14

4.8 na podstawie 14 recenzji klientów

11
3
0
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

Recenzje klientów: 14

0

SUPER APARAT FILMUJĄCY

ILCE-7SM2 25.02.2018 Autor: Ediuspl

W TYM PRZEDZIALE CENOWYM JEDEN Z NAJLEPSZYCH APARATÓW FILMUJĄCYCH NA ŚWIECIE, FULL FRAME, DUŻE ISO, CIEKAWE FUNKCJE DLA FILMU...

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowite możliwości w doskonałej jakości!

ILCE-7SM2 19.02.2018 Autor: Mirek63

Posiadam ten znakomity sprzęt o wysokich możliwościach twórczych. Najlepszy, szczególnie do filmowania. Ergonomia, ilość przydatnych funkcji, no i jakość wykonania są na najwyższym poziomie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo fajna jakość obrazka

ILCE-7SM2 09.02.2018

Pełna klatka z takim iso przy odpowiednich profilach daje sporo możliwości. Szkoda ze nie ma 10bitowego zapisu na 4:2:2 to byłoby coś, 4K w 50 klatkach ułatwiło by realizacje teledysków ale do produkcji w necie nie ma nic lepszego.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy aparat do video!

ILCE-7SM2 28.12.2017 Autor: BalticMedia

Posiadam dwa takie aparaty, i nie zamieniłbym ich na żaden inny! Sprawdzają się w każdych warunkach.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

To czego potrzebowałem

ILCE-7SM2 10.12.2017 Autor: WTFBoss

Sprzęt sprawdza się tak jak powinien. Jakość obrazu jest świetna, nawet przy minimalnych ilościach światła. Jedyne czego brak, to lepszy kodek (422 10bit z wyższym bitrate) i 100/120fps w trybie pełnej klatki.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

ILCE-7SM2 16.10.2017 Autor: mały Józek

Kupiłem go w sierpniu 2017. W dalszym ciągu uczę się obsługi i codziennie testuję. Super.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do Filmu!!!

ILCE-7SM2 21.04.2017 Autor: Dz3jkoff

SONY A7SII to najlepszy sprzęt do kręcenia filmów! Pełna klatka, aplikacje, i niezawodność w trudnych sytuacjach!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Coś dla poprawienia humoru ! Nowa zabaweczka !

ILCE-7SM2 08.02.2017 Autor: czemar

Przez przypadek idąc koło salonu Fotoyoker postanowiłem zajrzeć i zobaczyć co nowego można zobaczyć w ofercie aparatów fotograficznych firmy SONY. Już jakiś czas miałem zamiar sprawić sobie prezent by móc lepiej utrwalać mijające chwile oraz poprawić standardy jakościowe fotografii. Nie ukrywam że jestem pasjonatem fotografii. Posiadam od wielu lat sporo produktów tej firmy tj. takie jak typu α100, α700 i α900 + 3 kamery video). Najstarsza moja kamera ma już 22 lata i do dzisiaj pracuje !!! Nie ukrywam że wszystkie wcześniej wymienione produkty bardzo dobrze się sprawują. Jedynym mankamentem są małe pojemności baterii, przez co wymagają częstszego ładowania. Ich żywotność też nie jest do końca zadowalająca. Nie mniej jednak zaoferował mi mój znajomy sprzedawca model α7S II. Wspólnie go przetestowaliśmy, a wyniki tego testowania okazały się na tyle atrakcyjne, że postanowiłem dokonać zakupu wraz z nowym obiektywem. Obecnie staram się poznać wszystkie możliwości tego sprzętu. W tym miesiącu wyjeżdżam na zagraniczne wakacje i mam nadzieję , że przy udziale prezentu jaki sobie sprawiłem doświadczę wielu miłych chwil używając go, no i co najważniejsze utrwalę wiele ujęć z pobytu na tych wakacjach. Dzięki temu będę mógł po czasie wrócić wspomnieniami wraz z najbliższymi mi osobami do tam spędzonych dni.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Prawie doskonały?

ILCE-7SM2 11.08.2016 Autor: Marek45

Aparat kupiłem z myślą o filmowaniu, doskonale radzi sobie w słabym oświetleniu. Szybki i płynny autofocus AF-C. Z jakości obrazu i możliwości aparatu jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Do wad sprzętu zaliczyłbym: - umiejscowienie włącznika zapisu (nie da rady włączyć go używając jednej dłoni), - niepotrzebna blokada pokrętła trybu pracy, pokrętło kompensacji mogłoby poruszać się bezskokowo, wzorem cichego pokrętła w A99 lub chociaż bezgłośnie. - wyświetlacz powinien dać się odchylić "od góry", a nie najpierw od dołu potem ewentualnie od góry, najlepiej by był również obrotowy, jak A99, A77, - czemu nie umiejscowić drugiego slotu kart pamięci, a było tak fajnie (A99), - duuuuuży pobór prądu, na szczęście można włączyć "zasilanie USB" i korzystać z powerbanku.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Średnia

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt widzacy w nocy

ILCE-7SM2 09.07.2016 Autor: lukizap

Ogólnie rzecz biorąc mistrzostwo świata. Zamieniłem Canona na Sony. Plusów jest tyle że nie zdołam ich wymienić w tym małym okienku

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamara marzeń w kompaktowej obudowie aparatu.

ILCE-7SM2 04.07.2016 Autor: se7engate

Wyjątkowe narzędzie pracy filmowca. Poręczny, kompaktowy, wszechstronny.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne narzędzie

ILCE-7SM2 07.03.2016 Autor: Jamesss03

Bez zarzutów, spełnia wszystkie oczekiwania. Godny polecenia pół profesjonalistom i zaawansowanym filmowcom.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fenomenalna kamera, świetny aparat

ILCE-7SM2 04.01.2016 Autor: Minscer

Kamera A7SII zastąpiła Canona C100. Pod każdym względem lepszy obrazek. Slo- mo, 4K, i ekstremalnie wysokie użyteczne ISO.Lepsze narzędzia wspomagające filmowanie. No i mieści się prawie do kieszeni ;) A,i jeszcze jedno. To także świetny aparat fotograficzny. 12 Mpx w zupełności wystarczy do zdjęć publikowanych w sieci i oglądanych na ekranie monitora. Jedyny minus to małe baterie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt gdyby nie ta cena

ILCE-7SM2 13.12.2015 Autor: Daro1234

Świetny aparat i świetna kamera. Gorąco polecam. Używam zarówno do zdjęć jak i do filmowania. W obu przypadkach jest genialny sprzęt. Jedyną wadą jest oczywiście jego cena :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie