35

4.7 na podstawie 35 recenzji klientów

26
8
1
0
0
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Czekałem na takie body...

Sam korpus 07.08.2014 Autor: Mirek W

Amatorsko fotografuję przyrodę a zwłaszcza pasjonuje mnie fotografia ptaków. Amatorsko fotografuję przyrodę a zwłaszcza ptaki. Dotychczas fotografowałem alfą 550 i zacząłem zastanawiać się nad zmianą systemu. Poważnie rozważałem zakup Nikona 7100, pojawiły się jednak pierwsze "przecieki" o alfie 77 II. Poczekałem, poczytałem zamówiłem w salonie Fotojokera. Mam już ten korpus około miesiąca. Był to dobry wybór. Dla czego? Otóż aparat ten ma rewelacyjnie szybki autofokus, ogranicza mnie tylko refleks 55-latka. Ważna jest możliwość określenia zakresu ogniskowej, którą ma przeszukiwać w czasie ostrzenia, znakomicie poprawia ilość trafionych zdjęć. Możliwość ustawienia BF i FF dla posiadanych obiektywów. Mam SONY 18-55; 55-200; Tamron 70-300; Sigma 150-500 i dla każdego z nich inne wartości BF/FF. Koniec problemu z obiektywami! Zwraca też uwagą naturalna kolorystyka zdjęć, dobra jakość plików *.JPG oraz dobra jakość przy wysokich ISO. Rozdzielczość matrycy pozwala z dużą precyzją odwzorowywać szczegóły a rozmieszczenia przycisków pozwala na intuicyjne obsługiwanie aparatu. Można by jeszcze pisać. Myślę, że podzieli moje spostrzeżenia każdy kto weźmie ten korpus w rękę. Można by ukuć slogan: SONY Alfa 77 II - jedynie wyobraźnia Cię ogranicza!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

17

10

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Posiada dużo błędów

Sam korpus 09.11.2016 Autor: freedator

Zmieniłem z modelu A77 pierwszej generacji i poza dużo mniejszymi szumami jestem rozczarowany. Automatyczny balans bieli myli sie i okropnie oziębia nienaturalnie. Brak ledowego wspomagania AF powoduje że w ciemnych pomieszczeniach aparat zupelnie nie ustawia ostrosci. Ekran przy najwiekszej jasności daje prześwietlony obraz co utrudnia ocenę ekspozycji. Pasek cienki,sztywny niewygodny. Menu źle zaprojektowane i pomieszane. Tych wad nie miał wcześniejszy model. Aparat ma bardzo dużą ilość funkcji więcej nie potrzeba nawet dla profesjonalisty. Jakość zdjęć bardzo dobra tak samo jak stabilizacja. Lampa blyskowa mocna o dobrej temperaturze światła. Video super i audio również z regulowanym poziomem nagrania dźwięku.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

48

5

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 36

2 Modele

Modele

0

Zestaw funkcji jest trochę skomplikowany

Sam korpus 10.10.2019 Autor: karol22

Na moje hobby do fotografi ten aparat spełnia moje wymagania , nie jest może ideałem ale jest doskonały jak dla mnie.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat.

Sam korpus 10.05.2019 Autor: Dorsai

30 lat z systemem Alfa M/K-M/Sony. Zastanawiałem się, czy to już czas na porzucenie go i przejście na system bezlusterkowy? Porzucić zgromadzone przez lata obiektywy i akcesoria? No nie, tego nie robi się wiernemu przyjacielowi. Wybór padł na A77m2 i to był dobry wybór. Szybki i celny AF, LiveView, niezła rozpiętość tonalna, intuicyjna obsługa. Może trochę trochę zbyt szumi powyżej ISO3200, ale w porównaniu do wcześniejszych modeli jest duży postęp.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

6

Zgłoś naruszenie
0

Świetny aparat w segmencie APS-C

Sam korpus 22.12.2018 Autor: Patrol373

Świetny aparat w swoim segmencie, posiada wiele właściwości i funkcji z półki pro, będąc jednocześnie osiągalny cenowo dla dużej części fotografów. Możliwość korzystania ze szkieł KM. Świetny korpus z programowalnymi przyciskami pozwala skonfigurować aparat pod siebie. Jeżeli ktoś ma świetne szkła pod aps-c (przykładowo niesamowita sigma 18-35 f/1,8 która nie posiada odpowiednika pod FF) i nie chce przechodzić na FF to ten aparat będzie idealnym rozwiązaniem nawet do profesjonalnych zastosowań. Gorąco polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

8

Zgłoś naruszenie
0

Dobry dla osoby mającej obiektywy z mocowaniem A

Sam korpus 13.12.2018 Autor: starykocur

Powinien lepiej łapać ptaki w locie niż stary A550. 79 pól AF i funkcja "AF z podążaniem" wydaje się być idealnym rozwiązaniem. Bardzo jestem zadowolony ze stabilizacji obrazu, chociaż odczekiwanie paru sekund na ustalenie się obrazu ogranicza tę funkcję do ujęć statycznych.

Jakość obrazu

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

1

8

Zgłoś naruszenie
0

Co po Konica Minolta Dynax 5D?

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 16 – 50 mm 19.10.2018

postanowiłem kupić po długich analizach z uwagi na rewelacyjną matrycę oraz kompatybilność z osprzętem który zgromadziłem przez 12 lat... powoli oswajam się z innym rozmieszczeniem przycisków i manu. Kupiłem także tę puszkę z uwagi na Salon Sony gdzie mogę podjechać i wyjaśniać czego nie wiem ... jestem zadowolony z wyboru

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

10

Zgłoś naruszenie
0

Dobra puszka dla zaawansowanego amatora

Sam korpus 17.10.2018

Dobra puszka dla zaawansowanego amatora. Wada - zbyt mała pojemność akumulatora przy cyfrowym wizjerze.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

11

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetnych funkcji

Sam korpus 12.10.2018 Autor: Dymo71

Kupiłem go jakieś 2 miesiące temu produkt jest super

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

11

Zgłoś naruszenie
0

Kupiłem to czego chciałem

Sam korpus 28.08.2018 Autor: Zimek

Kupiłem to czego chciałem spełnia wszystko to czego oczekiwałem

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

11

Zgłoś naruszenie
0

Nowy aparat w mojej działalności

Sam korpus 11.02.2018 Autor: zbyszek04121953

Jest to mója czwarta lustrzanka Sony. Z każdą zmianą widoczny jest postęp techniczny. Podstawowe fotografowanie jest proste i daje dobre efekty.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

13

Zgłoś naruszenie
0

Zdecydowanie lepszy i lepiej przemyślany od a77

Sam korpus 04.02.2018 Autor: Wiejski fotograf

Posiadam wcześniejszy model a 77 nowa wersja m2 daje dużo większe możliwości konfiguracji zwiększające łatwość obsługi. System AF działa zdecydowanie lepiej i daje dużo większe możliwości. Rozmiar matrycy na szczęście nie wzrósł a jakość plików jest lepsza.Jedyne co trochę przeszkadza to dość chaotyczne menu - funkcje są pogrupowane nie tematycznie, brak oddzielnej zakładki zbierającej funkcje filmowania. Drugim mankamentem jest brak porządnej papierowej instrukcji a poradnik internetowy mógłby mieć bardzie rozbudowane opisy działania niektórych funkcji np czas śledzenia AF .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

2

17

Zgłoś naruszenie
0

KUP naprawdę warto!!

Sam korpus 14.01.2018 Autor: wojtisek

sony to sony!!! Bardzo przyjemny w urzyciu!! Dobrze wykonany!!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

19

Zgłoś naruszenie
0

a77m2

Korpus + obiektyw zmiennoogniskowy 16 – 50 mm 02.01.2018 Autor: paradise59

świetny aparat do sportu i wszystkiego co się rusza :)

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

20

Zgłoś naruszenie
0

Nowy aparat

Sam korpus 29.12.2017 Autor: adam_38

Łatwy w obsłudze i ma wiele ciekawych zastosowań. Szybko i dobrze robi się zdjęcia.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

20

Zgłoś naruszenie
0

Najlepszy z cropów

Sam korpus 22.05.2017 Autor: SonySYSTEM

Ten korpus spełni wymagania nie tylko bardzo zaawansowanego amatora jakim jestem, ale i zaawansowanego fotografa. Jestem " z sony: od pierwszej a100 i powie tak, kiedyś jeździłem maluchem, teraz mam majbaha

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

23

Zgłoś naruszenie
0

Posiada dużo błędów

Sam korpus 09.11.2016 Autor: freedator

Zmieniłem z modelu A77 pierwszej generacji i poza dużo mniejszymi szumami jestem rozczarowany. Automatyczny balans bieli myli sie i okropnie oziębia nienaturalnie. Brak ledowego wspomagania AF powoduje że w ciemnych pomieszczeniach aparat zupelnie nie ustawia ostrosci. Ekran przy najwiekszej jasności daje prześwietlony obraz co utrudnia ocenę ekspozycji. Pasek cienki,sztywny niewygodny. Menu źle zaprojektowane i pomieszane. Tych wad nie miał wcześniejszy model. Aparat ma bardzo dużą ilość funkcji więcej nie potrzeba nawet dla profesjonalisty. Jakość zdjęć bardzo dobra tak samo jak stabilizacja. Lampa blyskowa mocna o dobrej temperaturze światła. Video super i audio również z regulowanym poziomem nagrania dźwięku.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

48

5

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry dla zaawansowanego amatora

Sam korpus 07.10.2016 Autor: Mustion

Używam go od roku. Jestem przywiązany do Sony po użytkowaniu Minolta. Jednak bardzo mnie irytuje polityka firmy Sony związana ze zmiejszeniem zainteresowania bagnetem A. Usmiercenie tego systemu to wymazanie z powierzchni świata kawałka historii. Niestety prędzej zmienię system na lusterko Canona czy Nikona niż ślepo podążę za bezlusterkowcami. Mam nadzieję że tego błędu Sony nie popełni.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

21

Zgłoś naruszenie
0

dobry sprzęt

Sam korpus 09.05.2016 Autor: holmen

A 77 II to już sprzęt z wysokiej półki. Amator ma aż za dużo ;-) . Opanowanie wszystkich funkcji musi zająć troche czasu . Ale......EFEKT PRACY REWELACYJNY

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

26

Zgłoś naruszenie
0

Sony - ILCA-77M2 Body

Sam korpus 01.04.2016 Autor: zielony

zakupiony miesiąc temu , przesiadka z A580 , postęp bardzo duży.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

27

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny aparat.

Sam korpus 23.03.2016 Autor: mziebro

Bardzo dobry aparat dla wymagającego fotografa. Wiele przydatnych funkcji i możliwość ustawienia go pod siebie. Nic tylko fotografować.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

21

Zgłoś naruszenie
0

wspaniałe urządzenie za dobrą cenę

Sam korpus 18.03.2016 Autor: misiek2473

Trudno ocenić mi aparat po tak krótkim użytkowaniu,ale tak zwane pierwsze wrażenie to jest super szczególnie po przejściu z alfy 200 którą do tej pory używałem .Zakupione body połączyłem z obiektywem ZEISS 18-80 i myślę że to optymalny zestaw do moich potrzeb .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

31

Zgłoś naruszenie
0

sony a77ii

Sam korpus 08.03.2016 Autor: AH70

Aparat bardzo fajny,robi czyste i wyraźne zdjęcia,wygodnie się go trzyma.. Przydatną i fajną funkcją jest możliwość robienia zdjęć panoramicznych. Bardzo nie podoba mi się elektroniczny wizjer.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

29

Zgłoś naruszenie
0

Wszystko czego potrzeba.

Sam korpus 23.12.2015 Autor: ozim71

Przesiadłem się z A55. To jest przeskok technologiczny zwłaszcza jeśli chodzi o autofocusa. Mam do niego fajne szkło Sigmy 18-35 f2.8 i z tym obiektywem daje pełną satysfakcję. Trochę gorzej ze stałką Minolty 50/1.7 zwłaszcza przy sztucznym oświetleniu. Ogólnie w tym przedziale cenowym uważam że to genialny aparat i każdemu polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

19

Zgłoś naruszenie
0

Nowy aparat

Sam korpus 16.12.2015 Autor: 1944bs

Posiadam aparat a77 o 3 tygodni. Pora teraz nie na fotografowanie plenerowe, Staram się przyswoić i przypisanie przycisków i ich funkcje. Aparat zapowiada się b. obiecująco. Aby do prawdziwej zimy i wiosny kiedy w pełni będzie można wykorzystać mnogie funkcje aparatu.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

21

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo funkcjonalna lustrzanka

Sam korpus 04.12.2015 Autor: jurek1943

Po bardzo długim studiowaniu opinii i stron internetu przesiadłem się z Alphy 500 na ILCA-77 M2 jestem bardzo zadowolony aparat spełnia wszystkie moje potrzeby jest bardzo funkcjonalny i technicznie bardzo sprawny .Używam go zbyt krótko aby ocenić go w 100% ale na tą chwilę świetny.Polecam zakup.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

3

21

Zgłoś naruszenie
0

Prawie doskonały

Sam korpus 27.10.2015 Autor: marko357

Powiem krótko - NIGDY NIE ZAWIODŁEM SIĘ NA PRODUKTACH SONY!!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

25

Zgłoś naruszenie
0

Świetny apart

Sam korpus 07.10.2015 Autor: amator z zacięciem

Jak w tytule, świetny aparat. AF to wzór dla amatora (razem z Sigmą DC 17-50 1:2,8 EX HSM). Na 180 zdjęć podczas zwiedzania pewnego obiektu 6 nie było prawidłowych i nie tylko z winy aparatu. AF ostrzy jak żyletka. Według mojej oceny, odwzorowanie zdjęć natury w plenerze jest jak najbardziej prawidłowe. Dobra współpraca z lampą HVL-42AM choć to starszy model. Fotografuję amatorsko od siedmiu lat, mam kilka obiektywów Sigmy i zmiana z A-550 na ILCA-77M2 jest strzałem w dziesiątkę. Myślę że amator taki jak ja w pełni doceni walory użytkowe tego aparatu.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

20

Zgłoś naruszenie
0

rewelacja

Sam korpus 19.05.2015 Autor: Misio

przeskoczyłem z alfy 500 i oczywiście to tak jak bym z syrenki wskoczył do F1. Zdaje sobie sprawę, że aparat nie jest doskonały ale posiada milion funkcji, których z uwagi na niedawny zakup jeszcze nie rozgryzłem. Zdjęcia oczywiście wychodzą fantastycznie, zwłaszcza w słabym oświetleniu bez statywu i to jest jego największa zaleta. programowalne przyciski oraz 3 osobne programy dla własnych ustawień sprawiają, że aparat jest bardzo przyjazny dla użytkownika. Oczywiście polecam

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

22

Zgłoś naruszenie
0

świetny autofocus

Sam korpus 25.04.2015 Autor: Przemek158

Mam go dwa miesiące ale porównuje do poprzednich modeli jest o wiele lepszy

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Średnia

1

20

Zgłoś naruszenie
0

Sony 77 - polecma

Sam korpus 10.04.2015 Autor: Agata

Sprzęt posiadam od niedawna, wiec za dużo nie mogę napisać. Na razie sprzęt sprawuję się dobrze. Robi bardzo dobre zdjęcia, trzeba przystosować się do meni.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

1

23

Zgłoś naruszenie
0

Wspaniała lustrzanka na wszystkie okazje!

Sam korpus 04.04.2015 Autor: adam001d

Bardzo dobra lustrzanka, potrafi wyciągnąć maksimum ze wszystkich podpiętych szkieł, szybki AF i tryb seryjny to po prostu błogosławieństwo, bardzo się cieszę z tego zakupu. Jedyny minus to dość wolne tempo zapisu na SDHC, ale da się z tym żyć. ;)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

18

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny

Sam korpus 22.03.2015 Autor: KW1970

Jeżeli ktoś chce kupić sprzęt do fotografowania a nie testowania to 77m2 jest rewelacyjny. Wcześniej miałem alfę 55 ale 77m2 to zupełnie inna liga! Polecam każdemu kto ma system Sony i nie chce zmieniać wszystkiego co do tej pory uciułał. Zalety 77 m2 to najlepszy na świecie autofocus, rewelacyjny wizjer i wyświetlacz, najlepsza na świecie stabilizacja korpusu i ergonomia sprzętu z możliwością przyporządkowania przycisków do swoich potrzeb. Zanim go kupiłem to nawet myślałem nad zmianą systemu ale teraz nie żałuję i każdemu z pełną świadomością mogę polecić ten aparat. Jedyną zauważalną wadą jaką stwierdziłem to jest żywotność baterii. Po prostu trzeba mieć zapasowy akumulator i po problemie a wszystko rozwiązuje dokupiony grip, który wydłuża czas pracy dwukrotnie. Podsumowując, jak ktoś rozważa kupno zaawansowanej lustrzanki to ten produk idealnie spełni Twoje potrzeby.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

7

16

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw świetntych funkcji

Sam korpus 29.12.2014 Autor: kaim33

Udało mi się kupić jakieś dwa tygodnie temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Jak dla mnie REWELKA !!!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

20

Zgłoś naruszenie
0

Niezbędnik w torbie każdego profesjonalisty

Sam korpus 23.12.2014 Autor: Zepel

Nie ma problemu nawet dla amatora opanować aparat. Dużo parametrów, dzięki którym bije w pełni profesjonalne kombajny. Szybki AF i seria 12fps naprawdę się przydaje. Trochę krótko trzyma bateria i trzeba się zaopatrzyć od razu w zapas - jedyny moim zdaniem mankament.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

11

Zgłoś naruszenie
0

Czekałem na takie body...

Sam korpus 07.08.2014 Autor: Mirek W

Amatorsko fotografuję przyrodę a zwłaszcza pasjonuje mnie fotografia ptaków. Amatorsko fotografuję przyrodę a zwłaszcza ptaki. Dotychczas fotografowałem alfą 550 i zacząłem zastanawiać się nad zmianą systemu. Poważnie rozważałem zakup Nikona 7100, pojawiły się jednak pierwsze "przecieki" o alfie 77 II. Poczekałem, poczytałem zamówiłem w salonie Fotojokera. Mam już ten korpus około miesiąca. Był to dobry wybór. Dla czego? Otóż aparat ten ma rewelacyjnie szybki autofokus, ogranicza mnie tylko refleks 55-latka. Ważna jest możliwość określenia zakresu ogniskowej, którą ma przeszukiwać w czasie ostrzenia, znakomicie poprawia ilość trafionych zdjęć. Możliwość ustawienia BF i FF dla posiadanych obiektywów. Mam SONY 18-55; 55-200; Tamron 70-300; Sigma 150-500 i dla każdego z nich inne wartości BF/FF. Koniec problemu z obiektywami! Zwraca też uwagą naturalna kolorystyka zdjęć, dobra jakość plików *.JPG oraz dobra jakość przy wysokich ISO. Rozdzielczość matrycy pozwala z dużą precyzją odwzorowywać szczegóły a rozmieszczenia przycisków pozwala na intuicyjne obsługiwanie aparatu. Można by jeszcze pisać. Myślę, że podzieli moje spostrzeżenia każdy kto weźmie ten korpus w rękę. Można by ukuć slogan: SONY Alfa 77 II - jedynie wyobraźnia Cię ogranicza!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

17

10

Zgłoś naruszenie
0

Szybki i dokładny autofocus.

Sam korpus 03.06.2014 Autor: marek1305

Aparat kupiłem niedawno.zrobiłem już kilkadziesiąt zdjęć ptaków i przy tego typu fotkach sprawdza się nowy typ focusa.Ponad to nowsza matryca i nowsze oprogramowanie wyraźnie zmniejszają szumy przy wyższym ISO.Miałem już cztery lustrzanki sony,z matrycą APS-C i ten jest najlepszy.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

5

9

Zgłoś naruszenie
0

Sony alfa77II

Sam korpus 02.06.2014 Autor: Slaworski

Szybki autofokus, dużo ustawień ręcznych co zwiększa jego możliwości w trudnych warunkach oświetleniowych. Trochę skąpa instrukcja obsługi.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

3

9

Zgłoś naruszenie