47

4.4 na podstawie 47 recenzji klientów

26
15
4
1
1
Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

Najbardziej pomocna pozytywna
0

Sony HDR AS200 Travel

Korpus + zestaw podróżny 31.03.2015 Autor: The Vmax

Kamerę mam krótko więc pewnie z czasem zweryfikuję opinię i dopiszę coś na jej temat. Obecnie mogę jedynie opisać swoje początki z nią. Jeżeli chodzi o wygląd, wielkość i sposób wykonania- jestem zadowolony, chociaż fajnie byłoby móc wybrać kolor kamery z np.: szarego lub czarnego, byłyby bardziej dyskretne:). W ładnym opakowaniu znalazłem wszystko co miał zawierać zestaw. Zabrakło jedynie szczegółowej instrukcji, jest jedynie skrócona. Na stronie internetowej również takiej instrukcji nie potrafię znaleźć. Ustawienia kamery są dosyć proste i intuicyjne jednak jest ich dużo i przy pierwszym kontakcie z taką kamerą można się pogubić. Częścią funkcji muszę jeszcze się pobawić. Jak na razie funkcja Timelaps działa fajnie, funkcja slow motion też OK. Warto zakupić szybką kartę microSDXC – ale bez przesady cenowej , wystarczy taka z klasą 10. Zabrakło mi jakiegoś prostego programu do obróbki filmów, korzystam więc z MS MovieMaker, a wiem że Sony ma soft jak Movie Studio. Filmy z kamery najlepiej wychodzą w ładną, jasną pogodę. Filmy nagrywane w domu, wieczorową porą, przy sztucznym świetle wychodzą kiepskawo. No, ale jest to sportowa kamera –więc trzeba z nią wyjść pod chmurkę, a tam kręcone filmy są lepszej jakości niż to jest potrzebne - na warunki amatorsko domowe ! Ogromnym plusem jest standardowe mocowanie do statywu, jestem pasjonatem fotografii więc mam kilka akcesoriów które mogę dokręcić do AS200 i to bez kupowania przejściówki, innych złączek. Obecnie jestem ograniczony czasowo ale będę się nią bawił i sądzę że będę zadowolony .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

6

0

Zgłoś naruszenie
Najbardziej pomocna krytyczna
0

Mnóstwo fajnych funkcji,bardzo słaba jakość nagrań

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 11.05.2015 Autor: wiecdar

Kamera Sony HDR AS200 to moja trzecia kamera sony. AS30 nagrywała rewelacyjnie .Po pół roku użytkowania czterokrotnie trafiła do serwisu i już nie wróciła.Następna AS100 pozostawiała dużo do życzenia (traciła ostrość i gubiła się podczas szybkich zmian scen)Ale ogólnie dawała rade.Uszkodziłem ją mechanicznie i postanowiłem kupić AS200. Dwie już oddałem do klepu ( efekt gubienia ostrości i głupienia w scenach gdze jest dużo szczegułów (np.jazda w lesie,kręcąca się kolorowa karuzela) jest nie do przyjęcia.Teraz mam trzecią sztukę AS200 i jest to samo.Zdjęcia rewelacyjne ale przecież to kamera akcji i używam ją do innych celów. Nie wiem co robić testowałem ja na ustawieniach fabrycznych i nagrywam głównie w jakości standard i HD tak jak w poprzednich modelach.Ze względu na zakupione akcesoria Sony jestem zmuszony do pozostania przy tej marce.Czekam na nowy firmware może sony coś z tym zrobi. Przecież to nie możliwe aby starsze modele radziły sobie nieporównywalnie lepiej.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie

Recenzje klientów: 47

4 Modele

Modele

0

Fajna kamera, ale!

Kamera + obudowa wodoodporna 14.09.2019 Autor: Wojtekwzl

Kamera super. Jedynym problemem jest podłączenie kamery do zasilania w czasie pracy kamery np. na uchwycie rowerowym. Jadąc w trasie 3 , 4 godziny nie można jej zasilić np z powerbanku.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Fajny wygląd i niewielka waga

Kamera + obudowa wodoodporna 04.03.2019 Autor: robibobi1

Zakupiłem ten sprzęt 2 miesiące temu z myślą rejestracji przejechanych tras narciarskich. W tej kwestii sprawdza się świetnie. Dobre wsparcie techniczne firmy Sony w postaci programu do obróbki filmów. Łatwość obsługi.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamerka.

Kamera + obudowa wodoodporna 11.01.2019 Autor: kiboss

Zakupiłem produkt 1 rok temu i jestem bardzo zadowolony.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Posiada zestaw dobrych fukcji,oprocz dar.streaming

Kamera + obudowa wodoodporna 07.01.2019 Autor: pakusiski

mam ta kamerke od miesiaca i jak na razie jestem zadowowlony

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wielibiam nagrywać tą kamerą

Kamera + obudowa wodoodporna 03.11.2018 Autor: BitPlDzumanPl

jestem zadowolony z zakupu tej kamerki, obudowa na nią też jest ok. produkt polecam 9/10

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna podczas filmowania na wakeboardzie

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 28.10.2018 Autor: piterk2

kupiona 3 lata temu i działa zadawalająco robiąc zdjęcia i filmiki

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

jest dobra

Kamera + obudowa wodoodporna 07.10.2018 Autor: ernii

kupiłem ją jakieś dwa miesiące temu i jestem zadowolony

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Przegrzewa się i wyłącza

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 11.07.2018 Autor: MichałM

Dobry obraz, żywy, naturalny. Pilot do niej to fantastyczne rozwiązanie, sterowanie i konfiguracja większości ustawień. Brak możliwości wyboru pomiędzy 120 a 170 stopni sceny bez używania stabilizacji w trybie filmu. Kamera bardzo mocno się nagrzewa, używana nawet bez obudowy w samochodzie przy włączonej klimatyzacji, wyłącza się z przegrzania. Grzeje się nawet bez włączonego nagrywania. Wymiana płyty głównej elektroniki przez autoryzowany serwis nie dała efektu, obecnie jest kolejny raz na serwisie. Ale mam porównanie z inną kamerą tego samego modelu, która w takich samych warunkach, w obudowie, nie wyłącza się z przegrzania więc może Sony jeszcze coś z tym zrobi..

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

świetna kamera

Kamera + obudowa wodoodporna 19.02.2018 Autor: lobuz1978

Świetna kamera sprawdza się na nartach i motocyklu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

osobny wyslwietlacz na reke

Kamera + obudowa wodoodporna 19.01.2018 Autor: RahzelPL

kupilem 2 lata temu i nadal jestem zadowolony , brak wad !!!!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

kamera Sony - AS200V Action Cam

Kamera + obudowa wodoodporna 07.04.2017 Autor: piohen

kamerę kupiłem niedawno i podczas pierwszych zdjęć jakość wykonanych filmów i zdjęć jest bardzo dobra. Funkcie kamery w pełni sa realizowane tak jak przedstawia to producent

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Doskonała na narty

Kamera + obudowa wodoodporna 24.01.2017 Autor: AndrzejL

Kupiłem na wyjazd narciarski w Dolomity. Świetnie się sprawuje, rewelacyjny stabilizator obrazu, minimalne zniekształcenia ("beczka") - poprzedni model miał dużo gorszą optykę. Świetnie sprawuje się GPS - na filmach mogę nałożyć prędkość, trasę itp. Uwagi mam do pilota - po upadku na stoku ekran przestał działać, mimo że nawet nie jest draśnięty. Ale kamerkę ubezpieczyłem, mam nadzieję że sklep wymieni mi go na nowy.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Poręczna

Kamera + obudowa wodoodporna 16.08.2016 Autor: Darek M

Na razie działa beż zarzutów. Chciałbym aby bateria była bardziej pojemna.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

0

0

Zgłoś naruszenie
0

HDR-AS200vr

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 11.08.2016 Autor: Brother1900

https://www.youtube.com/channel/UCzSSbEs9r_jpCtSYmCiAPjQ wszystko widoczne na filmach ;) kilku akcesoriów brakuje montaży na broń ale dało rade jakoś przymocować;) nagrywanie bez obudowy świetnie ale w obudowie dzwięk strasznie zniekształcony. nie boje sie uskszkodzenia ;) jest gwarancja BCC

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Nieprzemyślany produkt

Kamera + obudowa wodoodporna 07.08.2016 Autor: akoand

Przy kręceniu filmu w obudowie wodoszczelnej w dźwięku na filmie słychać same trzaski. Trzeba zdjąć obudowę i dokupić ochronę obiektywu. Taka ochrona powinna być w standardowym wyposażeniu. Obraz jest dobry ale nie przy zdjęciach pod światło. To moja pierwsza kamera więc nie mam porównania.

Jakość obrazu

Dostateczna

Jakość dźwięku

Słaba

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Dostateczna

Łatwość obsługi

Dostateczna

2

2

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup, spełnia moje oczekiwania

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 05.08.2016 Autor: Kris21

Długo zastanawiałem się nad zakupem kamery sportowej, jeden malutki minus dla sony, w zestawie brakuje ładowarki do baterii.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Recenzja AS 200V Plusy i minusy

Kamera + obudowa wodoodporna 13.07.2016 Autor: Nocnyogrodnik

Kamerę kupiłem kilka dni temu, spełnia moje wymagania choć są pewne minusy

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie
0

stabilizacja, super kolory

Kamera + obudowa wodoodporna 13.06.2016 Autor: mlekota

swietna kamera - stosunek jakosc / cena bradzo wysoki

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

0

Zgłoś naruszenie
0

recenzja

Kamera + obudowa wodoodporna 12.06.2016 Autor: wolnio

Generalnie produkt bardzo dobry. Niestety słabo radzi sobie nocą i w ciemnych pomieszczeniach. Zdjęcia 'żyleta', chociaż rozczarowało mnie, że timelapsy nie są robione w pełnej, możliwej rozdzielczości :c Mimo wszystko, kamera godna polecenia ;)

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Zestaw godny polecenia

Kamera + obudowa wodoodporna 01.06.2016 Autor: chmiel

Długo się zastanawiałem, którą kamerę wybrać - nie żałuję swojej decyzji!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Świetna kamera sportowa.

Kamera + obudowa wodoodporna 20.05.2016 Autor: Sołtys

Jestem w pełni zadowolony. Jeden minus to pewne niedociągnięcia oprogramowania. Np. Gdy uruchomimy kamerę, następnie rozpoczniemy nagrywanie za pomocą pilota i wyłączymy pilot, to po ponownym włączeniu pilota i zatrzymaniu nagrywania kamera samoczynnie nie włączy się po ustalonym czasie. Zdarzyło się też, że po rozpoczęciu nagrywania z pilota i jego włączeniu. Kamera samoczynnie się wyłączała w trakcie nagrania, a po samym nagraniu nie ma śladu.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra kamera,świetna stabilizacja

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 09.05.2016 Autor: FreeCheba

Kamera to dobry zakup, świetnie kręci filmy .w warunkach słonecznych b. Wysoki poziom jakosci w roznych warukach sprawdzona latem i zimą.szybki czas reakcji włączenia. Minusy to zła jakość filmów pod wodą potrzebuje dodatkowej obudowy, wysoki koszt akcesoriów nieraz droższe od gopro

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Super funkcje, akcesoria i oprogramowanie

Kamera + obudowa wodoodporna 06.05.2016 Autor: Karol1956

Jestem bardzo zadowolony z kamerki, tylko nie wszystko rozumiem z programu Action Cam Movi Creator

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Udany zakup, pomimo pewnych wad.

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 20.04.2016 Autor: Kasin

Dotychczas użyłem kamerki do rejestracji imprezy oraz podróży motocyklem. Jakość wykonania wysoka. Jakość wideo i dźwięku podczas imprezy też bardzo dobra. W podróży świetnie sprawdza się stabilizacja. Największe zastrzeżenia mam do zakłóceń od wiatru, które pojawiają się już przy 40 km/h a powyżej 100 słychać już tylko je. Szukam sposobu na ich eliminację. Zastrzeżenia mam też do długości nagrania na baterii, bo zamiast deklarowanych 115 minut w najlepszej jakości jest maks 90 ( sprawdzone na 3 nowych bateriach). Obsługa menu wygodniejsza przez pilota. Mocowanie do kasku bajka. Nie czuję dodatkowego oporu powietrza i jej masy. Ogólnie polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

ogólnie ok

Kamera + obudowa wodoodporna 24.03.2016 Autor: toms2

Jest ok. Na plus z pewnością pilot na rękę ale posiada nie wielką wadę- brak możliwości on/off kamerki z poziomu pilota. Niestety już od samego początku był problem z baterią. Zaraz po otwarciu naładowałem do pełna chwilę się pobawilem i odlozylem do szuflady. Pare dni później przyszedł czas na pierwsze testy. Wyciągam kam z szuflady włączam a tu... klops. Kam rozładowana (pomyślałem że może jej nie wyłączyłem) także do prądu, nabiałem do pełna i w teren, a tu znowu psikus- nagrałem nią łącznie około 20min filmów + w stand by chodziła ze 20 min czyli łącznie 40 min pracy i bateria znowu padła. Także nowa kam leży sobie na gwarancji. :/ Pozatym problemem uważam że kam jest solidna. Kręci ładne filmy nasycone głębokimi kolorami. Stabilizacja obrazu radzi sobie naprawdę dobrze. Kam użyta raz w warunkach bojowych- onboard z rajdówki. ;)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony Action Cam - ogólne przedstawienie.

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 20.03.2016 Autor: sfinkst

Nie ma takiego produktu, który byłby lepszą konkurencją dla GoProH. Ten model posiada wiele cech którymi góruje nad konkrecją. Wymienić można np. legendarną stabilizację obrazu i gps który nagrywa ślad naszej wyprawy. Do tego dochodzi znakomita jakość obrazu w ogólnym pojęciu bowiem ekspert może znajdzie jakieś ale.. ;a redukcja zakłóceń dźwięku przez wiatr znakomicie się sprawdza. Jakość wykonania jest świetna, ja nie mam do czego się przyczepić, akcesoria dodatkowe - mogłoby ich być wiecej rodzajów dostępnych. W tym miejscu mogę pochwalić za grupowanie kamerki z akcesoriami dla poszczególnych przeznaczeń np. dla rowerzysty. Wszystko to stawia ten produkt na wysokiej półce i mam nadzieję,że z niej nie spadnie i da kopniaka kokurencji na pokaz innym,że Sony nie śpi.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

wszechstronna kamerka sportowa.

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 25.01.2016 Autor: radonet4

Kamerkę mam od miesiąca. Sprawdziłem ją tylko na stoku, gdzie wypadła świetnie. Filmy i zdjęcia w najwyższej jakości bardzo ładne.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Wygodna w użyciu, doskonale wykonana.

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 12.01.2016 Autor: JacekCK

Bardzo dobra jakość filmów. Poręczna w użyciu. Wystarczająca ilość akcesoriów.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo

Kamera + obudowa wodoodporna 06.01.2016 Autor: Tomas1055

Bardzo dobra kamera sportowa do nagrywania filmów w dobrej jakości do dokupienia dużo akcesoriów polecam.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

REWELACJA

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 16.09.2015 Autor: cichy10

Same plusy!!!!!!!!! Rewelacyjny produkt!!!! Polecam w 100 %

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

2

Zgłoś naruszenie
0

Ciekawe, ale nie perfekcyjne.

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 14.09.2015 Autor: Megg

Urządzenie w porządku. Nie jest to jakiś ekspert, ale wygodne i łatwe do użycia

Jakość obrazu

Średnia

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Średnia

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

1

2

Zgłoś naruszenie
0

sony jest ok

Korpus + zestaw podróżny 12.09.2015 Autor: malykosz

Super produkt, super filmiki i super zabawa ! Polecam :-)

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Super kamera, słaby statyw

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 11.09.2015 Autor: Mazo0156

Kupiłem kamerę 2 miesiące temu i jestem bardzo zadowolony z jakości filmów i zdjęć. Jednak jestem rozczarowany statywem na rower. Jest on nie stabilny i nawet po jeździe asfaltową, równą drogą statyw się chwieje i opada, a film nawet przy funkcji SteadyShot się "trzęsie"

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

1

Zgłoś naruszenie
0

Więcej niż się spodziewałem

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 06.07.2015 Autor: Plakat

Kamerę kupiłem przed wyjazdem motocyklowym i nie miałem czasu zapoznać się z instrukcją mimo to mimo ,że ma mało przycisków da radę poruszać się swobodnie i intuicyjnie. Dodatkowo w moim zestawie był "zegarek" na rękę który jest rewelacyjnym pomysłem bo montując kamerę na kasku mam podgląd czy nagrywa a także sterowanie nią. Jeśli chodzi o jakość też bez zastrzeżeń 32 GB karta jest w najlepszej jakości nagrać 2h25 min filmu. a to przypomnę 60 kl/s a z każdej zatrzymanej klatki można wyłuskać dobrej jakości zdjęcie :D. Zakupu nie żałuję i polecam tą kamerę.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera całkiem ok

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 23.06.2015 Autor: Mcz79

Miałem gopro 4 silver teraz mam Sony. Sony nagrywa dużo lepiej jeśli chodzi czego brakuje z gopro to gotowe poklatkowane filmy i robienie fotek podczas nagrywania. Piątym więcej plusów dla Sony: dźwięk jakość obrazu nagrywanie w nocy czy stabilizacja. Fajny program do obsługi przez app w iPhonie

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

4

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia swoje zadanie w stu procentach.

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 13.06.2015 Autor: cielaczek

Kamerka wraz z pilotem wykonują idealnie pracę do której są stworzone. Cóż mogę dodać... Zostałem przekonany do HDR-AS100 i przez rok odkładałem kasę, czekałem, aż "wyszła dwusetka" i nie żałuję. Sprawdza się podczas jazdy konnej, na rowerze, pieszo i pod wodą. Do tego również jako wideo rejestrator samochodowy. Polecam.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Średnia

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Spełnia wszystkie moje oczekiwania w 100%

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 01.06.2015 Autor: najbor

Jest zdecydowanie lepsza jakość od konkurencji. Super.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamerka do wszystkiego

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 24.05.2015 Autor: mbachara

Świetna kamerka - nadaje się do każdego rodzaju sytuacji. Używam jej na wypadach w góry, wycieczkach i imprezach rodzinnych. Bardzo dobra jakość dźwięku nawet w osłonie .Bardzo dobrze sprawuje się w pomieszczeniach, szeroki kąt i jakość obrazu pozwala bezproblemowo wycinać klatki i robić zdjęcia z filmów. Bardzo dobra stabilizacja pozwala na zrobienie dobrych stabilnych filmów w drodze czy na spacerze. Najważniejsza jest jakość filmów i tutaj firma Sony spisała się w 100%.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

AS200V

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 24.05.2015 Autor: RadekZ

Bardzo dobra kamera! Stabilizacja działa poprawnie, jakość nagrań jak i zdjęć jest super!

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobry produkt w swojej klasie

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 23.05.2015 Autor: user1234567890

Dobra jakość nagrań, wszechstronne zastosowanie. Dużo opcji i możliwość dopasowania do swoich potrzeb.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Kamera AS200VB

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 13.05.2015 Autor: Piter58

Jakość jest ok, ale polecam zainwestować w szybką kartę pamięci.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Średnia

2

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra ale z dużą wadą

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 11.05.2015 Autor: satmar

Kamera nagrywa znakomity obraz ale.... poważna wada to brak możliwości regulacji kąta widzenia , w moich oczach dyskwalifikuje ją ten błąd sony, w czasie lotów po wyłączeniu stabilizacji mamy do dyspozycji jedynie 170st co potwornie zniekształca horyzont.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Słaba

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

0

0

Zgłoś naruszenie
0

Mnóstwo fajnych funkcji,bardzo słaba jakość nagrań

Korpus + pilot z funkcją podglądu na żywo 11.05.2015 Autor: wiecdar

Kamera Sony HDR AS200 to moja trzecia kamera sony. AS30 nagrywała rewelacyjnie .Po pół roku użytkowania czterokrotnie trafiła do serwisu i już nie wróciła.Następna AS100 pozostawiała dużo do życzenia (traciła ostrość i gubiła się podczas szybkich zmian scen)Ale ogólnie dawała rade.Uszkodziłem ją mechanicznie i postanowiłem kupić AS200. Dwie już oddałem do klepu ( efekt gubienia ostrości i głupienia w scenach gdze jest dużo szczegułów (np.jazda w lesie,kręcąca się kolorowa karuzela) jest nie do przyjęcia.Teraz mam trzecią sztukę AS200 i jest to samo.Zdjęcia rewelacyjne ale przecież to kamera akcji i używam ją do innych celów. Nie wiem co robić testowałem ja na ustawieniach fabrycznych i nagrywam głównie w jakości standard i HD tak jak w poprzednich modelach.Ze względu na zakupione akcesoria Sony jestem zmuszony do pozostania przy tej marce.Czekam na nowy firmware może sony coś z tym zrobi. Przecież to nie możliwe aby starsze modele radziły sobie nieporównywalnie lepiej.

Jakość obrazu

Słaba

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

3

2

Zgłoś naruszenie
0

AS200 - stabilizacja, akcesoria, podgląd na żywo

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 07.04.2015 Autor: dziki

Stabilizacja, rewelacja :) jadąc rowerem z kamerą na kierownicy w trudnym terenie nagrany film da się oglądać, to było dla mnie zaskoczeniem. akcesoria do montaży na sobie (kask, ręka..) sa zbyt masywne i za ciężkie. wg mnie do kręcenia filmów z kasku potrzebna jest az1, stabilizacja także będzie wystarczająca. minus tej małej kamery to bateria i mało akcesorów w porównaniu do większej. podgląd? w zasadzie bez sensu. czas pracy zestawu to 1,2 h w buforze. czyli jeśli jadąc czekasz na coś fajnego i masz wszystko włączone po 1,2 h masz wszystko bez prądu. baterie w kamerze wymienisz ale w pilocie już nie. do ustawienia kamiery na głowie czy w innym miejscu wystarczy smartfon. w trybie redukcji szumu wiatru nie nagrywa dźwięku w zasadzie. np jadąc obok szczekającego psa, nie słychać go na filmie. wnioski: 1. trzeba mieć dwie kamery, mała (az1) do montażu na sobie. niestety kręcenie scen nie będzie spontaniczne 2. duża do montażu na pojeździe 3. lepiej kupić 2-3 bateria i dodatkową kartę. nagrywać w systemie ciągłym potem pociąć film. zamiast pilota smartfon do ustawienia montażu.

Jakość obrazu

Dobra

Jakość dźwięku

Dostateczna

Cechy

Dostateczna

Konstrukcja i wygląd

Średnia

Łatwość obsługi

Dobra

3

0

Zgłoś naruszenie
0

Sony HDR AS200 Travel

Korpus + zestaw podróżny 31.03.2015 Autor: The Vmax

Kamerę mam krótko więc pewnie z czasem zweryfikuję opinię i dopiszę coś na jej temat. Obecnie mogę jedynie opisać swoje początki z nią. Jeżeli chodzi o wygląd, wielkość i sposób wykonania- jestem zadowolony, chociaż fajnie byłoby móc wybrać kolor kamery z np.: szarego lub czarnego, byłyby bardziej dyskretne:). W ładnym opakowaniu znalazłem wszystko co miał zawierać zestaw. Zabrakło jedynie szczegółowej instrukcji, jest jedynie skrócona. Na stronie internetowej również takiej instrukcji nie potrafię znaleźć. Ustawienia kamery są dosyć proste i intuicyjne jednak jest ich dużo i przy pierwszym kontakcie z taką kamerą można się pogubić. Częścią funkcji muszę jeszcze się pobawić. Jak na razie funkcja Timelaps działa fajnie, funkcja slow motion też OK. Warto zakupić szybką kartę microSDXC – ale bez przesady cenowej , wystarczy taka z klasą 10. Zabrakło mi jakiegoś prostego programu do obróbki filmów, korzystam więc z MS MovieMaker, a wiem że Sony ma soft jak Movie Studio. Filmy z kamery najlepiej wychodzą w ładną, jasną pogodę. Filmy nagrywane w domu, wieczorową porą, przy sztucznym świetle wychodzą kiepskawo. No, ale jest to sportowa kamera –więc trzeba z nią wyjść pod chmurkę, a tam kręcone filmy są lepszej jakości niż to jest potrzebne - na warunki amatorsko domowe ! Ogromnym plusem jest standardowe mocowanie do statywu, jestem pasjonatem fotografii więc mam kilka akcesoriów które mogę dokręcić do AS200 i to bez kupowania przejściówki, innych złączek. Obecnie jestem ograniczony czasowo ale będę się nią bawił i sądzę że będę zadowolony .

Jakość obrazu

Dobra

Cechy

Dobra

Konstrukcja i wygląd

Dobra

Łatwość obsługi

Dobra

6

0

Zgłoś naruszenie
0

Bardzo dobra kamerka!!!

Kamera + zestaw do montażu na rowerze 29.03.2015 Autor: Viwaldi

Długo zastanawiałem się nad kupnem kamerki sportowej... Miałem w rękach kilkanaście propozycji konkurencji i jeśli chodzi o wykonanie to trzy no może cztery przypadły mi do gustu. Nie będę wymieniał nazw i plusów innych kamer, a skupie sie na tej jednej wspaniałej, i pod kilkoma względami doskonałej SONY As200. Cena może nie jest super przystępna... tak trzeba to przyznać, sprzęt SONY nie należy do najtańszych. Jednak zakupiony zestaw zaspokoił moje oczekiwania. Zestaw uchwytów pozwolił mi zamontować kamerę w każdym miejscu jakie sobie wcześniej wymażyłem. Latam na motoparalotni, silnik przenosi drgania na kosz na którym zamontowany jest zestaw z AS200... W innych kamerach obraz "pływał" tu jest znacznie lepiej!!! Kamerka ma naprawdę poprawiony stabilizator obrazu. Teraz mogę nagrywać filmy z naprawde fajnego ujęcia, ostre, bez większego faowania obrazu... Kolory wygladają natyralnie, nie są podkręcone tak jak w innych. Co do jakości wykonania to nie ma do czego sie przyczepić... Ja kupiłem i nie żałuję. Polecam, a napewno się nie rozczarujecie.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Dobra

Cechy

Znakomita

Konstrukcja i wygląd

Znakomita

Łatwość obsługi

Znakomita

1

0

Zgłoś naruszenie
0

Jest doskonała

Korpus + zestaw podróżny 29.03.2015 Autor: Rafał1972

Kamerka jest wspaniała, obraz doskonały a obsługa po małym treningu intuicyjna. Można by tylko popracować nad kolorystyką - do wyboru są różne pod warunkiem że to będzie biały.

Jakość obrazu

Znakomita

Jakość dźwięku

Znakomita

Cechy

Znakomita

Łatwość obsługi

Dobra

0

1

Zgłoś naruszenie