12

4.7 na podstawie 12 recenzji klientów

8
4
0
0
0
Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 12

0

Sony 70-350

SEL70350G 03.04.2022 Autor: Włodek73

Rewelacyjne szkło. Polecam zarówno do apsc jak i użytkownikom a7rII, a7riii, a7riv ze względu na wysoką rozdzielczość matrycy.

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jakość zdjęć

SEL70350G 10.12.2021 Autor: j764

Używam od 10 dni. Na razie nie miałem wielu okazji na przetestowanie obiektywu. Zakres ogniskowych pozwala fotografować nawet małe ptaki. Bardzo dobra jakość zdjęć i wykonania.

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obiektyw (i zaawansowany jak dla mnie)

SEL70350G 21.10.2021 Autor: dailyboredom

Wykorzystałem cashback więc mysle ze cena byla calkiem atrakcyjna, szczegolnie porownujac do odpowiednika w FF. Zakupiony glownie do zdjęć zwierząt, sportu (kolarstwo), księżyca. Póki co jestem więcej niż zadowolony, robienie nim zdjęc to czysta przyjemność - czasem troche zbyt ciemny, no ale nie mozna miec wszystkiego. Ten obiektyw bardzo kusi do zakupu 16-55 jako zestaw dwoch obiektywów "do wszystkiego".

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetny obiektyw

SEL70350G 02.08.2021 Autor: Squrek

Posiadam go od trzech tygodni i naprawdę świetnie się spisuje.

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry w podróży

SEL70350G 16.07.2021 Autor: wojmos113

Bardzo ostry obraz przy bardzo dalekich obiektach, dobra kolorystyka

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Super w podróżach i do fotografowania przyrody

SEL70350G 05.07.2021 Autor: wojmos

Jest bardzo zadowolony z zakupu , nosze aparat z obiektywem na każdy spacer

0

1

Zgłoś naruszenie
0

Do fotografii w dobrych warunkach

SEL70350G 18.06.2021 Autor: ZJacek66

Obiektyw w dobrej cenie, maproblemy z ostrzeniem w trudnych warunkach. Stabilizacja pomaga w niskim iso

0

4

Zgłoś naruszenie
0

Zaskakujący obiektyw

SEL70350G 06.01.2021 Autor: StachB

Bardzo fajny, lekki teleobiektyw podróżny. Bardzo ostry obrazek niespotykany w obiektywach 70-300 innych firm a mamy dodatkowe 50mm. Szybki i celny AF. Świetnie pasuje do A7iii. Tak, to nie pomyłka. Do 200mm obiektyw praktycznie kryje pełną klatkę. Winieta jest w samych rogach. Crop dochodzi do ok. 1,25 na 350mm.

4

0

Zgłoś naruszenie
0

ocena wstępna

SEL70350G 02.12.2020 Autor: zenek66

dobry,ale zbyt mało testowany,jeszcze za wcześnie na wyczerpującą ocenę

0

5

Zgłoś naruszenie
0

Świetny!

SEL70350G 17.08.2020 Autor: moni777

:) Szczerze polecam, używam z A6400.......................

2

1

Zgłoś naruszenie
0

Dobry obiektyw

SEL70350G 12.02.2020 Autor: Pawik

Obiektyw kupiony do Sony A7III, jako reporterski i jednocześnie do fotografii przyrodniczej...lekki,przyzwoicie ostry...szybkość ustawiania ostrości w jasnych kadrach bardzo dobra...cichy i działa płynnie...używam go dopiero od kilku dni, ale po zrobieniu kilkuset zdjęć jestem z niego zadowolony... Są pewne ograniczenia, jak przysłona /do 80mm-4,5... do 115mm-5,0...do 200mmm jest 5,6...powyżej 6,3/ , poza tym ok...no i nie jest to pełna klatka / za to ogniskowa X1,5/, ale z tym się liczyłem...

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo poręczny

SEL70350G 25.12.2019 Autor: Waldek1975

Dość sprawny AF . Bardzo dobra ostrość i kontrast. Idealny na spacery do lasu

3

0

Zgłoś naruszenie