215

4.8 na podstawie 215 recenzji klientów

181
32
1
1
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Rewelacyjny aparat

Sam korpus 12.01.2020 Autor: Kriskros

Super aparat. Brakuje do niego jedynie odpowiednich obiektywów w znacznie niższych cenach

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Uniwersalny i dobry - gdy nie używamy lamp

Sam korpus 10.12.2018 Autor: fotografsportowy

Aparat jest dobrze wykonany, jest bardzo zaawansowany. Chyba aż za bardzo naszpikowany elektroniką. Gdy używamy lamp błyskowych dedykowanych pod Sony Multi Interface, występuje opóźnienie wyzwolenia migawki około 1/4 sekundy. Ten sam problem dotyczy modelu A7R3 oraz flagowego A9. Po nagłośnieniu tego problemu, myślałem że Sony ruszyło z tym tematem, jednak bez skutku. Zdjęć z HSS oraz TTL nie da się robić bez opóźnienia. Dla mnie - jako fotografa sportów ekstremalnych używającego zewnętrznych lamp, taki problem eliminuje ten aparat z użytku sportowego i reportażowego, wtedy muszę wypożyczać sprzęt konkurencyjnej firmy.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 215

2 Modele

Modele

0

Doskonały dla pro-amatora.

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 26.07.2021 Autor: mmianowski

Aparat wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenia, jego obsługa z czasem staje się intuicyjna a efekt zdjęć nawet na kitowym obiektywie spełnia oczekiwania.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszechstronne urządzenie

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 24.07.2021

Kupiłem ok miesiąc temu i jestem zadowolony z body, natomiast obiektyw kitowy 28-70 nie spełni moich oczekiwań do końca.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super all in one body

Sam korpus 24.07.2021 Autor: Adam1970

Aparat będący esencją pełnoklatkowego bezlusterkowca. Owoc recenzji użytkowników i doświadczeń konstruktorów po poprzednich modelach seri Alfa. Cena rozsądna. System dojrzały. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Genialny autofocus A7III

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 22.07.2021 Autor: Maximus_1207

Aparat kupiłem jakieś 2 tyg temu z obiektywem 28-70 . Autofocus to po prostu bajka wszystko trafione w punkt, dynamika tonalna pozwala na dużo obiektyw ma świetne kolory i ostrzy błyskawicznie mimo że to podstawowy obiektyw do krajobrazu super jak i do portretu ogólnie bardzo udany zestaw polecam każdemu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Szybki i celny AF

Sam korpus 20.07.2021 Autor: AnMal

Przesiadłam się z lustrzanki i już nigdy do niej nie wrócę. Super decyzja

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat!

Sam korpus 16.07.2021 Autor: Gabello

Może zaznaczę na samym początku, że jestem kompletnym laikiem fotografii, jednak przesiadka na ten model z poprzedniej lustrzanki to skok milowy. Bardzo wysokie użyteczne ISO, nieporuszone zdjęcia z niskim czasem naświetlania dzięki stabilizacji matrycy, co daje nam sprzęt to działania w każdych warunkach. Dość ciężki, ale bardzo solidnie wykonany korpus. Menu nie należy do najprostszych, ale wbrew pozorom - dzięki możliwości przypisania prawie każdej opcji pod wybrany przycisk - z czasem zmiana ustawień staje się błyskawiczna.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nowa droga do lepszej fotografii

Sam korpus 13.07.2021 Autor: MateuszDete

Aparat posiada dużo możliwości, wspaniałą jakość a co najważniejsze cena względem jakości myślę że najlepsza. Po prostu bomba! Brakuje mi jednak przyjemniejszego menu oraz obracanego monitora + wygodniejszy uchwyt (przy nim mam wrażenie że mam za duże dłonie) ale nowy A7IV ponoć to wszystko ma mieć więc czekam z niecierpliwością na kolejny produkt.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zdjęcia i filmy wysokiej jakości.

Sam korpus 11.07.2021 Autor: FranzOL

Świetny aparat uzupełniłem wersję ILCE 6000 o wersję 7III i odnośnie jakości zdjęć i filmów praca z A7III jest fenomenalna. Intuicyjne menu. Wszystkie ustawienia manualne dostępne pod opuszkami palców tak, aby błyskawicznie bez patrzenia na korpus zmienić ustawienia A, S, ISO :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobra jakość filmów oraz zdjęć

Sam korpus 10.07.2021 Autor: Kacper123

Wydaje mi się, że super by było jak w 4K było 50 klatek

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały sprzęt

Sam korpus 09.07.2021 Autor: kamil92

Jestem zachwycony aparatami firmy Sony! Bez lusterkowce tej marki nie mają sobie równych wśród konkurencji

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wielofunkcyjny

Sam korpus 08.07.2021 Autor: Hania029

Mimo posiadanego sprzętu ,kupiłam go przed wyjazdem na wakacje, gdyż chciałam mieć jeden aparat nowoczesny, z obiektywem wielofunkcyjnym

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wciąż warty swojej ceny

Sam korpus 28.06.2021 Autor: Vanil Vankilla

Mimo upływu czasu uważam, że to wciąż rewelacyjny sprzęt w stosunku jakości do ceny. Polecam szczerze dla tych, którzy nie chcą wydawać fortuny na sprzęt foto-video, a chcą robić profesjonalne materiały.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest najlepszy!

Sam korpus 25.06.2021 Autor: sandraoffice4

Zdecydowałam się kupić taki sam aparat jak mój tata, fotograf, Sony AIII7 to najlepsza opcja dla hybrydowo działających fotografów i filmowców!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trudna przyjaźń.

Sam korpus 25.06.2021 Autor: Urbanflavour

Długo zbierałem się do tego zakupu i muszę przyznać, że jestem zadowolony z tej decyzji. Jednak długo biłem się z samym sobą, czy to najlepsze rozwiązanie. Patrząc na rynek dostępnych aparatów pełnoklatkowych do fotografowania zawodowo jest to najlepszy aparat pod względem cena / możliwości. Jest trochę jak smartfon - ma dużo przydatnych funkcji i bajerów, które ułatwiają pracę, ale je dla mam czasem wrażenie, że jest to aparat bardziej dla ludu. Troszkę za długo się uruchamia i przełącza wizjer, ekran pozostawia trochę do życzenia, grzeje się już przy zdjęciach i grip mógłbym być większy. A7III brakuje responsywnosci lustrzanki, ale mimo to wychodzi na plus dzięki wysokim ISO, stabilizacji czy eye AF.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

Sam korpus 25.06.2021 Autor: MyniFotka

Użytkuje aparat od ponad roku. Świetna funkcja śledzenia oka, super jakość przy wysokim ISO, dość rozbudowane menu co czasem utrudnia znalezienie tego czego potrzebujesz ale można dodać wybrane funkcje do mojego menu lub przypisać pod przycisk

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniały aparat nie tylko dla amatorów....

Sam korpus 18.06.2021 Autor: topaz49

Jestem bardzo zadowolony z jakości zdjęć. Ergonomia aparaty jest bardzo dobra.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny wybór!

Sam korpus 17.06.2021 Autor: Werbena

Kupiony 2 tygodnie temu - jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć, bardzo prosty w obsłudze i intuicyjny.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny sprzęt

Sam korpus 09.06.2021 Autor: Pawel12431

Zakupiłem body około 3 tygodnie temu, długo zajęło mi wybranie odpowiedniego modelu ale w końcu zdecydowałem się A7 III i po tym czasie wiem już że był to świetny wybór.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Super jakość w małym body

Sam korpus 09.06.2021 Autor: PanPloszek

Kupione niedawno, więc na razie nie miałem szansy na bardzo dogłębne poznanie aparatu. Jednak juz te początkowe pierwsze kroki z bezlusterkowcem Sony sprawiają, że muszę zbierac szczękę z podłogi :) Przesiadłem się z Nikona D750, który jest bardzo dobrym aparatem, ale do Sony A7 Mk3 sie nie umywa. Mniejszy i lzejszy korpus, mnogosc funkcji, latowsc customizacji, jakosc zdjec, zakres ISO, wbudowana stabilizacja. Jestem pod ogromnym wrazeniem i bardzo sie ciesze ze zmiany na ten aparat.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

nic więcej do szczęścia nie potrzeba

Sam korpus 09.06.2021 Autor: melquiadesqa

mam od około miesiąca, genialny AF, swietnie lezy w dloni, lekki, w pracy np na slubie mozna wylaczyc dzwiek i w ciszy strzelac zdjecia, co jest komfortowe dla pozostalych osob (filmowcy sie ciesza bo nie musza wycinac dzwieku, osoby wierzace sie ciesza bo nikt im nie "pstryka"). bałam się po opiniach na YT i w internecie, że kolory będą "płaskie", nic z tych rzeczy, jest fantastyczny. aparat ten bardzo rozleniwia - wykrywanie ludzkiego i zwierzecego oka niesamowicie ulatwia zycie. stabilizacja jest fenomenalna - praktycznie nie mam w surówce rozmytych zdjęć. myslalam poczekac az wyjdzie a7IV, bo jest planowany na druga polowe tego roku, ale to co daje a7III i dodatkowo w cashbacku sony z lustrem 24-105 jest wiecej niz wystarczające.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma sporo możliwości

Sam korpus 05.06.2021 Autor: cezarwie

Przesiadłem się z Canon na Sony i bardzo się cieszę. Brakuje mi tylko odwracanego ekranu w tej wersji. Jednak w tej cenie nie ma lepszego aparatu niż a7III.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony A7III

Sam korpus 04.06.2021 Autor: Michau86

Posiadam go 2 tygodnie i nie oddałbym go bo obrazek jest mistrzowski :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony a7 III

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 28.05.2021 Autor: JarekZW

Kupiłem pod wpływem doskonałych opinii od znajomych fotogtafów

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Trudna walka z możliwościami aparatu

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 25.05.2021 Autor: mau_piszon

Aparat jest ze mną trzy tygodnie, pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, przede wszystkim lubię ciepłą kolorystykę zdjęć i tu Sony oferuje mi to czego potrzebuję (rozpiętość tonacji po małych korektach D-Range imponująca), Nastawianie ostrości to rozległy temat ale udało mi się wypróbować większość trybów i żaden nie zawiódł (a trochę ze mnie maruda). Konfiguracja przycisków to sprawa indywidualna każdego fotografa, dla mnie ilość możliwości jest wystarczająca, wręcz "z zapasem" a do często krytykowanego menu można się dość szybko przyzwyczaić (nawet po przejściu z Nikona). Trochę długo trwa przesyłanie plików przez Wi-Fi (mam na myśli czas odnajdywania się urządzeń, sam transfer przebiega w akceptowalnym czasie). Osobna sprawa to zbyt krótki czas na dokonanie wnikliwej oceny urządzenia (wciąż walczę z możliwościami aparatu, których jest tak wiele "do ogarnięcia") ale pierwsze wrażenia są bardzo dobre. Główne zalety to: jakość zdjęć, ostrzenie, małe rozmiary, możliwość konfiguracji wielu przycisków zgodnie z własnymi upodobaniami. Wady: długi transfer plików (jako cały proces) oraz ... to koszmarnie położone wyjście micro usb, nie można postawić aparatu po podłączeniu kabla do tego gniazdka (zaślepka przeszkadza). Jestem "za" i spokojnie mogę polecić ten aparat hobbystom fotografii (o zawodowcach się nie wypowiadam, bo do nich nie należę, ale urządzenie wydaje się być skrojone dla wielu środowisk), używając Sony A7III zdecydowanie można się skupić na kadrowaniu a jak komuś tego za mało to jest czym pokombinować. PS Jedyne co mi spędza sen z powiek to zamieszanie z migawką, która podobno nie wytrzymuje deklarowanych przez producenta 200.000 przebiegów

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomity model SONY

Sam korpus 14.05.2021 Autor: RSVision

Przesiadka z a6500, mega zadowolenie, godny polecenia

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry sprzęt

Sam korpus 11.05.2021 Autor: Ana112

Długo rozważany zakup, zdecydowanie kupiłabym ten aparat ponownie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat o ogromnych możliwościach

Sam korpus 03.05.2021 Autor: konor

Trzecia generacja a7 bije na głowę wcześniejsze, a dodatkowo przejście z matrycy APS-C (a6500) na FF dało mi dużo więcej możliwości w kontekście robienia zdjęć w gorszych warunkach oświetleniowych za pomocą mocno podbijalnego ISO, które nie szumi nawet przy wartościach liczonych w tysiącach, a nawet, kiedy zaczyna - da się dużo wyciągnąć w postprodukcji. Przy przesiadce z a6500 musiałem się przyzwyczaić do większej liczby i innego umiejscowienia pokręteł odpowiadających za czas naświetlania i wartość przesłony, ale da się to szybko opanować. Drobny minus to brak wbudowanej lampy, a także fakt, że nie wszystkie lampy są kompatybilne (niedawno zakupiłem Stroboss 60, która nie chce współgrać z A7III, a z a6500 działa elegancko) - może coś się jeszcze w tym zakresie zmieni w przyszłości. Z jakości obrazka jestem bardzo zadowolony - aktualnie operuję w zestawie z Sigmami 35mm i 50mm. AF działa szybko w tych konfiguracjach, nie myli się, choć czasem mam wrażenie, że czułość zmian punktu ostrzenia jest za duża - na szczęście touch-focus wiele w tym temacie ułatwia. Wykrywanie oka zarówno u ludzi, jak i zwierząt działa super - bardzo fajna funkcja zwłaszcza przy portretach. Testowałem go także w zdjęciach bardziej dynamicznych - zdjęcia biegaczy, oraz statycznych - zespół śpiewający w średnio oświetlonej części kościoła - w obu sytuacjach sprawił się świetnie. Obraz nagrywany w filmie oraz dźwięk są również niezłej jakości, stabilizacja działa przyzwoicie i niweluje drgania rąk podczas obracania się w miejscu i wolnego kroku, ale wiadomo, że gimbal będzie działał na tym polu o wiele lepiej. Niemniej jednak - mocno polecam zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniałe body do zadań specjalnych

Sam korpus 14.04.2021 Autor: BLAHA

To najlepsze body jakie do tej pory używałem a trochę ich w rękach już miałem . Dzięki SONY za kawał dobrej roboty ! ! !

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

pozwala na więcej swobody w pracy fotografa

Sam korpus 11.04.2021 Autor: darkobiko

świetna jakość aparatu w stosunku do ceny, użytkuję go zawodowo

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

sony

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 03.04.2021 Autor: terbium

jestem zadowolony od lat z tej marki, pracuję na sony jako fotograf i filmowiec

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy w tych pieniądzach

Sam korpus 21.03.2021 Autor: KwiatFotosu

Bardzo dobra jakość zdjęć, szybki autofokus, świetna stabilizacja.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kompaktowa puszka z ogromem możliwości.

Sam korpus 17.03.2021 Autor: JustynaS

Dobry aparat do codziennego „pstrykania” ale także wielu pro zadowoli. Daje duże pole do popisu i spore możliwości rozwoju dla mniej zaawansowanych. Osobiście przyczepię się ekranu LCD - mógłby być obracalny w każdym kierunku (nie tylko odchył w jednej płaszczyźnie)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jestem młodym adeptem sztuki fotografowania

Sam korpus 14.03.2021 Autor: Mio 1951

Moje zdjęcia jeszcze nie powstały ,uczę się aparatu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat do wszystkiego!

Sam korpus 02.03.2021 Autor: Dawid_Zet

Mówi się, że jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego - ten aparat przeczy tej tezie. Aparat dla profesjonalisty jak i amatora - możliwość korzystania z zaawansowanych funkcji - oraz funkcje automatyczne, które sprawią że aparat pokaże pazur w rękach każdego. Po dłuższym czasie brakuje w filmowaniu 10bit i przynajmniej 60klatek w 4k.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Solidna kamera

Sam korpus 16.02.2021 Autor: _Michał_

Sony a7III to bardzo dobry aparat do zdjęć, jak również kamera do nagrywania filmów. Zakres, w jakim sprawuje się doskonale, jest bardzo szeroki, zatem idealny dla niezdecydowanych użytkowników, którzy wahają się pomiędzy zdjęciami, a filmem. Żeby w pełni wykorzystać funkcje Sony A7III, należałoby najpierw zdobyć nieco doświadczenia na jakimkolwiek sprzęcie z niższej półki cenowej - naprawdę warto. Chociaż niecierpliwi też się nie zawiodą, ponieważ menu jest bardzo intuicyjne i w pełni zrozumiałe. Jakość uzyskanych nagrać (możliwości), jak i zdjęć jest fenomenalna z odpowiedniej klasy obiektywem.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonaly zarówno do fotografii jak i filmowania

Sam korpus 06.02.2021 Autor: Drektor777

Ostre barwy doskonała ostrość bardzo sprawna "maszyna" wiem co piszę bo robie zdjęcia prawie pięćdziesiąt lat a filmuje prawie czterdzieści lat

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny bezlusterkowiec w rozsądnej cenie

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 06.02.2021 Autor: piotr0958

Jakość zdjęć świetna, zwłaszcza z obiektywami z serii G. Autofocus niemal bezbłędny. Owszem, mogłoby być trochę więcej pikseli (zwłaszcza do pracy w trybie APS-C), ale jak ktoś ma większy budżet, zawsze może zdecydować się na A7R4.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

Sam korpus 06.02.2021 Autor: Aga89

Świetny sprzęt, świetny sprzęt. Zdecydowanie mój ulubiony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada świetne menu łatwe w obsłudze

Sam korpus 31.01.2021 Autor: Pablo83

Jestem użytkownikiem od 4 tyg i spełnia swoje funkcje w 100 %

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat pierwsza klasa jestem zadowolony

Sam korpus 27.01.2021 Autor: Dare88

Świetny autofokus bardzo dużo ciekawych funkcji mam to co chciałem dopiero uczę się tego aparatu wcześniej miałem Sony A7mark 1 i różnica jest kolosalna na plus oczywiscie

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo zawansowany technologicznie sprzęt.

Sam korpus 26.01.2021 Autor: Pegaz1

Sprzęt zakupiłem na początku stycznia. Cały czas zgłębiam jego tajniki. Z pewnością będę miał z niego dużo frajdy:)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania.

Sam korpus 24.01.2021 Autor: Magrud

Zakup na podstawie opinii znajomych i nie zawiodłem się. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość zdjęć na najwyższym poziomie!

Sam korpus 24.01.2021 Autor: malgosia_foto

Same superlatywy! Aparat spełnia wszystkie pokładane nadzieje w 100%. Szczególnie jeśli chodzi o jakość zdjęć i szybkość autofokusu. Poprawić należy komunikację bezprzewodową z komputerem oraz jakość tylnego wyświetlacza. Mankamenty te nie mają jednak wpływu na jakość zdjęć, która dla mnie jest najważniejsza.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość matrycy - killer feature!

Sam korpus 18.01.2021 Autor: MiroslawD

Aparat jako konstrukcja 3 letnia nadal daje radę w 2021 i jestem bardzo zadowolony z jakości obrazka / wykonania. Minusy - brak w pełni uchylnego ekranu - ergonomia menu (do wyuczenia) - nie w pełni klikalne / dotykowe menu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Potężny sprzęt

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 15.01.2021 Autor: Random_z_radomia

Sprzęt zakupiłem pod koniec 2020 i od tego czasu coraz bardziej mnie zaskakuje, świetna regulacja ISO, fenomenalna jakość obrazu oraz możliwość zapisu materiału na dwóch kartach jednocześnie. Gorąco polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

POLECAM

Sam korpus 12.01.2021 Autor: Damian i DarekSt

Pomijając cenę, która zawsze mogłaby być niższa, wyrób DOSKONAŁY

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry do Vlogów.

Sam korpus 12.01.2021 Autor: Bezdomny

Bardzo dobra jakość nagrywania. Przekroczyła moje oczekiwania, lecz kwota którą dałem za aparat robi swoje.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony

Sam korpus 11.01.2021 Autor: DorisSzydel

Aparat mam od miesiąca. Cały czas się zapoznajemy. Przeszłam z canona. Polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jeden z lepszych aparatów na rynku

Sam korpus 09.01.2021 Autor: Mistic92

Przesiadłem się z A77 i jest to moja pierwsza pełna klatka. Jestem pod ogromnym wrażeniem obrazu, funkcji i możliwości tego aparatu. AF jest świetny a dodatkowe opcje sprawiają, że używanie go jest przyjemnością. Dobrze leży w dłoni.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

tyle funkcji!!!!

Sam korpus 28.12.2020 Autor: Julka97

kupiłam miesiąc temu i próbuje dalej go rozpracować i nic :D jest w nim tyle nowych funkcji, ale wszystkie przydatne!!! swietna jakość zdjęć, kocham!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niesamowite zdjęcia przy słabym świetle.

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 27.12.2020

Sony A7III to mój pierwszy Sony i musze się jeszcze z nim oswoić. Wczesniej pracowałem na Aparatach Lumix G7,GH4. Jak napisałem w tytule recenzji zaskakująca jest jakość obrazu w słabym świetle resztę jeszcze sprawdzam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony a7iii

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 26.12.2020 Autor: Ryszard Stasiak

Sprzęt fotograficzny wart swojej ceny. Dzięki cichej migawce idealny sprzęt do reportażu np w miejscach sakralnych.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry aparat

Sam korpus 25.12.2020 Autor: ddaletski

To jest najlepszy aparat, którego używałem Zalety: - Dobrze działa w słabym świetle - Wiele konfigurowalnych klawisz - Wygodnie i przyjemnie leży w ręce - Jakość obrazu - Lekki - Wielki akumulator Wady: - Rozdzielczość ekranu nie jest zbyt wielka

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Pełna klatka funkcji

Sam korpus 23.12.2020 Autor: Loumyself

Dzięki dużym zniżkom udało się kupić w atrakcyjnej cenie. Jakość w porównaniu z APSC to zupełnie nowy wymiar. Fokus działa świetnie. Nie wiem jak sobie radzi w ekstremalnych warunkach ale znając poprzednie aparaty Sony, nie zawiedzie mnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Uniwersalny

Sam korpus 17.12.2020 Autor: Adam24

Polecam fotografia i film mega obrazek to mój trzeci taki aparat

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony a7 III 35 1.8

Sam korpus 16.12.2020 Autor: RomekDzi

Generalnie jak na razie jakieś 500 zdjęć 20 minut filmu także sam początek. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, aparat mały ale konstrukcja wydaje się być solidna. Brakuje miejsca na mały palec na uchwycie ale dla mnie to nie problem poza tym są do kupienia przedłużki, też takie przy których można wyjmować aku. Aparat otrzymałem wieczorem i pierwsze zdjęcia w bardzo słabym świetle - ostrzy praktycznie zawsze celnie i duże podbicie ISO (bez lampy, tylko zapalniczka w zupełnych ciemnościach) a i tak zdjęcia w pełni do użycia. Filmy - stabilizacja ok ale do profesjonalnego użytku raczej Gimbal ew obiektyw ze stabilizacją, generalnie jakość filmów super, te 100 klatek w HD do slowmo daje radę. Ustawiłem szybki focus i ostrzy w zasadzie od razu. Chwile bawiłem się w ręczne ustawienia ostrości z ekranu ( w zdjęciach) ale Auto daje sobie świetnie radę. Menu rzeczywiście baaaardzo rozbudowane, ale nie korzystam raczej z wielu opcji i te podstawowe są dość "płytko " w menu, chociaż dalej nie wiem jak zrobić żeby na pierwszy slot kart mi nagrywało filmy na 2 zdjęcia. Na razie największy minus to ładowanie akumulatora w aparacie bo jak wkłada się kabel to płytka wisi sztywno do dołu i nie mogę postawić aparatu, a jest na tyle delikatnie przymocowana, że na bank w końcu się połamie . Reasumując bardzo dobry zakup.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ułatwia pracę kreatywnemu miłośnikowi fotografii

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 16.12.2020 Autor: Dzik_parzystokopytny

Zakup na świetnych warunkach. W dobrej promocji. Od miesiąca jestem zachwycony pracą z tym sprzetem.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetny aparat

Sam korpus 16.12.2020 Autor: Jacentyize

ma wszystko, w rozsądnej cenie, spełnia swoją rolę, jestem zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry aparat

Sam korpus 14.12.2020 Autor: Lukando

To już mój drugi A7 III stąd nie byłem niczym zaskoczony. Aparat super i godny polecenia. Najlepszy produkt w kategorii cena/jakość. Mogło by Sony pomyśleć coś o osłonie na matryce na czas wymiany obiektywów bo strasznie się matrycą budzi.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ten aparat miażdży lustrzanki

Sam korpus 11.12.2020 Autor: Wolfdaleton

Korzystając z promocji cashback postanowiłem zamienić Fujifilm gfx czyli średnioformatowy aparat cyfrowy na a7iii. wiele osób może sądzić że to potężny downgrade ale w rzeczywistości ten aparat nie ma sobie równych. Ciężko jest nim zrobić nieostre zdjęcie lub nie wyostrzyć przy nagrywaniu filmu. Optyka jest powalająca i jeśli wejdziemy mocno w ten system kupując parę szkieł o cenach nieco wyższych niz lustrzanki dostaniemy zupełnie inne narzędzie do fotografowania. Miałem kiedyś a7ii ale nie można tych aparatów porównywać. Polecam serdecznie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ostry, intuicyjny, inteligentny

Sam korpus 10.12.2020 Autor: elakobylka

Kupiłam aparat miesiąc temu, razem z obiektywem 24-70, 2.8. Od tego czasu robiłam zdjęcia portretowe, krajobrazowe, produktowe oraz livestylowe. Każde z nich naprawdę wyszły bardzo korzystnie. Aparat reaguje błyskawicznie, mnóstwo ustawień otwiera kolejne możliwości które nadal poznaje. Nawet przy tym obiektywie zdjęcia produktowe są bardzo ostre, a krajobrazy głębokie. Jestem zachwycona aparatem i jego możliwościami, a mój chłopak fotograf zbiera się do zmiany sprzętu na taki sam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 10.12.2020 Autor: Ml87

Po Nikonie przesiadlem sie na Sony i jedyna rzecz, ktorej zaluje to to, ze tyle czasu z tym czekalem! Ogromnie polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony A7III

Sam korpus 07.12.2020 Autor: Robson90

Sony A7III to świetny sprzęt do foto i video. Bardzo dobra matryca i dynamika totalna oraz bardzo dobre video zarówno w 4K jak i FHD. Najlepszy sprzęt jaki do tej pory mogłem używać. Jedynie jakość wizjera i ekranu mogłaby być lepsza.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

α7 III fajny szybki

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 03.12.2020 Autor: bob271

Kupiłem w dobrej cenie, jestem zadowolony z efektów.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

solidny sprzęt

Sam korpus 01.12.2020 Autor: just90

Aparat wykonany jest bardzo solidnie, najwyższa jakość.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sprzęt w którym się zakochałem

Sam korpus 01.12.2020 Autor: Wielebny45

Jak w tytule aparat mnogość funkcji , mnóstwo przycisków programowalnych które można ustawić wedle swoich potrzeb i preferencji .Z obiektywem też trafiłem w 10 .Ponieważ było mnie stać tylko na jeden obiektyw ten w zupełności starcza na początku mej drogi .Bardzo polecam .

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat jak aparat

Sam korpus 30.11.2020 Autor: maliktomek

Aparat dobry. Kręci się w miarę fajnie nawet na wysokim ISO. W porównaniu z a6500 nie ma rażącej poprawy w obrazku. Drugi raz bym nie zmieniał.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat, który nie zawodzi

Sam korpus 29.11.2020 Autor: Hiniol_biker

Jestem bardzo zadowolony z możliwości tego aparatu. Duża liczba przycisków, którym można przypisać wybrane funkcje srpwdxa się w codziennej pracy gdy kluczowy jest czas.

Jakość obrazu

Słaba

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Ma Zalety ale też i kilka małych wad

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 24.11.2020 Autor: Lebal51

Jakość nagrywania video jest znakomita, jasność przy najbardziej ekstremalnych ciemnych warunkach super Wady: brak ładowarki na baterie w zestawie Zaślepki na wejścia - głównie wejście mini hdmi i do zrzucania materiału bardzo niefortunnie umieszczone co przeszkadza w postawieniu aparatu. Brak zamykanego ekranu i możliwości obrotu 3d

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko w nim kocham

Sam korpus 23.11.2020 Autor: bizon bizon

Wszystko w nim kocham na razie... no może ekran dotykowy mógłby być bardziej responswny.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam

Sam korpus 16.11.2020 Autor: Shoxi

Zaczynałem od a7 później a7ii teraz a7iii. Przeskok kolosalny. Warto zainwestować :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super sprzęt

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 28 – 70 mm 13.11.2020 Autor: jabloonsky

Kupiłem 2 tygodnie temu, posiada ogrom funkcji, codziennie poznaję coś nowego, polecam mocno.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie