FE 28 mm F2

Recenzje produktu

12

4.5 na podstawie 12 recenzji klientów

6
6
0
0
0
Jakość obrazu

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

Uwaga: recenzje produktów mogą dotyczyć różnych wersji. Nie gwarantuje się dostępności we wszystkich krajach pewnych wersji produktów, usług i/lub funkcji wzmiankowanych w recenzjach produktów.

Recenzje klientów: 12

3 Modele

Modele

0

Jakość i budowa

Sam obiektyw 14.10.2021 Autor: Crucian

Jakość zdjęć - określam dobry, lekki plastik....ogólnie ok

Jakość obrazu

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
Odpowiedź z działu Customer support
20.10.2021

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Życzymy przyjemnego korzystania.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Sony Polska

0

Sony 28 mm 2.0

Sam obiektyw 13.10.2021 Autor: Kamil88

Bardzo szybki auto focus, metalowa konstrukcja, kompaktowe rozmiary. Generuje ładny obrazek z dość duża winieta ale w moim zastosowaniu wcale to nie przeszkadza. Bardzo dobry obiektyw na spacery, wraz z moja a7 tworzy kompaktowy zestaw.

Jakość obrazu

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

MAŁY & LEKKI :)

Sam obiektyw 23.05.2021 Autor: BEZIK Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

...super szkło :)...małe, lekkie, ostre...cena do jakości doskonała :)

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw bardzo ostry

Sam obiektyw 01.07.2019 Autor: Krzysztof127 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obiektyw bardzo ostry w centrum kadru. Szybki, bezgłośny i celny AF. Mały, leciutki, wszędzie się zmieści. Obiektyw na miarę bezlusterkowca.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Jak umiesz kadrować to bajeczne obrazki wychodzą

Sam obiektyw 26.02.2019 Autor: sebabros Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo mały, wymiarem zbliżony do 55mm 1.8 (posiadam oba) lubię adapter 21mm

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw mały, zgrabny o dobrej jakości zdjęć.

Sam obiektyw 25.02.2019 Autor: sphinx_7 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obiektyw użytkuje od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mały, lekki, o dobrym świetle.

Sam obiektyw 16.02.2019 Autor: Wojciech Cy Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Używam tego szkła z A7II. Jest to mój podstawowy obiektyw na codzień, do krajobrazu, na ulicy i wyjazdach. Idealny stosunek cena/jakość. Tanie filtry fi=49mm. Jedyna uwaga : nie każdemu pasuje ogniskowa 28. Trzeba się przyzwyczaic.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny szeroki obiektyw

Sam obiektyw 17.12.2018 Autor: Lesky Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Najlepszy wybór w tej długości w stosunku przysłona/jakość/cena. Mam go przy a7III i sprawdza się na razie bardzo dobrze. Często z niego korzystam zwłaszcza do grupowych kadrów lub nagrywania lokalizacji.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne szkło

Sam obiektyw 22.06.2018 Autor: GrześPL Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Bardzo fajny,jasny i lekki obiektyw w rozsądnej cenie. Świetnie nadaje się do pracy na gimbalu alby glidecam jeśli chodzi o filmowanie. Kupiłem go z myślą o współpracy z a7S mk II. Jestem zadowolony

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajne poręczne szkło !!!

Sam obiektyw 18.01.2018 Autor: RobertMagic Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Zakupiony do A7RIII i zwłaszcza do A6500. Bardzo poręczny, jasny i bardzo szybki obiektyw.

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Obiektyw jest lekki, jasny i bardzo ładny.

Sam obiektyw 22.12.2017 Autor: Miki 333 Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Obiektyw jest lekki, jasny o ogniskowej o jakiej mi chodził, jest solidnie i bardzo ładnie wykonany. Używam z a7mk2 oraz z a6500 bardzo ładnie i cicho pracuje fokus.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Świetne szkło za rozsądne pieniądze.

Sam obiektyw 14.08.2016 Autor: Sonicmind Zweryfikowany kupujący Zweryfikowany

Używam dość krótko, po przesiadce z Nikona miałem dość wysokie oczekiwania co do szkieł Sony, bo jak wiadomo optycznie stałki Nikona są bardzo dobre. Nie zawiodłem się, bo obraz z 28mm f2 wygląda świetnie. Ostry w całym kadrze, ładne kolory i kontrast. Całkiem dobra praca pod światło. Używam z Sony A6300.

Jakość obrazu

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

4

0

Zgłoś naruszenie