zaczynam żałować zakupu i "zdradzenia" dotychczasowej marki. Ale każdy szuka tego czego chce, a czasem może się pomylić.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

8

Zgłoś naruszenie
0

dobry aparat foto

DSC-H300 23.09.2015 Autor: capibródka

kupiłem niedawno, i jetem zadowolony, chociaż trudność sprawia mi odpowiedni dobór właściwych ustawień i funkcji - jest tego bardzo dużo, a korzystanie tylko z pełnej automatyki nie daje w wielu wypadkach doskonałej jakości zdjęć - trzeba wybierać odpowiednie tryby, a to zajmuje dużo czasu i jest kłopotliwe w praktycznym użyciu.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

2

1

Zgłoś naruszenie
0

dwa w jednym

DSC-H300 16.09.2015 Autor: janusz k

Dla amatorów idealny aparat. Można robić całkiem fajne krótkie filmiki i jednocześnie robić zdjęcia.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Posiada bardzo dobre i intuicyjne funkcje.

DSC-H300 14.09.2015 Autor: dkiryluk

Kupiłem go żeby wreszcie skończyć z robieniem zdjęć telefonem. Uważam, że był to świetny zakup. Pełne zadowolenie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

SONY H - 300

DSC-H300 12.09.2015 Autor: bolecki1981

Super aparat,duzy zoom,mpx 20...robi dobre zdjecia i ma duży i wyraźny zoom.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Solidny w dobrej cenie

DSC-H300 12.09.2015 Autor: Adrianus

Kupilem kilka tygodni temu i jestem calkowicie zadowolony. Otrzymalem to czego sie spodziewałem. Świetne wykonanie, duze mozliwosci fotograficzne. Ustawienia manualne pozwalaja sie duzo nauczyc. Co do jakosci samych zdjec jest dobrze, nie oczekiwałem cudów ze wzgledu na typ i wielkosc matrycy, ale nie ma sie d o czego przyczepić. W dobrym swietle zdjęcia piękne, w słabym oświetleniu pojawia się ziarno, maksymalne używalne iso to 800. Na szczescie manualne ustawienia i kontrola ustawień migawki pozwalają poeksperymentować i zrobić niezłe zdjecie nawet bez lampy. Ogólnie stosunek możliwości i jakości do ceny bardzo dobry. Szczerze polecam i do zdjęć rodzinnym i do bardziej wymagających zastosowań ze względu na ustawienia manualne.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Aparat godny ceny.

DSC-H300 11.09.2015 Autor: jaczaw18

Udany zakup. Zdjęcia na przyzwoitym poziomie. Obsługa bardzo prosta. Zoom oraz stabilizacja jest super jak na aparat tej klasy. Za tą cenę nie znalazłem nic lepszego.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo ciekawy i funkcjonalny aparat.

DSC-H300 11.09.2015 Autor: TYGRYSEK 83

Byłem zmuszony kupić aparat , po awarii starego , wybór padł na sony , bo to dobra firma , a ten model akurat przypadł mi do gustu , pod względem ceny no i wszystkich parametrów. Bardzo łatwa obsługa .Zoom jest jak dla mojej osoby wystarczający , zdjęcia wychodzą bardzo dobrze .Ciekawy jest też wygląd samego aparatu - przypominający lustrzankę , a i dobrze się trzyma w rękach dzięki antypoślizgowej obudowie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

lipa

DSC-H300 11.09.2015 Autor: miras83

kupilem na wakacje aparat i podczas wyjazdu okazal sie wadliwy gubi ostrosc podczas nagrywania filmow

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

Wiedziałem co kupuję :)

DSC-H300 14.05.2015 Autor: biwan

Bardzo fajny aparacik dla początkujących fotografów.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - H300

DSC-H300 02.05.2015 Autor: Mefiu

Aparat godny polecenia. Prosty w obsłudze ale posiada też spore możliwości ustawień własnych. Zoom optyczny oraz stabilizacja obrazu - SUPER! Przy wyższych ISO niestety robi się " kasza". Jak na cyfrówkę daje spore możliwości. Aparat dobrze wykonany , nie trzeszczy. Gabarytami i budową przypomina lustrzankę ;).Ciekawe programy tematyczne.Fajna sprawa z Panoramą 360* Sumując- dobry aparat dla amatora który oczekuje czegoś więcej niż tylko ustawienia automatyczne. W tej cenie nie ma lepszego aparatu z Mega-Zoomem.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

amator może być profesjonalistą

DSC-H300 21.04.2015 Autor: boseko

jeszcze daleko mi do wykorzystania wszystkich możliwości aparatu, ale to co na początek zrobiłem jest wspaniałe

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - H300: aparat z 35-krotnym zoomem optycznym

DSC-H300 08.04.2015 Autor: Arek1234

Użytkuję go od połowy miesiąca i pierwsze wrażenie zrobił pozytywne. Jakość zdjęć ja na amatora jest b.ładna. Jest prosty w obsłudze. Duża jest ilość posiadanych funkcji.Wada baterie to ilości 4 sztuk .Powinien mieć baterię ładowaną przez USB lub podobne rozwiązanie .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

1

3

Zgłoś naruszenie
0

Posiada super zoom.

DSC-H300 07.04.2015 Autor: Arkady44

Kupiłem go miesiąc temu i jak na razie spełnia moje oczekiwania.Aparat za tą cenę ma wszystko co potrzeba dla amatorskich zdjęć.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony - H300 aparat z 35 - krotnym zoomem optycznym

DSC-H300 12.02.2015 Autor: 19 krystyna

Kupiłem aparat i jestem z niego bardzo zadowolony. Aparat jest trochę ciężki ale można się do tego przyzwyczaić.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

dobra jakość w dobrej cenie

DSC-H300 17.01.2015 Autor: kisielas

Aparat kupiony miesiąc temu w dobrej cenie głównym atutem jest 35-krotny zoom, oraz 20-dziesto mln rozdzielczości. Poprostu dla moich potrzeb domowych jest super.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

jest ok

DSC-H300 11.01.2015 Autor: norbi76

fotki super latwy w obsludze jednym slowem polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

cena super do jakości

DSC-H300 09.10.2014 Autor: wielebny76

aparat jest bardzo wygodny i lekki,nie męczy w czasie fotografowania,korpus idealnie leży w dłoni,polecam tylko zakup akumulatorków zamiast baterii,zdjęcia jak na tę klase aparatu są nadzwyczaj dobre a możliwość ustawiania balansu jasności i przesłony sprawia ze aparat jest fajnym sprzętem na rodzinne wypady na łono natury

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

łatwy w obsłudze

DSC-H300 25.09.2014 Autor: Mr Propol

Potrzebny mi był bardziej zaawansowany aparat.Preferuję Sony.Mam do tej marki zaufanie.Cena do zaakceptowania.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam serdecznie.

DSC-H300 29.08.2014 Autor: Korion

Witam. Nie jestem jakimś profesjonalnym fotografem :D ale bardzo chciałem zachować pamiątki z podróży gdyż dużo podróżuje wraz z dziewczyna :D dlatego aparat ten wystarcza mi zupełności . Polecam serdecznie.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

3

0

Zgłoś naruszenie
0

posiada 35 krotny zoom

DSC-H300 13.08.2014 Autor: piko0

takiego aparatu szukałem i sony spełnił moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

5

0

Zgłoś naruszenie
0

zadowolony klient

DSC-H300 10.08.2014 Autor: Ochal Paweł

jestem zadowolonym klientem posiadającym produkt SONY, aparat świetnie funkcjonuje, nie zawiódł mnie w żadnej sytuacji, piękne zdjęcia, dużo opcji do wyboru, doskonała barwa kolorów oraz bardzo dobrze trzyma się w ręku

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przyzwoity sprzęt za rozsdne pieniądze

DSC-H300 29.07.2014 Autor: wojab157

Dostałem na urodziny - fajny sprzęt. Dla mnie może trochę mało funkcji manualnych, ale genialny zoom, dobra optyka, świetna stabilizacja optyczna! Zdjęcia w kiepskich warunkach, przy długich czasach z ręki wychodzą znakomicie. Trochę duży szum, ale to taka cena za ogromną matrycę. Generalnie dobry aparat amatorski za rozsądne pieniądze. Polecam!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

0

Zgłoś naruszenie