8

4.5 na podstawie 8 recenzji klientów

6
1
0
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 8

0

Wyczerpuje 98% moich potrzeb

ILCE-7RM4 27.03.2021 Autor: JACEK128812

Te 2% brakujące do doskonałości to szumy w wysokich czułościach

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonały AF ergonomia i matryca

ILCE-7RM4 24.02.2021 Autor: tom779

Aparat jest w moim posiadaniu od dwóch tygodni. Poprzedni sprzęt to świetny sony a7rIII. A7rIV na plus może napewno zaliczyć poprawioną ergonomię oraz lepszą jakość materiałów, nawet pasek jest lepszej jakość. Wewnątrz mamy poprawiony i sprawniejszy system AF, matrycę o lepszej rozdzielczość lepszy wizjer oraz pare poprawionych elementów jak chociaż możliwość zmiany podświetlenia punktu AF.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

dobry sprzęt

ILCE-7RM4 12.01.2021 Autor: Krzysztof_2105

Naprawdę dobry wybór - mega sprzęt, doskonała jakość zdjęć

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

aparat mnie zawiodl

ILCE-7RM4 22.12.2020 Autor: marcint

posiadam rowniez model poprzedni i z przykroscia stwierdzam, ze z a7r3 zdjecia wychodza choc mniejsze to duzo bardziej plastyczne i zdecydowanie mniej szumow...

Jakość obrazu

Dostateczna

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

5

Zgłoś naruszenie
0

Mogę na spokojnie polecić

ILCE-7RM4 20.11.2020

Polecam tym co fotografują przyrodę. Ja wykorzystuję z obiektywem 200-600 Sony do tego telekonwerter 1,4. Super ostre zdjęcia. Z obróbka na Macu nie mam problemów.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetne parametry

ILCE-7RM4 28.09.2020 Autor: TomPiaf

To mój pierwszy nowy aparat. Do tej pory kupowałem używane, bo szkoda mi było "przepłacać". Tym razem, widząc recenzje, zdecydowałem inaczej i... nie żałuję. Widzę, że ułatwi mi i przyspieszy pracę, więc szybko się spłaci.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały aparat

ILCE-7RM4 02.06.2020 Autor: mubabao

Posiadam go od kwietnia i jestem zachwycony... Najlepszy aparat na rynku

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Aparat zdecydowanie dla zawodowca

ILCE-7RM4 25.01.2020 Autor: barital

Perfekcyjna maszyna do robienia zdjęć. Sony pokazało konkurencji gdzie jej miejsce i czuję , że to nie jest ostatnie słowo tego producenta. Świetna ergonomia. błyskawiczny AF. I niepowtarzalna wręcz idealna jakość zdjęć

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

2

0

Zgłoś naruszenie