Wyobraźnia w ruchu

Weź udział w naszej specjalnej 2-dniowej zapowiedzi online 

28 lipca, godz. 15:00 (BST) / 16:00 (CET) 

Oficjalna zapowiedź globalna i szczegółowe informacje o długo oczekiwanym modelu. 

29 lipca, godz. 17:00 (BST) / 18:00 (CET) 

Wyjątkowe 90-minutowe webinarium na żywo ze szczegółowymi informacjami o nowym aparacie. Ponadto przeprowadzimy wywiady z gośćmi specjalnymi, którzy podzielą się swoimi pierwszymi wrażeniami z używania tego modelu w codziennych warunkach, a także porozmawiamy z ekspertami technicznymi Sony. 

Aby otrzymywać bieżące informacje o obu wydarzeniach oraz dostać przypomnienie tuż przed rozpoczęciem webinarium, zarejestruj się poniżej na newsletter Alpha Universe.