FE 28 mm F2

Recenzje produktu

9

4.4 na podstawie 9 recenzji klientów

4
5
0
0
0
Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Recenzje klientów: 9

3 Modele

Modele

0

Obiektyw bardzo ostry

Sam obiektyw 01.07.2019 Autor: Krzysztof127

Obiektyw bardzo ostry w centrum kadru. Szybki, bezgłośny i celny AF. Mały, leciutki, wszędzie się zmieści. Obiektyw na miarę bezlusterkowca.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak umiesz kadrować to bajeczne obrazki wychodzą

Sam obiektyw 26.02.2019 Autor: sebabros

Bardzo mały, wymiarem zbliżony do 55mm 1.8 (posiadam oba) lubię adapter 21mm

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw mały, zgrabny o dobrej jakości zdjęć.

Sam obiektyw 25.02.2019 Autor: sphinx_7

Obiektyw użytkuje od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały, lekki, o dobrym świetle.

Sam obiektyw 16.02.2019 Autor: Wojciech Cy

Używam tego szkła z A7II. Jest to mój podstawowy obiektyw na codzień, do krajobrazu, na ulicy i wyjazdach. Idealny stosunek cena/jakość. Tanie filtry fi=49mm. Jedyna uwaga : nie każdemu pasuje ogniskowa 28. Trzeba się przyzwyczaic.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny szeroki obiektyw

Sam obiektyw 17.12.2018 Autor: Lesky

Najlepszy wybór w tej długości w stosunku przysłona/jakość/cena. Mam go przy a7III i sprawdza się na razie bardzo dobrze. Często z niego korzystam zwłaszcza do grupowych kadrów lub nagrywania lokalizacji.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne szkło

Sam obiektyw 22.06.2018 Autor: Grzesiek C

Bardzo fajny,jasny i lekki obiektyw w rozsądnej cenie. Świetnie nadaje się do pracy na gimbalu alby glidecam jeśli chodzi o filmowanie. Kupiłem go z myślą o współpracy z a7S mk II. Jestem zadowolony

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne poręczne szkło !!!

Sam obiektyw 18.01.2018 Autor: RobertMagic

Zakupiony do A7RIII i zwłaszcza do A6500. Bardzo poręczny, jasny i bardzo szybki obiektyw.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw jest lekki, jasny i bardzo ładny.

Sam obiektyw 22.12.2017 Autor: Miki 333

Obiektyw jest lekki, jasny o ogniskowej o jakiej mi chodził, jest solidnie i bardzo ładnie wykonany. Używam z a7mk2 oraz z a6500 bardzo ładnie i cicho pracuje fokus.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetne szkło za rozsądne pieniądze.

Sam obiektyw 14.08.2016 Autor: Sonicmind

Używam dość krótko, po przesiadce z Nikona miałem dość wysokie oczekiwania co do szkieł Sony, bo jak wiadomo optycznie stałki Nikona są bardzo dobre. Nie zawiodłem się, bo obraz z 28mm f2 wygląda świetnie. Ostry w całym kadrze, ładne kolory i kontrast. Całkiem dobra praca pod światło. Używam z Sony A6300.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie