20

4.8 na podstawie 20 recenzji klientów

16
4
0
0
0
Jakość obrazu

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 20

0

świetny obiektyw

SEL35F18 13.10.2021 Autor: bratc

Obiektyw jest bardzo lekki i kompaktowy. Zdjęcia nim robione są ostre. Obiektyw jest jasny i można uzyskać bardzo ładnie rozmyte tło. Niewielkim minusem jest niezbyt popularny rozmiar filtrów.

Jakość obrazu

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonały obiekty na co dzień

SEL35F18 10.05.2021 Autor: awehcram Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupiłem kilka miesięcy temu jako uzupełnienie setupu. Potrzebowałem uniwersalnego szkła na co dzień, które w miarę dobrze maże tło. Używam z puszka a6300 wiec stabilizacja się przydaje. Ostry. Kupił bym jeszcze raz bo to naprawdę fajne szkiełko. Ciężko mi się czasem zdecydować czy zakładać 7artisans 25mm (manual) czy 35mm od Sony ;)

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw wysokiej klasy jakości!

SEL35F18 26.02.2020 Autor: BMedia Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Używam już jakiś czas tego obiektywu w różnych sesjach i jestem bardzo zadowolony

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

rewelacyjna portretówka

SEL35F18 16.02.2020 Autor: Fafikius Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Polowałem od dłuższego czasu na ten obiektyw, ze względu na jego parametry i jest on poprostu wyśmienity. Radzi sobie rewelacyjnie w każdych warunkach oświetleniowych. Stał się on głównym obiektywem którym teraz używam:)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna jakość

SEL35F18 05.02.2020 Autor: Przemo_83

Posiadam obiektyw od dwuch miesięcy i muszę powiedzieć, że świetnie się sprawdza z a6000. Dobra jakość wykonania, świetna jakość zdjęć i przede wszystkim niewielkie rozmiary (na tym bardzo mi zależy).

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Rewelacyjny, bardzo jasny obiektyw

SEL35F18 26.01.2020 Autor: juliadk Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

To był doskonały wybór, obiektyw jest bardzo jasny, świetnie sobie radzi w ciemnych pomieszczeniach

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mój najlepszy obiektyw

SEL35F18 04.11.2019 Autor: fermion

Długo się wahałem, zanim kupiłem to cacko. Zastanawiałem się, czy go wykorzystam, czy warto tyle płacić, czy to nie fanaberia itd. Ale po dwóch wycieczkach, podczas których go używałem, doszedłem do wniosku, że właściwie dopiero teraz zobaczyłem możliwości swojego aparatu! Różnicę w zdjęciach zobaczyli również nieświadomi niczego znajomi. Nie żałuję, że go kupiłem. Żałuję natomiast, że kupiłem dwa tzw. kitowe... Myślę, że podczas wyjazdów mógłbym poprzestać na korzystaniu wyłącznie z tego obiektywu. Nadaje się zarówno do ciasnych portretów i portretów z ciekawym tłem, jak i do fotografii ulicznej oraz krajobrazów. Jedyny minus to zdjęcia w pomieszczeniach, gdzie kitowy obiektyw 16-55 obejmuje więcej, choć niestety trzeba podkręcać czułość. Ale poza tym to jest niemal idealny obiektyw do wszechstronnych zastosowań. Gorąco polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

5

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetna para ze stabilizatorem

SEL35F18 30.07.2019 Autor: Brzeziu

Świetny obiektyw. Doskonale współgra ze stabilizatorem kamery. Używam go głównie do filmów, jednak przy zdjęciach też się sprawdzi. Bardzo jasny, dobrze sobie radzi w ciemnych pomieszczeniach, nocy.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Cieszy obrazem nie cieszy ceną

SEL35F18 13.07.2019 Autor: audiogo

Łatwy montaż, znakomity obraz i wystarczająco szybki autofocus. Nie całkowicie bezgłośny w trakcie pracy.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Znakomity obiektyw

SEL35F18 17.02.2019 Autor: zentaur Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obiektyw świetny optycznie. Ostry już od małych wartości przysłony, bez zauważalnej aberacji chromatycznej czy dystorsji. Obiektyw nie bije rekordów ostrości w centrum kadru, ale w przeciwieństwie do niektórych obiektywów Sony jest ostry na bokach, co jest dla mnie osobiście niezwykle ważne. Focus szybki, szybszy niż w 50mm f1.8 OSS, ale nie tak szybki jak np w 18-105 f4G. Dobra jakość wykonania. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka głebia ostrosci

SEL35F18 03.02.2019 Autor: Romano1234477 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Kupilem miesiac temu skorzystalem z promoci bakcassch

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kozacki obiektyw

SEL35F18 27.01.2019 Autor: Donczixi Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jest niesamowity. Przez światło 1.8 sprawdza się w każdych warunkach.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony E35mm f1.8

SEL35F18 05.01.2019 Autor: damo149 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Posiadam obiektyw Sony E35mm f1,8. Używam tego sprzętu głównie do filmowania. Obiektyw posiada świetne rozmycie przy niskiej przysłonie, radzi sobie z aparatami Sony A6000 w ciężkich warunkach oświetleniowych. Świetnie sprawuje się na gimbalu. Gorąco polecam!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry autofocus.

SEL35F18 22.11.2018 Autor: Flik Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo dobry autofocus i stabilizacja optyczna. Idealny do filmowania, nawet w nocy. Trochę uciążliwy manualny focus - 2 obroty pierścienia na zakres - może jakaś aktualizacja załatwi sprawę.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Dobry zakup w wygórowanej cenie

SEL35F18 28.07.2018 Autor: Przybysz Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Choć obiektyw można zaliczyć do udanych szkieł pod względem fotografii i filmowania, to jego cena jest dość wygórowana. Jestem zadowolony z jego niewielkich gabarytów oraz możliwości. Cieszę się również, że Sony zwraca część pieniędzy w programie CashBack.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wysoka jakość!

SEL35F18 11.06.2018 Autor: PetroB Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Naprawdę dobre trafiony obiektyw, Mały rozmiar — wysoka jakość obrazu!

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

doskonały do zdjęć wewnątrz pomieszczeń

SEL35F18 21.03.2018 Autor: Jarecki13 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

produkt bardzo dobrze wykonany zdjęcia z rozmyciem w tle rewelacyjne

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Idealny do pomieszczeń

SEL35F18 21.09.2017 Autor: se3a_10 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Był to pierwszy obiektyw w jaki wyposażyłem swój A6300 z myślą o portretach w domowym zaciszu nowonarodzonej pociechy oraz szeroko rozumianych zdjęciach rodzinnych. Obiektyw powala, super jasny, ostry z dobrą stabilizacją idealnie się sprawdził nawet w trudniejszych warunkach sali weselnej. Wszyscy w rodzinie byli zachwyceni zdjęciami. Szczerze polecam! Ogniskowa bardzo uniwersalna, a światło 1.8 i stabilizacja robią robotę

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jasny, ostry - wyśmienity

SEL35F18 03.09.2015 Autor: Bee8 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Jestem amatorem z niemałym stażem, ale korzystałem dotychczas tylko z obiektywów uniwersalnych - zmiennoogniskowych. Ta stałka była dla mnie strzałem w dziesiątkę! Idealnie się spisuje do zdjęć pozowanych i portretów (nie wiem, ale na małej klatce może być nawet lepszy niż 50 mm). Piękne rozmycia, a ostrość taka, że w portretowanych oczach można się zobaczyć! Dopiero po jego zamontowaniu się przekonałem, że aparat jest rzeczą drugorzędną i wystarczy mieć taki obiektyw, aby mimowolnie zrobić świetne zdjęcia!

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

6

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry jasny obiektyw.

SEL35F18 22.01.2015 Autor: Sebastos Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bdb jasny obiektyw, często korzystam z przesłony f1.8 lub 2.0 czasu 1/30 lub mniej oraz stabilizacji obrazu co pozwala mi na wykonywanie zdjęć przy jak najniższym iso w trudnych warunkach oświetleniowych. Kupiłem ten obiektyw zamiast konkurencyjnego innej firmy o ogniskowej 30 mm ze względu na stabilizację, której w tamtym produkcie brakowało. Widać różnicę w jakości zdjęć między kitowym obiektywem 16-50 dodawanym do Alphy a6000 a Sony - E 35 mm F1,8 OSS. Moim zdaniem jest bardzo zauważalna różnica w jakości na korzyść recenzowanego obiektywu. Obiektyw jest bardzo ostry. Jestem zadowolony z jakości zdjęć jaką można nim uzyskać. Jest prawdziwie uniwersalny a zniekształcenia obrazu są niewielkie. Recenzje na jego temat okazały się prawdziwe a jego jedyną wadą jak dla mnie jest cena. Ale nie można mieć rzeczy dobrych i tanich. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

12

6

Zgłoś naruszenie