29

4.5 na podstawie 29 recenzji klientów

16
12
1
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Ogrom mocy w małym body

Sam korpus 27.12.2016 Autor: SigZero

Bardzo bogate wyposażone w niewielkim body. Ekran dotykowy oraz wbudowana stabilizacja sprawiła, że teraz rodzina A6xxx posiada przedstawiciela wyposażonego jak żadne inne body APS-C. A6500 jest wszystkim, czego oczekiwałem od tego tej rodziny. Sony w A6500 zrobiło spory krok do przodu w zakresie wyposażenia tej rodziny w funkcje pro znane z rodziny A7. Plusy: - Doskonały AF - Bardzo dobra jakość matrycy (najlepsza w klasie APS-C) - Duże możliwości dostosowania do własnych potrzeb - Ogromny bufor przydatny w zdjęciach seryjnych Wady: - W dalszym ciągu słaba ergonomia menu - Touch mógłby działać również w menu i innych funkcjach apapratu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

beznadziejny przycisk filmowania

Sam korpus 11.06.2019 Autor: Leszek Sopot

niestety produkt posiada beznadziejnie umieszczony i ukształtowany przycisk filmowania, co go dyskwalifikuje. Praktycznie nie ma możliwości rozpoczęcia i zakończenia nagrywania video bez masywnego poruszenia aparatem, nie mówiąc już o obsłudze w rękawiczkach, co jest niemożliwe.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

1

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 29

3 Modele

Modele

0

Dobry aczkolwiek nie świetny.

Sam korpus 20.09.2020 Autor: Derricka

Całkiem dobry aparat średniej klasy. Mam go od ponad roku. Wiele świetnych zdjęć, ale i też dużo średnich. Ostrość niedoskonała, często zawodna. Wewnętrzna lampa przy obiektywie 18-105 to nieporozumienie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Używam od 2 lat do filmowania.

Sam korpus 19.03.2020 Autor: Profit2

Od 2 lat pracuje na sony A6500 działa rewelacyjne polecam w 99%

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Niewielkie gabaryty, wielkie możliwości

Sam korpus 07.12.2019 Autor: LeszekB

Po przesiadce z lustrzanki, jestem wciąż zaskoczony niewielkimi rozmiarami i wygodą pracy z odchylanym wyświetlaczem. Trochę brakuje dodatkowych przycisków i pokręteł, ale jakość zdjęć jest bez zarzutu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Łatwość obsługi

Sam korpus 25.10.2019 Autor: ted53

Mam go już miesiąc i jestem zadowolony po przesiadce z Nex 6. Widzę różnice w jakości, prawie wszystkie zdjęcia są ostre, nawet te w trudnych warunkach

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest lepszy od a6000

Sam korpus 20.10.2019 Autor: orleans2

mam go od miesiąca i już widzę, że jest rewelacyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

1

Zgłoś naruszenie
0

beznadziejny przycisk filmowania

Sam korpus 11.06.2019 Autor: Leszek Sopot

niestety produkt posiada beznadziejnie umieszczony i ukształtowany przycisk filmowania, co go dyskwalifikuje. Praktycznie nie ma możliwości rozpoczęcia i zakończenia nagrywania video bez masywnego poruszenia aparatem, nie mówiąc już o obsłudze w rękawiczkach, co jest niemożliwe.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Szybki niezawodny poręczny

Sam korpus 15.01.2019 Autor: RomT

W tej kategorii bezlusterkowców subiektywnie bezkonkurencyjny

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat spełnia moje oczekiwania ale..

Sam korpus 13.12.2018 Autor: Krzys73

Produkt bardzo dobrej jakości, niektóre funkcje nie są intuicyjnie łatwo dostępne, posiadając jednak wcześniej aparat SONY obsługa nie wymaga specjalnej nauki. Ogólnie aparat bardzo dobry, do doskonałości potrzebna poprawa systemu obsługi, w menu i szybkiego dostępu do niektórych funkcji podczas wykonywania zdjęć. Brak w zestawie standardowej ładowarki baterii.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

mój pierwszy bezlusterkowiec

Sam korpus 08.07.2018 Autor: MichałLBN

Kupiłem go przez przypadek, miałem już wybraną lustrzankę. Kolega przekonał mnie do niego, mimo, że przekraczał mój budżet. Jestem bardzo zadowolony i pod olbrzymim wrażeniem jakości zdjęć. Dodatkowym plusem jest rozmiar-znacznie mniejszy niż lustrzanki, dzięki czemu można zabrać go praktycznie wszędzie. Słowem same plusy!

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo przyjemny aparat

Sam korpus 03.07.2018 Autor: Patryk126

Wszystko chodzi bardzo fajnie. Podoba mi się opcja sterowania aparatem za pomocą telefonu i podgląd na nim. Przydała by się opcja ustawienia jakości podglądu ponieważ zdarza mu się przycinać po wifi. Mam problem z podpięciem go do RM-LVR3. Ogólnie jestem bardzo zadowolony :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony a6500

Sam korpus 22.06.2018 Autor: rn503942885

Użytkuję od tygodnia, jestem bardzo zadowolony,wew. stabilizator i dotykowy ekran robią swoje,mimo że to "crop" to bardzo fajny sprzęt,na plus mam to że posiadam już do niego obiektywy,nie muszę kupować .

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość zdjęć.

Sam korpus 29.04.2018 Autor: Adamos

Zamieniłem lustrzankę na alpha 6500 i nie żałuję. Dla kogoś kto lubi fotografować a jednocześnie nie chce dźwigać dużo sprzętu jest to super wybór. Poręczny aparat robiący jednocześnie ultraostre zdjęcia i wideo. Podoba mi się wsparcie w postprodukcji jakie daje Capture One. Świetna robota Sony !

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacja, wg mnie to najlepszy bezlusterkowiec.

Sam korpus 24.04.2018 Autor: andawid

Mam go od 12. kwietnia 2018 roku i jestem pod dużym wrażeniem jego funkcji oraz jakości zdjęć i filmów wykonanych podczas testowania. Opanowanie wszystkich funkcji trochę potrwa, ale idzie mi to dość sprawnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Gdyby poprawić kilka niuansów sprzęt super

Sam korpus 18.04.2018 Autor: GrzesiekS

Używam od miesiąca i mogę już nieco o nim powiedzieć, szczególnie jeśli chodzi o funkcje i parametry istotne przy filmowanie. Najpierw wymienię zalety , które według mnie wyróżniają ten aparat: baaaaaardzo dobry autofocus, wysokie użyteczne ISO, dobra stabilizacja , niewielkie gabaryty, solidna konstrukcja. Wady i uciążliwości: za słabe baterie, żeby wyruszyć w teren trzeba mieć min 5 szt, beznadziejny ekran - w słoneczny dzień nic nie widać , jest za mały, łatwo się brudzi i nie jest odwracany - lipa. Zagmatwane menu, trudno dotrzeć do podstawowych funkcji, wolno się uruchamia i długo myśli przy zmianach ustawień. Ogólnie ok, ale na pewno można by zrobić kilka rzeczy lepiej.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat do filmografi

Sam korpus 05.04.2018 Autor: pmlvl

Świetny aparat do filmografii, również przy trudnym oświetleniu. Polecam również dodatkowy stabilizator typu ZC v2. Slog2/Slog3 800 Iso, przynosi naprawdę dobre efekty. Polecam wszystkim.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy aparat do filmów

Sam korpus 05.03.2018 Autor: michal4750

Sony a6500 mam od około miesiąca i jestem bardzo zoadowolony z jakości produktu i możliwości. Jakość filmów jest niesamowita. W słabym oświetleniu nawet na wysokim iso obraz jest świetnej jakosci nawet mimot tego, iż nie posiadam karty pamięci umożliwiającej zapis w 100Mb/s a tylko 60Mb/s. Według mnie ma tylko jedną wadę a mianowicie jasność wyświetlacza w trybie filmu 4K, po włączeniu nagrywania wyświetlacz automatycznie ściemnia się i w słoneczny dzień bardzo mało na nim widać. Dobrze by było gdyby sony dało jakaś poprawkę oprogramowania, która naprawiła by auto dimming display.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

aparat spełnia moje oczekiwania jako aparat fotogr

Sam korpus 19.02.2018 Autor: piobud

kupiłem miesiąc temu i uczę się menu które jest bardzo obszerne

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia oczekiwania

Sam korpus 31.01.2018 Autor: Mario1972

Zaczynam się fajnie bawić fotografią. Aparat ma dużo funkcjonalności które wykorzystuje.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wpełni multimedialny na miarę czasów

Sam korpus 25.01.2018 Autor: Zgredzik

Kupiłem parę dni temu i jestem generalnie zadowolony. Szukałem czegoś czym można zrobić dobre zdjęcia i świetne filmy do tego w 4K. Posiadam Canona 70D i jego możliwości filmowe są daleko w tyle nie mówiąc już o braku 4K. Ponadto z obiektywem 18-105 f4 i płynnym zumem w korpusie obiektywu to to czego szukałem. Dużym minusem brak jakiegokolwiek odsłuchu na słuchawki to FATALNE. Ekran LCD za mały i fatalnie umieszczony canon tu może być wzorem. Ponadto przy wspomnianym obiektywie mocowanie stopki do statywu kiepskie rozwiązanie.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dostateczna

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Polecam!

Sam korpus 08.01.2018 Autor: kuba78

Drugi mój bezlusterkowiec po Nikonie. Używam do video, jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Foto i video

Sam korpus 15.12.2017 Autor: Byli

Kupiłem go 2 miesiące temu i jestem zadowolony. Jedyny problem to zly dostęp do włącznika nagrywania filmu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry kombajn

Sam korpus 05.12.2017 Autor: rencznik

Super aparat, tylko zanim się nauczę wszystkich funkcji, to minie dobre dwa lata :D.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Taki niewielki...

Sam korpus 10.11.2017 Autor: pepiotrowski

Na pewno jeden z najlepszych w tej klasie cenowej. Bardzo ważne, że niewielki. Z SEL 1650 mieści się w kieszeni, a zdjęcia dobre. Z lepszym objektywem, znaczy prawie zawsze większym (np. 1670), pokazuje co może. Pasuje do najlepszych. Spełnił w 100% moje oczekiwania.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

opinia

Sam korpus 02.08.2017 Autor: Wiesiek

Bardzo dobra jakość zdjęć .Profesjonalne filmowanie.Aparat wyróznia się bardzo dobrym korpusem.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Mega sprawny

Sam korpus 16.06.2017 Autor: Mario123345

Bardzo szybki i celny AF, do ISO 3200 bardzo ładny obrazek, 12800 już słabiej ale jeszcze akceptowalne. Po przesiadce z lustrzanki zrobiło się lekko.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Aparat świetny

Sam korpus 21.03.2017 Autor: darko33

Wszytko Ok....tylko przydała by się porządna instrukcja...obojętnie w jakiej formie. Dla nie znających tematu aparat bez isnstrukcji to czarna magia...

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

3

Zgłoś naruszenie
0

Jak Fs5 tylko 10 razy mniejszy

Sam korpus 23.02.2017 Autor: Wir13

Wszystkomający, mały, pancerny, stabilizowany, pracuje że wszystkimi obiektywami. W tej cenie najlepszy camcorder na rynku.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

1

Zgłoś naruszenie
0

zdecydowanie warto, tylko cena, ale...

Sam korpus 08.01.2017 Autor: pfjn

Od kilku lat nosiłem się z wymianą nex-6 na lepszą wersję i w końcu zdecydowałem się kupić ILCE6500, biorąc pod uwagę także i to, że mam kilka dobrych obiektywów, które są także do niego. Nex nadal będzie mi służył, bo dobry ale 6500 to już wyższa klasa, sprawdzam go więc na każdym kroku i jestem zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Ogrom mocy w małym body

Sam korpus 27.12.2016 Autor: SigZero

Bardzo bogate wyposażone w niewielkim body. Ekran dotykowy oraz wbudowana stabilizacja sprawiła, że teraz rodzina A6xxx posiada przedstawiciela wyposażonego jak żadne inne body APS-C. A6500 jest wszystkim, czego oczekiwałem od tego tej rodziny. Sony w A6500 zrobiło spory krok do przodu w zakresie wyposażenia tej rodziny w funkcje pro znane z rodziny A7. Plusy: - Doskonały AF - Bardzo dobra jakość matrycy (najlepsza w klasie APS-C) - Duże możliwości dostosowania do własnych potrzeb - Ogromny bufor przydatny w zdjęciach seryjnych Wady: - W dalszym ciągu słaba ergonomia menu - Touch mógłby działać również w menu i innych funkcjach apapratu

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie